Tanımadığım birine aşık oldum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
Tanımadığım birine aşık oldum :(
her sabah işe giderken aynı dolmuşa biniyoruz her zaman karşılaşmıyoruz tabi ki ben saat 9 da işe gidiyorum kız saat 7 de yanında bi kız daha var zannedersem kardeşiyle biniyor ikisi ayrı yerlerde çalışıyorlar benım aşık oldugum kız magazada çalışıyor kadın giysi manto turban vs.. şeyler satıyor bazen göz göze geliyoruz dolmuşta başını çeviriyor kapalı biri ne yaptım ettim adını soyadını ogrendım internetten herangi bi kaydına ulaşamadım facee twitter vs… emnıyette tanıdıgm olsa gbt sine bile baktıracaktım ama yok maalesef :) ulan ben hayatımda 2 defa aşık oldum birincisi 13 yaşında hüsranla bitti 2 inciside bu korkuyorum ya hayır derse diye ne yapacaz şimdi… normalde başka bi kızla konuş deseniz herangi biriyle konuşurum takır takır medeni cesaretim yuksek tır bu konuda amma bu kıza gelince elim ayagım tutmuyor arkadaş sanki arkadan birisi odunla kafama vuruyor zonggg donup kalıyorum oylece arkadaş anlamadım ben bu işi…. Nasıl konuşabilirim ben şimdi bi akıl verin tecrübeli arkadaşlar vardır elbet :((((:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant

TheComet

TheComet

Üye
Seninkisi aşk değil.Sadece hoşlanıyorsun.Aşk birbirini tanıyınca karşılıklı güven duygusu gelişince olur

• Beğen
Tepkiler: pelın_
arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
oylemı diyorsun ben ayıkken alkol almış gibi geziom arkadasım kafayı yiecem

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Seninkisi aşk değil.Sadece hoşlanıyorsun.Aşk birbirini tanıyınca karşılıklı güven duygusu gelişince olur

Aynen Katiliyorumm .. Yolda Guzel Bir Kiz Gorsen .. Ya Ne Guzel Kiz Dersin .. O Guzelliqi Aklinda Kalirr ..Ask Dql .. Hoslanti :-)

• Beğen
Tepkiler: pelın_, phasan ve L-LumieRe
arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi

Aynen Katiliyorumm .. Yolda Guzel Bir Kiz Gorsen .. Ya Ne Guzel Kiz Dersin .. O Guzelliqi Aklinda Kalirr ..Ask Dql .. Hoslanti :-)

öyle olmuyor işte normalde dersin hee tm çok güzelmiş allah saahibine bagışlasın dersin geçer gidersin ama bu farklı hissediyor insan nasıl konusucam bu kızla araya birinimi soksam başka bi kız

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
forumda bu aşk konuları artmaya başladı.. :hmmm
bahar gelince tabiii.... :ehe

arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum seninki sadece bir hoşlantı...
normal bir şekilde tanış... yoksa başka türlü içinde büyütürsün bu olayı...
zaten karşılık alırsan önce bi birbirinizi tanırsınız. sonra aşk :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
forumda bu aşk konuları artmaya başladı.. :hmmm
bahar gelince tabiii.... :ehe

arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum seninki sadece bir hoşlantı...
normal bir şekilde tanış... yoksa başka türlü içinde büyütürsün bu olayı...
zaten karşılık alırsan önce bi birbirinizi tanırsınız. sonra aşk :)

ahhhhhh o tanısmayı yapabilsek zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek te iş te orda kitleniyorum :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Mesela Saat Sorr .. Telefonunu Yere Dusur Ayaqinin Yanina At Sonra Pardon De Al .. Yalandan Adres Sorr ..

Bu Iki Konusmalardan Sonra Daha Cok Cesaretlenirsin Guven Bana ;)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Saat Sorr .. Telefonunu Yere Dusur Ayaqinin Yanina At Sonra Pardon De Al .. Yalandan Adres Sorr ..

saol knka iyi fikir denicem bu dediklerini sabah

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

telefonunu ayagının yanına felan düşürme amannnn..
sapık felan sanar sonra :nono:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım seninki bildiğimiz tek taraflı aşk hali. Aşkına karşılık almak belki senin için dünyanın en büyük mutluluğu olacak bu yüzden ki biran evvel tanışıp ona karşı olan hislerini dile getirmelisin, yok eğer yapamam diyorsan gün geçtikçe bu aşk büyür ve sende takıntı haline gelir.

arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
telefonunu ayagının yanına felan düşürme amannnn..
sapık felan sanar sonra

eee nasıl konusucam o zaman tamda oyle yapmayı dusunuyordum :naughty::naughty::naughty:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zaten aşk karşılık bulunca zamanla sevgiye dönüşür.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
En iyisi bir mektup yaz:)

arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ya arkadaş aslında söylesem belki kabul edecek gibi gözüküyor bi kaç defa çalıştıgı magazaya gitmek istedim 5 metre kala geri vites yaptım yok abi olmuyo yhaa
edecek gibi görünür.
unutma bunun 5 parmak tokatıda var.. :hmmm
ya normal medeni bir şekilde git işte :) ne diyimki.

mağazaya git. öyle bir bakın satılanlara o arada kızı gör.
aaa siz buradamı çalışıyorsunuz felan de.
seni tanımazsa felan sabahları bazen aynı minibüse denk geliyoruz felan dersin hatırlatırsın kendini
magazadan bişilere bak tabi..
anladıgım kadarıyla kadın giyim üzerine kız kardeşine annene bişi alıcakmışın gibi yap. gerekirse al.
tanış muhabbet kur...

başka ne önersek :hmmm
bence bişiye gerek kalmadı bu süper

arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi

edecek gibi görünür.
unutma bunun 5 parmak tokatıda var.. :hmmm
ya normal medeni bir şekilde git işte :) ne diyimki.

mağazaya git. öyle bir bakın satılanlara o arada kızı gör.
aaa siz buradamı çalışıyorsunuz felan de.
seni tanımazsa felan sabahları bazen aynı minibüse denk geliyoruz felan dersin hatırlatırsın kendini
magazadan bişilere bak tabi..
anladıgım kadarıyla kadın giyim üzerine kız kardeşine annene bişi alıcakmışın gibi yap. gerekirse al.
tanış muhabbet kur...

başka ne önersek :hmmm
bence bişiye gerek kalmadı bu süper

abowwww işte buu işte bu knka süpersin allahına kurban yha not alim bunnarı (aa siz burdamı çalışıyorsunuz) sihirli cümleyi bulduk sonunda zaten bi kaç defa göz göze gelmıştık tanıyor benı sana acaiiippp tşk edıyorum allah razı olsun :)))

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
abowwww işte buu işte bu knka süpersin allahına kurban yha not alim bunnarı (aa siz burdamı çalışıyorsunuz) sihirli cümleyi bulduk sonunda zaten bi kaç defa göz göze gelmıştık tanıyor benı sana acaiiippp tşk edıyorum allah razı olsun :)))
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
denk gelirse gunaydin felan de iki kelime de olsa sohbetin olsun sonra magazaya git.
bi kez bile konusmadan magazaya gidip a siz burda mi calisiyosunuz dersen sacma olur biraz. konusmayi seven biriyse bikac kucuk soru daha sorarsin

V/RS

V/RS

Üye
bakalım nabacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...