S.E.C.R.E.T
Üye
arkadaşım tintinle ne alakası var tintini ben yüklemedim bile ama c7 ile 701 i karşılaştırmak iphone ile iphone4s i karşılaştırmak gibi bişey
C7 701 arasındaki fark 4 4S gibi birşey hatta ondan az .
arkadaşım tintinle ne alakası var tintini ben yüklemedim bile ama c7 ile 701 i karşılaştırmak iphone ile iphone4s i karşılaştırmak gibi bişey
yalnız hocam 701 in işlemcisi 1.3 değil 1 ghz değil miydiEngin abi ye katılıyorum.. Ayrıca 701 in işlemcisi 1.3 olunca daha da belli olur aradaki fark![]()
ya nokia ayak yapıyor 1.3 ghz yaparsa işlemciyi yakar neyın kafasını yaşıyor bu nokia
---------- Eklendi @ 00:13:13 ---------- Yazıldı @ 00:11:28 ----------
Bir Tintin oyunu icin nokia 701 e para vercegıme gıder ustune az daha koyar htc evo 3d alırım hem hızlı hem 3d![]()
arkadaşım overclock diye bişey duymadıysan sana sormak lazım neyin kafasını yaşadığını tintin oyunu için telefon almadı kimse tintini oynamadım bile ona 900 tl vericeğime xbox ya da psvita alırım keyfime bakarım gereksiz konu açıp milleti doldurdun bide gereksiz yorumlar yapma şurda 701 e ne garezin var anlamadım gitti c7 verdiğin para içine oturdu heralde

Nokianın gelecegini düşüyorum demişsin 701 ile nerde bu gelecek hani uygulama ? hanı program? Bir program yuklucez sertifika hatası nokia bunu görmiyormu körmu adamlar? nokianin kac bin tane calışanı vardır bu halk araştırmacılarıda vardır kesın kım neyden memnun deıgl bılıyordur neden yapmiyor ama? Tamam cok saglam telefonllar nokia c7 ve 701 ekran cözunurlugu cok düşük Görnüşüde cok guzel ama uygulama kıtlıgı ne olcak ben telefonumda eglenmek oyun oynamak ıstıyorum nokia da dogru duzgun program yok? ha var oda sertifika istiyor telefonuda hacklemek istemıyorum ve hacklmedım zaten Sitelerde bangır bangır bagrıyor nokia 1000 kişiyi işten cıkardi diye bunları işten cıkardıysa nokia uygulama cıkarmasida iyice yavaşlar Anna dedi tarihi bekledık 4 ay sonra ondan 1 ay sonra dedı dıger ay bekleye bekleye bir hal olduk cıkardı ve cok igrencti anna Belle belle dedi bellde guzeldı ama yıne uygulama kıtlıgı vardı sana birşey diyimmi Nokia böle giderse batmaya devam edecek. iyi günler![]()

5800 ile karşılaştırsaydın onunla da aralarında pek fark yok menü geçişlerinde :Piki telefonda arm işlemcili 701e 1.3 ghz olacak diyosanız ozaman c7 nin de önünün açık olduğunu kabul edin c7 de 680mhz olmasına karşın rahat bir 800-850mhz lik bir potansiyeli var.701 grafik işlemci olarak avantajlı onu kabul ediyorum.ama amoled ekranında solukluğu söz konusu 701 ile c7 yi bayide karşılaştırdım c7nin ekranının daha canlı durduğu bariz ortada 701 ise siyahlık açısından c7den biraz üstün ama led'likten dolayı fazla göze çarpmıyor.701 in renk dezavantajı var kısacası.bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama 701 in kalın oluşu ve yanlış bilmiyorsam gümüş rengi olmayışı beni o telefondan uzaklaştırdı diyebilirim.gümüş renk c7 tasarımlı telefonlarda çok çekici duruyor.bir yandan da 701in grafik kartının yüksek olması çekici kılıyor.Ama arm işlemciyle nereye kadar gider orasını kestirmek zor