nokia c7 ile 701 arasında fazla fark yok !!!

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İyi yapmışsın artık Nokia ' ya atacak çamur bulamayacaksın (!) .

yarın öbürgün Nokia neden kilit tuşunu yana koyuyor,şarj girişi neden üstte veya yanda altta değil,menü neden aşşa yukarı kayıyo yana doğru değil,kasaları neden çelik kullanıyor ekranlar neden ufak gibi gereksiz konular ve karalamalar göreceğimizden emin olabilirsin :good:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Okuyamam özet gec.

Sen kesin Carl Zeiss konularını ve C7-701 özelliklerini de özet geçmişsindir :))
Kendi bildiğini doğru varsaydığını biliyordum ama okuma konusunda bu kadar üşengeç olduğunu tahmin etmemiştim. Sana kısıtlı "doğru"ların ile başarılar.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Sen kesin Carl Zeiss konularını ve C7-701 özelliklerini de özet geçmişsindir :))
Kendi bildiğini doğru varsaydığını biliyordum ama okuma konusunda bu kadar üşengeç olduğunu tahmin etmemiştim. Sana kısıtlı "doğru"ların ile başarılar.

Teşekürler canım benım nokia akraban filan degilki herşeyi bilesin dimi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yarın öbürgün Nokia neden kilit tuşunu yana koyuyor,şarj girişi neden üstte veya yanda altta değil,menü neden aşşa yukarı kayıyo yana doğru değil,kasaları neden çelik kullanıyor ekranlar neden ufak gibi gereksiz konular ve karalamalar göreceğimizden emin olabilirsin :good:

Evet de C7 de zaten şarj yeri yanda 701 ' dede öyle . Ekran konusunda bende şikayetçiyim çok dar .

Tuba

Tuba

Üye
Konudan gereksiz mesajlar silindi ve tartışma mesajları editlendi...
tartışırsınız tamam ama neden kırıcı konuşmalar yaparsınız ki ?
Herkes istediği telefonu kullanır kimse buna karşı birbirine laf söyleyemez...
konuda anlatılmak istenilen yeteri kadar anlatılmış fazla uzayıp birbirinizi daha fazla kırmanızada gerek yok konu :locked:

Üst Alt