Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

by.frozen

by.frozen

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]buldum da mobilden değiştirmiyo. Değişiklikleri kaydet diyorum sayfa sıfırlaniyo tekrar Geliyo s.[/SIZE][/COLOR]

Polatt85

Üye
benim tel n8. Dün tel i pc ye taktiktan sonra telefonun depo hafızası ve hafıza kartının içindeki her dosyanın açılmasına müsade etmiyo cihaz desteklenmiyo diyo hepsinin simgesi soru işareti. Ama bu, telefonun kendi hafızasındaki dosyalara böyle bişe demiyo. Ha bide quick office ve adobe reader programlarinda ancak açabiliyo. Lütfen yardımcı olun . . .

saintcty

Üye
nokia n8 ime şu kamera ses menü tuşuna basarak format attım ama mağaza gitti yükleyemiyorum Oviye girdim link verdi indi ama yüklenemedi diyip bitiremiyor şimdi *#7370# yapıp soft format atsam geri gelirmi yok gelmez se ne yapmam gerekiyor acil yardım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok arkadaşım gelmez geri forumda "cwrt core 1.00"diye bir dosya var onu teline yükle ve aynı şekılde yaptıgın gibi magazayı yüklemeyı dene

saintcty

Üye
yükledim dostum ama yine aynı yüklemeyi tamamliyamiyor sonuna geliyor yüklenemedi diyor adım adım anlatabilirsin sana zahmet

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükledim dostum ama yine aynı yüklemeyi tamamliyamiyor sonuna geliyor yüklenemedi diyor adım adım anlatabilirsin sana zahmet

forumda mağazanın son sürümü var onu dene birde o dosyayı silmeden

saintcty

Üye

forumda mağazanın son sürümü var onu dene birde o dosyayı silmeden

dostum linkleri hep ölü vazgeçtim artık bu arada o yüklediğim programı bulamıyorum yüklü uygulamalardan adı nedir acaba biliyorsan söylermisin bulamassak kalsa zararı varmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel hafizasında yüklü dosyalara bak arkadaşım magazanın 3.22 sürümü olmalıydı

worldcafe

Üye
sa.
bende nokia c6-01 var görüntülü arama yapmaya çalıştığım zaman izin yok dio neden olabilir?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internet ayarların tammı

larten123

larten123

Üye
dun telefona ebuddy yukledım magazadan fakat ben uyelık bılgılerını doldururken kendılıgınden kapanıyor tekrar acııyorum tekrar kapanıyor neyse uyelıgımı tamamlamak ıcın devama basıyorum ınternet baglantıısı yok dıyor halbukı wifi ile baglı

Problemi çözdüm silip tekrar yükledim bu seferde facebook'a girmiyor...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sa.
bende nokia c6-01 var görüntülü arama yapmaya çalıştığım zaman izin yok dio neden olabilir?
ayarlerdan şebeke çift mod seç ve 3g açtırman gerekli kullandığın operatörden

---------- Post added at 22:46:16 ---------- Previous post was at 22:44:34 ----------

dun telefona ebuddy yukledım magazadan fakat ben uyelık bılgılerını doldururken kendılıgınden kapanıyor tekrar acııyorum tekrar kapanıyor neyse uyelıgımı tamamlamak ıcın devama basıyorum ınternet baglantıısı yok dıyor halbukı wifi ile baglı

Problemi çözdüm silip tekrar yükledim bu seferde facebook'a girmiyor...

bence nimbuzz kullan daha kullanışlı tabi tercih meselesi

larten123

larten123

Üye
peki sagol ındıreym smdı

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6-01 belle Telefonum birkaç gündür donma yapıyor internette gezerken donma oluyor.sanki dokunmatik çalışmıyor.sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor.flash veya soft hard at diyorlar.bu nasıl yapılır işe yarar mı bilgiler silinir mi?şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format at *#7370# ile ama bilmen gereken format hafıza kartına dokunmaz ama tele format atarsan hafıza kartınıda biçimlendirmelisin

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
soft format at *#7370# ile ama bilmen gereken format hafıza kartına dokunmaz ama tele format atarsan hafıza kartınıda biçimlendirmelisin

donmayı engelleyecek başka bir yol var m[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açık program birakmamak işlem kaydın ve mesajlar aşırı fazlaysa yapabilir.işlem kaydını 1 gün yap ajandayı gün görunümüne al ve magazadan app stop denilen uygulamayı indırıp açık kalan uygulamalrı kapatıp öyle bir dene format en son çözüm olsun

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]peki flash nedir[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash telin yazılımını telden sıfırlayıp tekrar flashla yazılımı tele yazdırmak

Dumbledore

Dumbledore

Üye
C6-01de Anna mı Belle mi hangisi bataryayı daha tasarruflu kullanıyor?Yani hangisinde sarj çabuk bitiyor sizce ?

Üst Alt