Tanımadığım birine aşık oldum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
E Hayirli Olsun Ilk Asama Bitti 'Sayilir' :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yaptım yaptım aslında o kadar zor bişi degilmiş sabah erken gittim magaza kapısında karşılaştık daha magazayı açmamış başka kımse çalışmıo çünkü orda :) beraber açtık yardım ettim teşekkür etti sonra kardeşime bir hediye alıcam haberi yok ne alacagımıda bilmıyorum dedim bayan gömlegi alabilirsin dedi bende bedenin bilmiom dedim ben onu bi çaktırmadan ögrenıp yine gelirim dedim öyle çıktım artık yol ederim orayı benim işyeri fransada magaza kuzey korede artık işe giderken o tarafı dolanıp giderim :))))
:alkis:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
işini çabuk tut :D meraklandırma bizi :D

arda46

arda46

Üye
    Konu Sahibi
hobaaa...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
hobaaa... kurduk muhabbeti elimin ayagımın titremesi geçti artık nasılmı ? kızın yanına giderken aklımda bi bayan arkadaş belirledim fazla samimi oldugum yanında herşeyi konuşabildigim gözümün onune onu getiriyorum - bide onun çok çirkin ucube agzında sakız çigneyyen biri oldugunu kendime kabul ettirdim. bi su bardagından başlayan muhabbet 20 dk sürdü iyimi sevgili ayagı olmamış zaten bu zaman kadar laaaaa çok şanslıyım heaaaa :) 3 magazaya gitmem de böyle sonuçlandı artık durakta olsun dolmuşta olsun görünce selamlaşıyoruz hatta dolmuş parasınıda ben veriyorum... tabi zorla veriom sonucta nezaket icabı :)

buraya aşama aşama yazacagım aynı dertten müzdarip arkadaşlar nasiplensin :)))

Iyi Bakalimm .. Insallah Devami Gelirr .. Yaptiklarina Dikkat Et .. Guven Konusunu Unutma ..

Arastr Bakalimm .. :)

ibrother

ibrother

Üye
forumda bu aşk konuları artmaya başladı.. :hmmm
bahar gelince tabiii.... :ehe

arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum seninki sadece bir hoşlantı...
normal bir şekilde tanış... yoksa başka türlü içinde büyütürsün bu olayı...
zaten karşılık alırsan önce bi birbirinizi tanırsınız. sonra aşk :)

mart bitti kedilerden sonra insanlar :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...