bir laz ata sözü vardır tedbirsiz kaka yapmaya giden domanarak taş arar siz araştırdınızmı burdada çünkü bununla ilgili açılan bir çok konuda alakalı olduğun bilgi hakkında teferrüatta açıklanması yapılmıştır buyrun bakın isterseniz
bu nokia işi belli olmaz araştırma işine gelince burada araştırılmıyor mu ki millet konu açıyor
Bir telefon için müthiş bir olaybu telefonun kamerasına aplee yi kıyaslayamassın buda örneği umarım tatmin olursun [video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]
yok gelecek ama şu an için değil wp ne zaman Tr yi desteklemeye başlar o zaman olur
aynen baba katılıyorum sana adamlar ekran çözünürlüğü işlemci hızında kafayı bozmuş kardeşim senin işine ne yarıyorsa nokia o ihtiyacı üretiyor tek çekirdek 1.3 ghz gayet stebil 640 x 360 ekran gayet güzel gözü yormayacak bir boyut cektiğin resimleri videoları gösteriyormu göstermiyormu sen ona bak kardeşim herkes halısına göre hasanat yapıyor kardeşim bu dünyada en kralı nokiadır kimse aksini iddia edemez samsung htc iphone falan filan boş onlarBir telefon için müthiş bir olay
wp7.5 tango güncellemesi türkçe dil destegiyle 5 nisanda yayınlanıcak ve wp marketplace Türkiye dahil 23 ülkede geçen hafta hizmete girdi mayısın ilk haftasındada wm işletim sistemine kapatılacak market
1 seneyi 6 aya indiriyorum gelecek ama 6 ayı var
kimler arayıp sordu nokia türkiye'ye güncelleme hakkında, telefon hakkında hepsi apayrı cevaplar veriyordu. şimdi arayıp sorsam ne zaman geleceği belli değil gibi saçma sapan cevaplar alırım. bu da benim gerçekliğim olur ozaman. bir telefonla olacak iş olsaydı bu nokia türkiye'ye güvenim tam olurdu.
kardeşim istersen pazarlık yapmayalım ben aradım sordum bir kaç gün önce ve bunu da forumda paylaştım nisan veya mayıs ayında kesin gelicek diyor nokia türkiye

kimler arayıp sordu nokia türkiye'ye güncelleme hakkında, telefon hakkında hepsi apayrı cevaplar veriyordu. şimdi arayıp sorsam ne zaman geleceği belli değil gibi saçma sapan cevaplar alırım. bu da benim gerçekliğim olur ozaman. bir telefonla olacak iş olsaydı bu nokia türkiye'ye güvenim tam olurdu.
----------Eklendi @ 21:13:49 ---------- Yazıldı @ 21:12:08 ----------
bu arada hemen hemen her symbian ve meego konusunda konuyu wp'a çeviriyorsunuz. biraz konularla gerçekten alakası olan şeyler yazarsanız sevinirim.
pardon sözü size yönelik yazmak istemedim sadece bu şekilde mesaj yazan herkese sözüm!
konu pureview kamera konusu birisi çıkıp bu kamera wp ye gelicekmi derse ondan sonraki yok wp türkçe dil yok türkiyeye gelmiyecek derse bende dogru bildigim bilgiyi paylaşırım yanlış bilgilendirme olmasın diye yoksa wp bölümündeki güncel konuların hepsini ben açtım zaten öyle bir niyetim olsa açarım s^3 bölümüne cep telefonları genel bölümüne altınada yazarım özür dileyerek konu yeri yanlışsa tasısın diye oldu bitti heryer wp konusu işte
üzmek amacında değilim kimseyi ancak bütün konularda bir wp muhabbeti almış başını gidiyor. konu ile çok alakasız olan yerlerde bile var konular dağılabiliyor bazen. benim tepkim de buna. yoksa isteyen istediği konuda konuşur. yöneticiler sonra konuya bir giriyorlar mesaj falan kalmıyor.olabilir arkadaslar laf lafı açar herkes bildiğini yazarsa o zaman bilmeyenler aydınlanır sorun değil böyle ufak ayrıntılarda bir birimizi üzmeye gerek yok dünyada paylaşacak bir şey kalmasada hayatta paylaşacak çok şey vardır

Wp muhabbeti almış gidiyor çünkü biri geliyor yok şu Lumia'da olacak mı diyor cevap verelim derken sohbet başlıyor konular bu yüzden kaynıyor yani . Ali Kemal abi haklı yani burda onun bir kusurunu görmedim bu konuda .
üzmek amacında değilim kimseyi ancak bütün konularda bir wp muhabbeti almış başını gidiyor. konu ile çok alakasız olan yerlerde bile var konular dağılabiliyor bazen. benim tepkim de buna. yoksa isteyen istediği konuda konuşur. yöneticiler sonra konuya bir giriyorlar mesaj falan kalmıyor.![]()
ya ben suçlamıyorum ki kimseyi sadece gördüğümü söyledim. herkes yapıyor zaten ona yönelik bir şey yok.
Wp muhabbeti almış gidiyor çünkü biri geliyor yok şu Lumia'da olacak mı diyor cevap verelim derken sohbet başlıyor konular bu yüzden kaynıyor yani . Ali Kemal abi haklı yani burda onun bir kusurunu görmedim bu konuda .
bu telefonun kamerasına aplee yi kıyaslayamassın buda örneği umarım tatmin olursun [video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]

Ben yanlış anladım kusura bakmayın ama bu wp muhabbeti konusunda sizinle hemfikirim .
ya ben suçlamıyorum ki kimseyi sadece gördüğümü söyledim. herkes yapıyor zaten ona yönelik bir şey yok.