nokia c7 ile 701 arasında fazla fark yok !!!

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşım tintinle ne alakası var tintini ben yüklemedim bile ama c7 ile 701 i karşılaştırmak iphone ile iphone4s i karşılaştırmak gibi bişey

C7 701 arasındaki fark 4 4S gibi birşey hatta ondan az .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1ghz de gelecek guncellemeyle 1.3ghz olması bekleniyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fp1 ile 1.3 ghz olacak hocam

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
ya nokia ayak yapıyor 1.3 ghz yaparsa işlemciyi yakar neyın kafasını yaşıyor bu nokia

---------- Eklendi @ 00:13:13 ---------- Yazıldı @ 00:11:28 ----------

Bir Tintin oyunu icin nokia 701 e para vercegıme gıder ustune az daha koyar htc evo 3d alırım hem hızlı hem 3d :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya nokia ayak yapıyor 1.3 ghz yaparsa işlemciyi yakar neyın kafasını yaşıyor bu nokia

---------- Eklendi @ 00:13:13 ---------- Yazıldı @ 00:11:28 ----------

Bir Tintin oyunu icin nokia 701 e para vercegıme gıder ustune az daha koyar htc evo 3d alırım hem hızlı hem 3d :)

arkadaşım overclock diye bişey duymadıysan sana sormak lazım neyin kafasını yaşadığını tintin oyunu için telefon almadı kimse tintini oynamadım bile ona 900 tl vericeğime xbox ya da psvita alırım keyfime bakarım gereksiz konu açıp milleti doldurdun bide gereksiz yorumlar yapma şurda 701 e ne garezin var anlamadım gitti c7 verdiğin para içine oturdu heralde

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım overclock diye bişey duymadıysan sana sormak lazım neyin kafasını yaşadığını tintin oyunu için telefon almadı kimse tintini oynamadım bile ona 900 tl vericeğime xbox ya da psvita alırım keyfime bakarım gereksiz konu açıp milleti doldurdun bide gereksiz yorumlar yapma şurda 701 e ne garezin var anlamadım gitti c7 verdiğin para içine oturdu heralde

Önce uslubunu takıl ve öle konuş. overclock yapcan işlemcının yanma rıskı yuksek + şarj suresı kısalacak. 701 900 tl vercek olan varsa hic durmasın ozaman orada Htc dururken. Ben kımseyı doldurmıyorm farkı gösterıyorum bakmya bılırsın konuya senı zorlamı cagırdık buraya? + C7 vardı bende 800 tlye aldım 4 gun önce 700 tlye elden verdım neyın kafasını yaşıyorsun sen?

Gitim 750 tlye sony xperia neo v aldım süper telefon 1ghz 512 mb ram gayet başralı telefon görssleık desen var cözunurluk desen var ne ararsan var telefonda.
Ben sadece burada karşılaştırma yaptım. İyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: keys1903
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama ne karşılaştırma karşılaştırma artılarıyla eksilerıyle yapılır maşallah nedense artılar hep telınde toplanmış 1 tanede artı 701 e verseydın barı

gokhan3505

gokhan3505

Üye
701 kullanan arkadaşlar da haklı tabi gereksiz bi atışmaya dönmüş olay ama konuyu açan arkadas da haklı c7 den sonra 701 almam ben güncellemeden sonra 701 daha ii olacak tabi ama şu an için abartılacak kadar fark yok aralarında(not güncellemeden sonra dedim hemen terslemeyin)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen karşılaştırma değil bildiğin karalama yapmışsın arkadaşım telefonu aldığın konuyuda açmıştın hayırlı olsun da dedik zaten daha derdin ne onu anlamadım 900 tl ye 701 aldım çokta memnunum ne kasma yaşadım ne başka bişey düzenli kullanırsan on numara telefon ekran çözünürlüğü düşük olabilir ama yeterli bence ve htc si olan arkadaşlarım gündüz mesajlaşmak için bi elleriyle ışığı perdeliyorlar ben rahat rahat yazıyorum.. Ayrıca 701 işlemcisi normalde zaten 1.3 tür ama Nokia şarj optimizasyonu için 1 e downclock etmiş her telefonda yapar bunu ve eğer güncelleme esnasında cihaz zarar görürse garanti kapsamına alınır ve gerekeni yapar sen hiç merak etme nokia nın bataryayı zayıflatan güncelleme yaptığını daha görmedim sen kafanı yorma telefonundan memnunsan android forumunda kendi telefonunu öven konular aç !

gokhan3505

gokhan3505

Üye
çok uzamış konu burda kapansın en iyisi artık. herkesin kendi fikridir saygı duymak lazım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın gelecegini düşüyorum demişsin 701 ile nerde bu gelecek hani uygulama ? hanı program? Bir program yuklucez sertifika hatası nokia bunu görmiyormu körmu adamlar? nokianin kac bin tane calışanı vardır bu halk araştırmacılarıda vardır kesın kım neyden memnun deıgl bılıyordur neden yapmiyor ama? Tamam cok saglam telefonllar nokia c7 ve 701 ekran cözunurlugu cok düşük Görnüşüde cok guzel ama uygulama kıtlıgı ne olcak ben telefonumda eglenmek oyun oynamak ıstıyorum nokia da dogru duzgun program yok? ha var oda sertifika istiyor telefonuda hacklemek istemıyorum ve hacklmedım zaten Sitelerde bangır bangır bagrıyor nokia 1000 kişiyi işten cıkardi diye bunları işten cıkardıysa nokia uygulama cıkarmasida iyice yavaşlar Anna dedi tarihi bekledık 4 ay sonra ondan 1 ay sonra dedı dıger ay bekleye bekleye bir hal olduk cıkardı ve cok igrencti anna Belle belle dedi bellde guzeldı ama yıne uygulama kıtlıgı vardı sana birşey diyimmi Nokia böle giderse batmaya devam edecek. iyi günler:tşk:

klongs

klongs

Üye
Nokianın gelecegini düşüyorum demişsin 701 ile nerde bu gelecek hani uygulama ? hanı program? Bir program yuklucez sertifika hatası nokia bunu görmiyormu körmu adamlar? nokianin kac bin tane calışanı vardır bu halk araştırmacılarıda vardır kesın kım neyden memnun deıgl bılıyordur neden yapmiyor ama? Tamam cok saglam telefonllar nokia c7 ve 701 ekran cözunurlugu cok düşük Görnüşüde cok guzel ama uygulama kıtlıgı ne olcak ben telefonumda eglenmek oyun oynamak ıstıyorum nokia da dogru duzgun program yok? ha var oda sertifika istiyor telefonuda hacklemek istemıyorum ve hacklmedım zaten Sitelerde bangır bangır bagrıyor nokia 1000 kişiyi işten cıkardi diye bunları işten cıkardıysa nokia uygulama cıkarmasida iyice yavaşlar Anna dedi tarihi bekledık 4 ay sonra ondan 1 ay sonra dedı dıger ay bekleye bekleye bir hal olduk cıkardı ve cok igrencti anna Belle belle dedi bellde guzeldı ama yıne uygulama kıtlıgı vardı sana birşey diyimmi Nokia böle giderse batmaya devam edecek. iyi günler:tşk:

+1:oke:

gokhan3505

gokhan3505

Üye
nokiayı kurtaracak tek şey ya android e geçmesi ya da windows phone lar ile ii bi ivme yakalaması lazım yoksa gerçekten de kabullensek ii olacak nokia artık eski nokia değil. bi yerde okumustum dogrumu yanlış mı bilmiyorum nokia türkiye pazarı sayesinde ayakta duruormus tarzı bi şey yoksa batıyormus sanırım ama baya oldu 1 sene kadar falan önce okudum bunu.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım ilk mesajındaki C7 ve 701 karşılaştırması galaxy s ile sII yi karşılaştırmak gibi olmuş sadece menülerin hareketleriyle karşılaştıracaksan bir anlamı yok yani :) 5800 ile karşılaştırsaydın onunla da aralarında pek fark yok menü geçişlerinde :P
azıcık özelliklerine bakıp kullanmadan sadece menü performansıyla değerlendirme yapacaksan dediğim gibi sgs1 ile sgs2 arasında da sana göre fark çıkmaz ;) gerek yok böyle karşılaştırmalara 701 in 128 mb ekran kartı rami var 512 mb sistem rami var fark sadece 320 mhz lik cpu hız farkı değil yani ;)

curse.

Üye
evet çok bi fark yok ikiside nokia yani

uribaju

uribaju

Üye
iki telefonda arm işlemcili 701e 1.3 ghz olacak diyosanız ozaman c7 nin de önünün açık olduğunu kabul edin c7 de 680mhz olmasına karşın rahat bir 800-850mhz lik bir potansiyeli var.701 grafik işlemci olarak avantajlı onu kabul ediyorum.ama amoled ekranında solukluğu söz konusu 701 ile c7 yi bayide karşılaştırdım c7nin ekranının daha canlı durduğu bariz ortada 701 ise siyahlık açısından c7den biraz üstün ama led'likten dolayı fazla göze çarpmıyor.701 in renk dezavantajı var kısacası.bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama 701 in kalın oluşu ve yanlış bilmiyorsam gümüş rengi olmayışı beni o telefondan uzaklaştırdı diyebilirim.gümüş renk c7 tasarımlı telefonlarda çok çekici duruyor.bir yandan da 701in grafik kartının yüksek olması çekici kılıyor.Ama arm işlemciyle nereye kadar gider orasını kestirmek zor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
iki telefonda arm işlemcili 701e 1.3 ghz olacak diyosanız ozaman c7 nin de önünün açık olduğunu kabul edin c7 de 680mhz olmasına karşın rahat bir 800-850mhz lik bir potansiyeli var.701 grafik işlemci olarak avantajlı onu kabul ediyorum.ama amoled ekranında solukluğu söz konusu 701 ile c7 yi bayide karşılaştırdım c7nin ekranının daha canlı durduğu bariz ortada 701 ise siyahlık açısından c7den biraz üstün ama led'likten dolayı fazla göze çarpmıyor.701 in renk dezavantajı var kısacası.bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama 701 in kalın oluşu ve yanlış bilmiyorsam gümüş rengi olmayışı beni o telefondan uzaklaştırdı diyebilirim.gümüş renk c7 tasarımlı telefonlarda çok çekici duruyor.bir yandan da 701in grafik kartının yüksek olması çekici kılıyor.Ama arm işlemciyle nereye kadar gider orasını kestirmek zor

KATILIYORUM :good:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim adam ovi suite acıyor interente baglanıyor bu işlem ekran kartı ve işlemciye baglıdır adam nete gırerken kasmıyorsa bu makıneın işlemci ve ekran kartı iyidir yanı 701 ın işlmeci hizi 1.3 degıl kesın deıgl

Üst Alt