nokia c7 ile 701 arasında fazla fark yok !!!

Sponsorlu Bağlantılar

AмσηR@

AмσηR@

Üye
701 = C7+ işlemci + TinTin oyunu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim adam ovi suite acıyor interente baglanıyor bu işlem ekran kartı ve işlemciye baglıdır adam nete gırerken kasmıyorsa bu makıneın işlemci ve ekran kartı iyidir yanı 701 ın işlmeci hizi 1.3 degıl kesın deıgl

Al bu linkte benim bi yerlerden uydurduğum resmi Nokia sayfasından moderatörün yazdıkları.. C7 ye verdiğin para hakkaten içine oturmuş.. Tintin i biz takmıyoruz da siz neden bu kadar taktınız anlamadım sırf bu laflarınız yüzünden merak ettim indiricem bakalım neymiş tintin..Çözünürlük ben kullanırken bana yetiyor da seni neden böyle rahatsız ediyor onu anlamadım gitti bi türlü.. Arkadaşında dediği gibi galaxy s ile s2 karşılaştırmak gibi s2 ICS aldı s aldı mı hayır.. 701 FP1 i alacak c7 alacak ama kırpılmış halde 701 in en az 2 sene daha gideri var c7 bitti üretimi bile durmuş şuanda.. Neyin kafasındasınız anlamadım gitti arkadaş.. Almışsın Neo V ni git android forumunda es dur burda bizle ne derdin var gelmiş telefon karalıyorsun.. Nokia WP ile geliyor ve baya da sağlam geliyor bazı ülkelerde Iphone4s in beyaz modelinin satışlarını geçmiş bulunuyor az internette gezinmeni tavsiye ederim maxicep ten başka sitelere de gir araştır.. Ne gelip burda post kasıyorsun yok yere anlamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Al bu linkte benim bi yerlerden uydurduğum resmi Nokia sayfasından moderatörün yazdıkları.. Merak etme onu da ben bi yerimden uydurmadım.. Üslubuna dikkat etmesi gereken varsa o sensin.. C7 ye verdiğin para hakkaten içine oturmuş.. Tintin i biz takmıyoruz da siz neden bu kadar taktınız anlamadım sırf bu laflarınız yüzünden merak ettim indiricem bakalım neymiş tintin..Çözünürlük ben kullanırken bana yetiyor da seni neden böyle rahatsız ediyor onu anlamadım gitti bi türlü.. Arkadaşında dediği gibi galaxy s ile s2 karşılaştırmak gibi s2 ICS aldı s aldı mı hayır.. 701 FP1 i alacak c7 alacak ama kırpılmış halde 701 in en az 2 sene daha gideri var c7 bitti üretimi bile durmuş şuanda.. Neyin kafasındasınız anlamadım gitti arkadaş.. Almışsın Neo V ni git android forumunda es dur burda bizle ne derdin var gelmiş telefon karalıyorsun.. Nokia WP ile geliyor ve baya da sağlam geliyor bazı ülkelerde Iphone4s in beyaz modelinin satışlarını geçmiş bulunuyor az internette gezinmeni tavsiye ederim maxicep ten başka sitelere de gir araştır.. Ne gelip burda post kasıyorsun yok yere anlamadım gitti

Şaun 701ın hizi 1ghz ozaman susacan fp1 geldıkten sonra konuşabılırısn anca.sen karışamassın benım nerde durup durcagıma ıster symbıan dururm ıster ıphone senı ılgılendırmez? c7 verdıgım paranın yakını kadar sattım mıllet gıbı 400 -500 e satmadım 800 e aldım 1 sene kullandım 700e bıraktım. Fp1 beklıyorm demışsın ne fp1 gelınce telefonun uygulamı dolcak? sanmıyorm nokia yıne yemlerını atıyor?
Wpli telefon tutsaydı daha önce bu fikir orataya cıkardı nokia senden benden akıllı herşeyi görüyor izliyor adamlar birşey bılmıyorsun konuşuyorsun.İnternette gezın demışsın sadece maxi cepte takılma demışsın site moderatoruyom gerısını sen düşün. İyi günler:bye2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
WP li telefonlar zaten tutuyor daha her ülkede satışa çıkmadı bile ve mağazasıda kaliteli uygulamalarla dolu nokia senin göremediğini gördüğünden androide geçmedi.. Androidin 450000 uygulaması var tamam kabul ama kaçı kullanışlı ben nokia uygulama dolu demedim ki zaten uygulama arıyo olsam 5800 satmaz 900 tl ye psvita alırdım neyse sana androidinle mutluluklar iyi günler

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
WP li telefonlar zaten tutuyor daha her ülkede satışa çıkmadı bile ve mağazasıda kaliteli uygulamalarla dolu nokia senin göremediğini gördüğünden androide geçmedi.. Androidin 450000 uygulaması var tamam kabul ama kaçı kullanışlı ben nokia uygulama dolu demedim ki zaten uygulama arıyo olsam 5800 satmaz 900 tl ye psvita alırdım neyse sana androidinle mutluluklar iyi günler

Wp yi kullandınmı? Magazasında kalıtelı uygulamar doluyormuş gördunmu? elledınmı? baktınmı? Ben Symbianada kullandım androıdıde ve arasında daglar kadar fark var 701 ın ile sana mutluklar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
WP kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var ben de android kullandım haklısın dağlar kadar fark var.. Telefonumu ister takoz olarak kullanırım ister taş olarak kullanır baş yararım..

gokhan3505

gokhan3505

Üye
amma da çok söleyecek şey varmıs ya sanki herkes bu konunun açılmasını beklior gibiymiş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en baştan beri kapanması gereken bi konu bi mod baksa güzel olur.. Adam karşılaşştırma için konu açmış kendi androidini övüp 701 i karalamaktan başka bişey yapmıyor

gokhan3505

gokhan3505

Üye
en baştan beri kapanması gereken bi konu bi mod baksa güzel olur.. Adam karşılaşştırma için konu açmış kendi androidini övüp 701 i karalamaktan başka bişey yapmıyor
701 çok olağanüstü bi cihaz değil ama c7 den ii oldugunu herkes kabul ediyor zaten salla ya ben de c7 kullanıorum ama 701 in bariz bi üstünlüğü var bana göre de

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten ben de olağanüstü demedim ama fiyatının hakkını rahatlıkla veren bir cihaz ve daha da güzel olacak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bırakın tartışmayı herkesin sevdiği kendine güzeldir değiştiremezsiniz bunu!

• Beğen
Tepkiler: Tuba
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon alırken ihtiyaçlarınızı ve beklentilerınızı karşilayacak cihazları araştırarak alın.bunları gözardı ederseniz pişman olmanız kaçınılmaz olur.o yüzden hiçbir cihazı kötülemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve CanKartaL
doctorrr

doctorrr

Üye
babacım nolmuş burda ya millet birbirini yiyo bırakın bunları her cihazın kendine göre bi üstünlüğü az da olsa bi getirisi vardır yapmayın böyle yav

KxTR79

KxTR79

Üye
arkadaşımla kıyaslıyoruz 701im ezip geçiyor ve yanlış bilinen bişey kasaları bile farlı genşlk acısından ve tuslar bakımından

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
WP kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var ben de android kullandım haklısın dağlar kadar fark var.. Telefonumu ister takoz olarak kullanırım ister taş olarak kullanır baş yararım..

İşleyen çarkı taşlamak cahilin işidir,
Kendini göreceksin açarsan cahilin içini!.

Ben ister takos kullanırım ister başka birşey bundan sanane? madem wp kullandın wplı programlar söle

701 ile c7 arasında daglar kadar fark sadece cok az var ozaman c7 yede overlock yapsın nokia onun hızınıda 1.5 yapsin yapamazmı yapar ama işlemcının yanma riski %90 birşey bılmıyorsun anca atıp tutyorsun.
Ben andrıoidi övdugumu nerden cıkardın peki söylermisin bunu? 701 ın önu nasıl acık bunu anlatırmısn arkdaşım nokianının sahıbımısn sende bılıyorsun bunu anca internette yalan dolan haber var bunada sen abartı eklyıorsun yok nokia şöle yapcak yok nokia böle yapcak yok nkia fp1 cıkarticak elinde kanıtın varmıda konuşuyorsun böyle? nokia bır anna cıkartıcam dedı 1 sene gecti aradan anna anca cıktı ne program cıktı ne bireşy sadece anna cıktı nokia böyle sallıyor işte ha adamlar bılıyor telefonların satılıcakları cunku adamın ısmı var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşım ben sana nokia nın kendi sitesinden link verdim daha ne yapayım Allah aşkına? Ben wp kullanan tanıdığım var dedim ingiltere de ve çok memnun kullanışlı olduğunu söyledi.. Androidle symbian arasında dağlar var demek androidi övme cümlesi değil de nedir ? 701 Fp1 ve carlayı kesin alacak yani iki sene önü açık carla da resmi ağızdan duyurulan bişey meksikadaki mobil iletişim platformunda duyuruldu forumda az bakın resimleride görürsün.. Fp1 808 de direk yüklü geliyor bu da uydurma dersen sana pes derim.. Sana kaynak resmi link veriyoruz buda sana son yorumumdu

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Carlanında tarihi varmı sen bılıyorsundur bu nokianin sahibi akraban filan herhalde?
Nokia 701 ister carlayı alsın ister donnayı alsın program cıkmadiktan sonra bu yazılımlar hic birşey.
Nokia 808 işlemciden satılırsa satılır kameradan satılmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
var 2013 ün ilk çeyreğinde gelecek aha yaz bunu da ayrıca nokia wp ve symbiana uygulama yapılması için 18 milyon euro hibe etti bunu da bi kenara yaz o uygulamalarıda mayıstan sonra görürsün telefonda uygulama ve oyun önemli hale geldi nokia da bunu gördü cep telefonu satışında hala pazarda lider eksiğini tamamlıcaktır merak etme hadi kal sağlıcakla

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kac bin kişiyi işten cıkardi sen neyden bahsediyorsun batmassa cıkarirmiydi?
Nerde lider bana kaynak gösterirmisn.
Bilmeden atıp tutyorsun yine.

Üst Alt