Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
hele bi çıksın dokunulmadık yerini bırakmıcam :)

kaplan4680

kaplan4680

Üye
nokia'dan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla 701 in gorilla glass ekranı çatladı 200 300 tutar diyolar böle giderse ben vazgeçmeye yaklaşırım

asigsasi

asigsasi

Üye
peki bu 41 megapixel kamerada auto focus varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
war merak etme

MrExpert

MrExpert

Üye
Nokia kamera konusunda çok iyi bide yazımı geliştirse dadından yimez :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
su ana kadar nerdeyse hep nokia kullandim n8 im var bir ara kamera konusu acildi arkadasin iphone4 ile bnm telin kameralarini actik ve sonuc husran iphone4 un kamerasi ile n8 inkinin arasinda hic fark goremedik ustune iphone4s ile karlastirdik bariz bir sekilde renk kalitesi daha iyiydi neymis 12 mp mis yemisim kamerayi 8mp kamera dah iyi cekiyor nokia nin bana gore tek ozelligi kasasi saglam ve bataryasi iyi kamera fakan demeyin yani

iphone ekranı ile N8 ekranı bir değil ki sen N8 de çektiğin foto ile iphone da bak farkı görürsün. Çünkü iphone retina ekran o ekranda 5mp bile iyi görünür.

SilentOne

SilentOne

Üye
retina ekrana dokununca insan garip bir his ediniyor :D

covar

covar

Üye
808 alacağım kesinlikle

SilentOne

SilentOne

Üye
ya 808 almayı düşünüyom bnde ama biraz bekleyecem yeni teller gelince kadr

SilentOne

SilentOne

Üye
benide ole o yuzden beklemyi düşünüyorum

gokhan3505

gokhan3505

Üye
lumia 900 tr ye gelmeyecek die okudum bi yerde arkadaslar var mı cidden böle bi şey dört gözle onu bekliyorum ben :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 900 tr ye gelmeyecek die okudum bi yerde arkadaslar var mı cidden böle bi şey dört gözle onu bekliyorum ben :/

gelicek kardeşim istersen buradan gerekli bilgiyi alabilirsin;444 3 665

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar otofocus varmı diyorsunuz bir araştırın Allah aşkına ondan sonra konuşun adam o sensörü koyacak focusu koymayak akıl karımı bu

SilentOne

SilentOne

Üye
değil

Uruloki

Uruloki

Üye

gelicek kardeşim istersen buradan gerekli bilgiyi alabilirsin;444 3 665

aramışken windows phone 7 nın da Tr için herhangi bir atakda bulumadığını o atağın anca windows phone 8 de olacağanıda öğren istersen nokianın sitesinde yok şu an ve wp7 şu an kısıtlı yerlerde hizmet veriyor bence en az 1sene daha bekler Türk milleti lumia serisisini

• Beğen
Tepkiler: pRime.
asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaslar otofocus varmı diyorsunuz bir araştırın Allah aşkına ondan sonra konuşun adam o sensörü koyacak focusu koymayak akıl karımı bu

bu nokia işi belli olmaz araştırma işine gelince burada araştırılmıyor mu ki millet konu açıyor

gokhan3505

gokhan3505

Üye

aramışken windows phone 7 nın da Tr için herhangi bir atakda bulumadığını o atağın anca windows phone 8 de olacağanıda öğren istersen nokianın sitesinde yok şu an ve wp7 şu an kısıtlı yerlerde hizmet veriyor bence en az 1sene daha bekler Türk milleti lumia serisisini

bana da gelmeyecek gibi gelio oyalıyorlar sanki ama inşallah gelir

Üst Alt