arda46
Üye
Tanımadığım birine aşık oldum :(
her sabah işe giderken aynı dolmuşa biniyoruz her zaman karşılaşmıyoruz tabi ki ben saat 9 da işe gidiyorum kız saat 7 de yanında bi kız daha var zannedersem kardeşiyle biniyor ikisi ayrı yerlerde çalışıyorlar benım aşık oldugum kız magazada çalışıyor kadın giysi manto turban vs.. şeyler satıyor bazen göz göze geliyoruz dolmuşta başını çeviriyor kapalı biri ne yaptım ettim adını soyadını ogrendım internetten herangi bi kaydına ulaşamadım facee twitter vs… emnıyette tanıdıgm olsa gbt sine bile baktıracaktım ama yok maalesef
ulan ben hayatımda 2 defa aşık oldum birincisi 13 yaşında hüsranla bitti 2 inciside bu korkuyorum ya hayır derse diye ne yapacaz şimdi… normalde başka bi kızla konuş deseniz herangi biriyle konuşurum takır takır medeni cesaretim yuksek tır bu konuda amma bu kıza gelince elim ayagım tutmuyor arkadaş sanki arkadan birisi odunla kafama vuruyor zonggg donup kalıyorum oylece arkadaş anlamadım ben bu işi…. Nasıl konuşabilirim ben şimdi bi akıl verin tecrübeli arkadaşlar vardır elbet
(((

ulan ben hayatımda 2 defa aşık oldum birincisi 13 yaşında hüsranla bitti 2 inciside bu korkuyorum ya hayır derse diye ne yapacaz şimdi… normalde başka bi kızla konuş deseniz herangi biriyle konuşurum takır takır medeni cesaretim yuksek tır bu konuda amma bu kıza gelince elim ayagım tutmuyor arkadaş sanki arkadan birisi odunla kafama vuruyor zonggg donup kalıyorum oylece arkadaş anlamadım ben bu işi…. Nasıl konuşabilirim ben şimdi bi akıl verin tecrübeli arkadaşlar vardır elbet
(((