C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?
2 gündür belle güncellemesini yüklemeye çalışıyorum her defasında telefon kapanıyor ve cihazla olan bağlantı kesildi diyor.Bu sorunla karşılaşıp halledebilen var mı ?
pcde harici kamera varsa kamera driverıni silip kamerayı pcden sök tekrar belleyi yükle
bende yazın aldım c6-01 imi hiç bu tarz donanımsal sorunlarla karşılaşmadm . Bi kaç tane yazılımla ilgili sorunum oldu onlarıda güncellemerle halloldu.C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?
sarı ikaz işaretı çıkıyor ve baglantı koptu uyarısı verıyorsa işe yarar.
---------- Eklendi @ 23:23:49 ---------- Yazıldı @ 23:20:32 ----------
ve yazılım yuklenırken tele dokunma dil secimi falan isterse es geç yazilım bıttıkten sonra gerekenlerı yaparsın.
Kasanın arkasına takıyorum hatta tek bir yerde değil diğer yerlerde de denedim aynı hatausbyı nereye takıyosun sen
ok.arka girislere takıp bir dene hata verırse nasıl bır hata verdıgını pm ile yaz
yardımların için çok teşekkür ederim sağol