Kardeşim adam ovi suite acıyor interente baglanıyor bu işlem ekran kartı ve işlemciye baglıdır adam nete gırerken kasmıyorsa bu makıneın işlemci ve ekran kartı iyidir yanı 701 ın işlmeci hizi 1.3 degıl kesın deıgl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al bu linkte benim bi yerlerden uydurduğum resmi Nokia sayfasından moderatörün yazdıkları.. Merak etme onu da ben bi yerimden uydurmadım.. Üslubuna dikkat etmesi gereken varsa o sensin.. C7 ye verdiğin para hakkaten içine oturmuş.. Tintin i biz takmıyoruz da siz neden bu kadar taktınız anlamadım sırf bu laflarınız yüzünden merak ettim indiricem bakalım neymiş tintin..Çözünürlük ben kullanırken bana yetiyor da seni neden böyle rahatsız ediyor onu anlamadım gitti bi türlü.. Arkadaşında dediği gibi galaxy s ile s2 karşılaştırmak gibi s2 ICS aldı s aldı mı hayır.. 701 FP1 i alacak c7 alacak ama kırpılmış halde 701 in en az 2 sene daha gideri var c7 bitti üretimi bile durmuş şuanda.. Neyin kafasındasınız anlamadım gitti arkadaş.. Almışsın Neo V ni git android forumunda es dur burda bizle ne derdin var gelmiş telefon karalıyorsun.. Nokia WP ile geliyor ve baya da sağlam geliyor bazı ülkelerde Iphone4s in beyaz modelinin satışlarını geçmiş bulunuyor az internette gezinmeni tavsiye ederim maxicep ten başka sitelere de gir araştır.. Ne gelip burda post kasıyorsun yok yere anlamadım gitti

WP li telefonlar zaten tutuyor daha her ülkede satışa çıkmadı bile ve mağazasıda kaliteli uygulamalarla dolu nokia senin göremediğini gördüğünden androide geçmedi.. Androidin 450000 uygulaması var tamam kabul ama kaçı kullanışlı ben nokia uygulama dolu demedim ki zaten uygulama arıyo olsam 5800 satmaz 900 tl ye psvita alırdım neyse sana androidinle mutluluklar iyi günler
701 çok olağanüstü bi cihaz değil ama c7 den ii oldugunu herkes kabul ediyor zaten salla ya ben de c7 kullanıorum ama 701 in bariz bi üstünlüğü var bana göre deen baştan beri kapanması gereken bi konu bi mod baksa güzel olur.. Adam karşılaşştırma için konu açmış kendi androidini övüp 701 i karalamaktan başka bişey yapmıyor
arkadaşlar bırakın tartışmayı herkesin sevdiği kendine güzeldir değiştiremezsiniz bunu!
WP kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var ben de android kullandım haklısın dağlar kadar fark var.. Telefonumu ister takoz olarak kullanırım ister taş olarak kullanır baş yararım..
İşleyen çarkı taşlamak cahilin işidir,
Kendini göreceksin açarsan cahilin içini!.