Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kameranın driverını tamamen ortadan kaldırdın mı ayrıca pc de anti virus programı kurulumu

pesimist27

Üye
onuda kaldırıp vürüs proğramını devre dışıda bıraktım yine aynı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb kablonu degistırip denedınmı

----------Eklendi @ 19:32:26 ---------- Yazıldı @ 19:27:51 ----------

ayrıca kamera baglamada ara kablo kullanıyorsan kasadan sôk sadece usb kablosu kalsın

pesimist27

Üye
denedim Engin kardeşim inan kafayı yemek üzereyim ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilemedigimız bişey var kamera driverını sildin dimi

pesimist27

Üye
evet servise götürmek istemesemde götürmekten başka çare kalmadı sanırım...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
var bir sorun ama nerde

by.frozen

by.frozen

Üye
ben bi şey soracam ilgilenen olursa ne mutlu.. Fark ettim de en çok girdiğim site maxicep ve kullandığım program opera.. Sorun şurda bazen maxicepi mobil site olarak değil de pc site olarak açıyo o zaman da hem yavaş hemde yoğun oluyo. Sıkıcı oluyo yani. Acaba diyorum sahibinden uygulaması gibi bi uygulama maxicep için de uyarlanabilir mi yada var da ben mi bilmiyorum. Symbian in canını okumuş bi site bunu da yapar bence...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera mobile den gırıyosan gelişmiş ten mobile'yı seçmen ve tekrar ayarlardan tek sutün görünümünü kapalı yap.ayrica pc gôrunumundeyken alttakı maxicep lite'ı seçmelısın

by.frozen

by.frozen

Üye
opera sorunu halledildi çok sağol ama ben bu program işinde hâlâ ısrarcıyim... Yakışır maxicep e :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
maxicep

by.frozen

by.frozen

Üye
eyvallah..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama sahibinden gibi tel satışı falan yok yenilıkler ve güncel haberler tarzı bir uygulama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar konu açmak istemedim burda sorayım dedim belle geldiğinde bu videoların videolara görüntülerin galeriye gelmesi çok hoşuma gitmişti annada bunun için program aramıştım ancak şimdi bi sıkıntı var video indirdiğimde ya da pcden attıgımda videolara gidiyor ancak ben video çektigimde yine galeriye geliyor ordan videolara taşıyorum dcimden ama yinede görünüyor hatta videolarda görünmüyor yokmu çözümü

Üst Alt