nokia c7 ile 701 arasında fazla fark yok !!!

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 ile 701 arasında fazla fark yok !!!
[video=youtube;kd24vk9Elmk]http://www.youtube.com/watch?v=kd24vk9Elmk&feature=context&context=G28e28 d3RVAAAAAAAAAA[/video]

arasında cok fakr yok beyler gecişlerıne bakın bır

• Beğen
Tepkiler: bsevinckan

catdog136

catdog136

Üye
Tin tini çalıştıralım noluyor bakalım :) her şekilde 701 daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
menüde zaten 680 mhz hız kullanmıyorsun ki arkadaşım :D muhtemelen 192 veya 200 mhz civarı bir hız ile kullanıyorsun menüyü yoksa 680 mhz-1ghz ile menüyü kullansan 8 saat dayanmazdı batarya

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim programlara gırış fılan fazla kasmıyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
üstteki arkadaşın dediği gibi tintin gibi bir uygulama denense fark belli olur ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
701 in önü açık bu artı olarak bile yeter

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
ANIL

ANIL

Admin
Burada Nokia'nın her ne kadar sorunları olsada yazılımdaki başarısını görüyoruz. Yazılımı cidden iyi optimize ediyorlar. Yinede 701in önde olduğunu kimse inkar edemez.

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Adam telefonları zorlamıyor ki. Gidip 5800 ile kıyaslasa gene aynı sonuçlar çıkar gibi.

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ama telfonda cok bellı olmıyor

sonerrap

sonerrap

Üye
videoda cok belli olmuor ama ben arkın c7sini elime alıp kullanınca bariz bi şekilde anlaşılıyor arasındaki fark

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Fark yok diyen olmadı beyler sadece fazla fark yok dedik .

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
[video=youtube_share;uUpYPREuXCs]http://youtu.be/uUpYPREuXCs[/video]

Sen bir de bu yönden bir bak istersen... Bunları c7 yapabilir mi? heralde 10 u geçince elinde patlar kalır... Bu arada ben de 5 oyun ve 17 uygulamayı anda anda çalıştırdım... Sonra kendisi restart attı...:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben C7 de 20 hd oyun açtım neyin kafasındasın sen ?

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaş aynı firmanın iki telefonunu rakip hale getirdiniz bence bu konu gereksiz uzadı kilitlenmeli.. 701 ile c7 arasında yeterince fark var fp1 ile daha da belirginleşecek o videoda işletim sistemleri bile farklı neyi karşılaştırıyorsunuz anlamadım..

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaş aynı firmanın iki telefonunu rakip hale getirdiniz bence bu konu gereksiz uzadı kilitlenmeli.. 701 ile c7 arasında yeterince fark var fp1 ile daha da belirginleşecek o videoda işletim sistemleri bile farklı neyi karşılaştırıyorsunuz anlamadım..
:) Biri Anna Biri Belleki
İkiside belle olsa dahi; 1 ghz işlemciye 680mhz işlemci. Daha çok uygulamada fark belli olacaktır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:) Biri Anna Biri Belleki
İkiside belle olsa dahi; 1 ghz işlemciye 680mhz işlemci. Daha çok uygulamada fark belli olacaktır.

aynen videoda adam telefonu zorlamıyorki ve gereksiz bi kıyaslama amaç nedir anlamadım gitti nokia c7 nin devamı şeklinde 701 i sundu belliki..

keys1903

keys1903

Üye
allahtan tın tın var olmassa neyapardınız mazallah

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım tintinle ne alakası var tintini ben yüklemedim bile ama c7 ile 701 i karşılaştırmak iphone ile iphone4s i karşılaştırmak gibi bişey

Üst Alt