Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Belleye yükselttin Delimisin (yoksa en....i misin) o symbian ^3 için bir yazılım onu C5-03 hayatta yükleyemessin Senin dediğin 3310 ile resimli facede gezinmek gibi bir şey[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: newguard

EkO_37

EkO_37

Üye
Arkadaşlar Nokia C5-03 ümü Symbian Belleye yükselttim kasma falan oluyor sakın yüklemeyin şimdi orjinal işletim sistemini yüklüyorum... Belle için 256mb ram gerekiyorm c5de 128mb var

nasıl başardın onu kardeş bizde deneseydik dicem ama sen gerekli uyarıyı yapmışın geçmiş olsun :D

• Beğen
Tepkiler: newguard

badeli

Üye
merhaba bende c5 03 var.mail,le gelen extrelerimi açamıyorum.ben pek anlamam anlıycam dilden tarifi varmı

canberk19071907

Üye
real football manager 2012 oyunu olan var mı?Şimdiden teşekkürler.

kahin07

Üye
herkese merhaba c5-03 kullanıyorum teması sıkıcı htc tarzı veya belle tarzı bişiler arıyorum forumda birçok program var ama exe rar gibi formatlarda ama bu cihaz sis den başkasını açmıyor bide telefonu hacklemek istiyorum bana bahsettiklerim konusunda anlaşılır temiz ve olumlu sonuçlar alacağım yöntemler sunmanızı rica ediyorum hack program anlatım ve uygulama(-htc veya belle tarzı arayüzlü tema veya program mümkünse rar exe tarzı değil sadece Quick office yüklü sis den başka bişi açmıyor)emeklerinize saygılarımı sunarım saolun varolun dostlar

---------- Eklendi @ 00:40:25 ---------- Yazıldı @ 00:32:53 ----------

burada emeği geçen herkeste çok çok teşekkür ediyorum bana göre dünya çapında profesyonel bir platform başarılarınızın devamını dilerim allaha emanet olun

kaanblood

Üye
Selamlar bende Nokia C5-03 kullanıcıyım alalı 6 ay gibi bir süre oldu.Daha yeni yeni CFW işlerine merak sandım.Geçenlerde bu işe kalkıştım ve telefonum açılmaz oldu kırmızı tuşuna basınca sadece titriyor ve öyle kalıyordu ondan sonrası gelmiyordu.O durumdayken resmen ömrümden ömür gitti.Ve biraz araştırma yapınca internette nasıl düzeltilceğini buldum.Navifirm ile orjinal dosyalarını yükledim ve Phoenix ilede flash attım ancak CFW mi yaptım anlamış değilim.Bi kaç değişiklik oldu RAM(Telefon Hafızası yükseldi) ve bir adet tema geldi adıda "Illuvial".Şimdi ben telefonumu CFW lemiş mi oluyorum?Yoksa sadece versiyonunu falan mı yükselttim bu konuda yardımcı olur musunuz?
Birde C5-03 için en son çıkan uygulanabilir CFW nedir?
Telefonumu bütün uygularımı yükliyebilmek için hacklemek istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Şimdiden herkese anlayışı ve yardımı için teşekkür ederim.

Bu konuyu açan arkadaşımada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cfw için symbian modifikasyon genel bölümüne hack işlemi için gerek olurmu bilmem bir üstteki mesajda yer alan linke göz atın. Iyi forumlar.

kaanblood

Üye
CFW attıktan sonra telefonun yazılım güncellemelerini veya Güncellemeleri kontrol et falan onları yüklemelimiyim?Yüklersen bi sorun olur mu?

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
ben 8 gb lik hafıza kartı almak istiyoru m yavaşlatır mi ? Telefonu , kasarmi ? .s

EkO_37

EkO_37

Üye
bizim telefona ekrana koruyucu jelatin varmış kullanan vrmı nasıl bişey memnun kalan vrsa bende almak isterim :D

The Patriot

The Patriot

Üye
---------- Eklendi @ 01:38:47 ---------- Yazıldı @ 01:36:13 ----------

C5-03 için ,Sertifika hatası vermeyen panoramik resim çekme programı lazım, Scalado PhotoRama v. 1.00(4) s60v5 signed yükledim yüklemede sorun çıkmadı fakat lense dokunduğumda çekim yapmıyor. Telefonu hacklemeden kurabilecğim bir program var mı ? Signet fln... Kaç gündür arıyorum işe yarar bir şey bulamadım

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
8gb class4 yavaş mi olur yani yavaşlatır mi ? .s

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
teşekkür ederm hangi marka alayim bilgi verir misin ? Microsd hc olur mu ? .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
çok sağolun yardım ci oldunuz için teşekkür ederim

caglar85leon

Üye
Benim sorum olacak yardım ederseniz çok mutlu olurum,

c5-03 kullanıcısıyım 1 ay olmadı alalı bir sorun olduğunu düşünmemekle beraber sorularım;

- Örneğin mesajlara girdiğimizde yukardaki küçük simgelerle giden kutusu, taslaklar gibi yani o kutucuklarda dolaşırken çok nadir telefon ana ekrana dönüyor bunun sebebi nedir ? Normalmidir?

Üst Alt