Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
yok gelecek ama şu an için değil wp ne zaman Tr yi desteklemeye başlar o zaman olur

Otuz

Üye
    Konu Sahibi

bu nokia işi belli olmaz araştırma işine gelince burada araştırılmıyor mu ki millet konu açıyor
bir laz ata sözü vardır tedbirsiz kaka yapmaya giden domanarak taş arar siz araştırdınızmı burdada çünkü bununla ilgili açılan bir çok konuda alakalı olduğun bilgi hakkında teferrüatta açıklanması yapılmıştır buyrun bakın isterseniz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu telefonun kamerasına aplee yi kıyaslayamassın buda örneği umarım tatmin olursun [video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]
Bir telefon için müthiş bir olay

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok gelecek ama şu an için değil wp ne zaman Tr yi desteklemeye başlar o zaman olur

wp7.5 tango güncellemesi türkçe dil destegiyle 5 nisanda yayınlanıcak ve wp marketplace Türkiye dahil 23 ülkede geçen hafta hizmete girdi mayısın ilk haftasındada wm işletim sistemine kapatılacak market

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefon için müthiş bir olay
aynen baba katılıyorum sana adamlar ekran çözünürlüğü işlemci hızında kafayı bozmuş kardeşim senin işine ne yarıyorsa nokia o ihtiyacı üretiyor tek çekirdek 1.3 ghz gayet stebil 640 x 360 ekran gayet güzel gözü yormayacak bir boyut cektiğin resimleri videoları gösteriyormu göstermiyormu sen ona bak kardeşim herkes halısına göre hasanat yapıyor kardeşim bu dünyada en kralı nokiadır kimse aksini iddia edemez samsung htc iphone falan filan boş onlar

Uruloki

Uruloki

Üye

wp7.5 tango güncellemesi türkçe dil destegiyle 5 nisanda yayınlanıcak ve wp marketplace Türkiye dahil 23 ülkede geçen hafta hizmete girdi mayısın ilk haftasındada wm işletim sistemine kapatılacak market

1 seneyi 6 aya indiriyorum gelecek ama 6 ayı var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

1 seneyi 6 aya indiriyorum gelecek ama 6 ayı var

kardeşim istersen pazarlık yapmayalım ben aradım sordum bir kaç gün önce ve bunu da forumda paylaştım nisan veya mayıs ayında kesin gelicek diyor nokia türkiye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence nokia tekrar ayağa kalktı,hemde çok fena.

• Beğen
Tepkiler: Otuz
gokhan3505

gokhan3505

Üye
önümüzdeki eğitim öğretim dönemine lumia ile girmek istiyorum inşallah gelir tr ye biraz da fiyat düşsün hemen almayı istiyorum

pRime.

pRime.

Üye

kardeşim istersen pazarlık yapmayalım ben aradım sordum bir kaç gün önce ve bunu da forumda paylaştım nisan veya mayıs ayında kesin gelicek diyor nokia türkiye
kimler arayıp sordu nokia türkiye'ye güncelleme hakkında, telefon hakkında hepsi apayrı cevaplar veriyordu. şimdi arayıp sorsam ne zaman geleceği belli değil gibi saçma sapan cevaplar alırım. bu da benim gerçekliğim olur ozaman. bir telefonla olacak iş olsaydı bu nokia türkiye'ye güvenim tam olurdu. :oke:

----------Eklendi @ 21:13:49 ---------- Yazıldı @ 21:12:08 ----------

bu arada hemen hemen her symbian ve meego konusunda konuyu wp'a çeviriyorsunuz. biraz konularla gerçekten alakası olan şeyler yazarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Otuz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

kimler arayıp sordu nokia türkiye'ye güncelleme hakkında, telefon hakkında hepsi apayrı cevaplar veriyordu. şimdi arayıp sorsam ne zaman geleceği belli değil gibi saçma sapan cevaplar alırım. bu da benim gerçekliğim olur ozaman. bir telefonla olacak iş olsaydı bu nokia türkiye'ye güvenim tam olurdu. :oke:

----------Eklendi @ 21:13:49 ---------- Yazıldı @ 21:12:08 ----------

bu arada hemen hemen her symbian ve meego konusunda konuyu wp'a çeviriyorsunuz. biraz konularla gerçekten alakası olan şeyler yazarsanız sevinirim.

konu pureview kamera konusu birisi çıkıp bu kamera wp ye gelicekmi derse ondan sonraki yok wp türkçe dil yok türkiyeye gelmiyecek derse bende dogru bildigim bilgiyi paylaşırım yanlış bilgilendirme olmasın diye yoksa wp bölümündeki güncel konuların hepsini ben açtım zaten öyle bir niyetim olsa açarım s^3 bölümüne cep telefonları genel bölümüne altınada yazarım özür dileyerek konu yeri yanlışsa tasısın diye oldu bitti heryer wp konusu işte

pRime.

pRime.

Üye

konu pureview kamera konusu birisi çıkıp bu kamera wp ye gelicekmi derse ondan sonraki yok wp türkçe dil yok türkiyeye gelmiyecek derse bende dogru bildigim bilgiyi paylaşırım yanlış bilgilendirme olmasın diye yoksa wp bölümündeki güncel konuların hepsini ben açtım zaten öyle bir niyetim olsa açarım s^3 bölümüne cep telefonları genel bölümüne altınada yazarım özür dileyerek konu yeri yanlışsa tasısın diye oldu bitti heryer wp konusu işte
pardon sözü size yönelik yazmak istemedim sadece bu şekilde mesaj yazan herkese sözüm!

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
olabilir arkadaslar laf lafı açar herkes bildiğini yazarsa o zaman bilmeyenler aydınlanır sorun değil böyle ufak ayrıntılarda bir birimizi üzmeye gerek yok dünyada paylaşacak bir şey kalmasada hayatta paylaşacak çok şey vardır

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
nokia yapıyor kardeşim aldatmaca değil bu adamlar yazılımsal açıklarını gidermek için kamerayı yükseltiyorlar piyasanın ilgisini çekmek için ki çektiler de 808 gerçektende güzel konsept bir telefon ve harika çekimler yapabiliyor göründüğü üzere herkes gibi bende merakla çıkışını bekliyorum test etmek için

pRime.

pRime.

Üye
olabilir arkadaslar laf lafı açar herkes bildiğini yazarsa o zaman bilmeyenler aydınlanır sorun değil böyle ufak ayrıntılarda bir birimizi üzmeye gerek yok dünyada paylaşacak bir şey kalmasada hayatta paylaşacak çok şey vardır
üzmek amacında değilim kimseyi ancak bütün konularda bir wp muhabbeti almış başını gidiyor. konu ile çok alakasız olan yerlerde bile var konular dağılabiliyor bazen. benim tepkim de buna. yoksa isteyen istediği konuda konuşur. yöneticiler sonra konuya bir giriyorlar mesaj falan kalmıyor. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

üzmek amacında değilim kimseyi ancak bütün konularda bir wp muhabbeti almış başını gidiyor. konu ile çok alakasız olan yerlerde bile var konular dağılabiliyor bazen. benim tepkim de buna. yoksa isteyen istediği konuda konuşur. yöneticiler sonra konuya bir giriyorlar mesaj falan kalmıyor. :)
Wp muhabbeti almış gidiyor çünkü biri geliyor yok şu Lumia'da olacak mı diyor cevap verelim derken sohbet başlıyor konular bu yüzden kaynıyor yani . Ali Kemal abi haklı yani burda onun bir kusurunu görmedim bu konuda .

pRime.

pRime.

Üye

Wp muhabbeti almış gidiyor çünkü biri geliyor yok şu Lumia'da olacak mı diyor cevap verelim derken sohbet başlıyor konular bu yüzden kaynıyor yani . Ali Kemal abi haklı yani burda onun bir kusurunu görmedim bu konuda .
ya ben suçlamıyorum ki kimseyi sadece gördüğümü söyledim. herkes yapıyor zaten ona yönelik bir şey yok.

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
relax olun kardeşlerim merak etmiş soruyor biliyorsan cevapla bilmiyorsan üzme canını hoş görelim ki bir gün gelir onlarda bizi görür

Parimli

Parimli

Üye
bu telefonun kamerasına aplee yi kıyaslayamassın buda örneği umarım tatmin olursun [video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]

Ohaa. Abi Iphone 4s in kamera 8 mp ve 1080 piksel çözünürlük veriyo. Ama arkadaş o 808 ne yapmış öyle ya. Resmen iphone'u at çöpe dedirtmiş. Cidden helal olsun adamlar çok kral iş yapıyorlar. Hem öyle bi kameraya sahip ki dikkat ederseniz 808 in verdiği netlik iphone 4s i nasıl desem yani n8 kamerasıyla bi samsung e250nin kamerası arasındaki fark. Öyle düşünün. Ah nokia ah. Her şeyini sağlam yapıyosunda şu Symbianada bişeyler yapsan artık. Bak iphone 4s i rezil kepaze etmiş 808'in :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

ya ben suçlamıyorum ki kimseyi sadece gördüğümü söyledim. herkes yapıyor zaten ona yönelik bir şey yok.
Ben yanlış anladım kusura bakmayın ama bu wp muhabbeti konusunda sizinle hemfikirim .

Üst Alt