Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

POKEM0N

Üye
gümüş c7-00 de belle yüklü şu an flash için hangi dosyaları indiricem naviden ?

cem2305

Üye
C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?

larten123

larten123

Üye
Birisi aradığında cevaplama tuşuna filan basılmıyor telefon kilitli olduğu için ve çok sinir bozucu bunun bir çözümü yok mu direk kilit açılacak arama vs gelince

akhilleus_41

Üye
2 gündür belle güncellemesini yüklemeye çalışıyorum her defasında telefon kapanıyor ve cihazla olan bağlantı kesildi diyor.Bu sorunla karşılaşıp halledebilen var mı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?

sadece sende duydum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
2 gündür belle güncellemesini yüklemeye çalışıyorum her defasında telefon kapanıyor ve cihazla olan bağlantı kesildi diyor.Bu sorunla karşılaşıp halledebilen var mı ?

pcde harici kamera varsa kamera driverıni silip kamerayı pcden sök tekrar belleyi yükle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sarı ikaz işaretı çıkıyor ve baglantı koptu uyarısı verıyorsa işe yarar.

---------- Eklendi @ 23:23:49 ---------- Yazıldı @ 23:20:32 ----------

ve yazılım yuklenırken tele dokunma dil secimi falan isterse es geç yazilım bıttıkten sonra gerekenlerı yaparsın.

halilibo6671

Üye
Arkadaşlar telefonumu hacklamiştim bir süre sonra sorun vermeye başladi.
Bende fabrika ayarlarindan veri sil ve yükle dedim. Telefon baştan başladi fakat bu sefer 8 gb hafiza karti görüyor ama işlem yapamiyorum yardim !!!!!!

ftyçatalca

Üye
bende yazın aldım c6-01 imi hiç bu tarz donanımsal sorunlarla karşılaşmadm . Bi kaç tane yazılımla ilgili sorunum oldu onlarıda güncellemerle halloldu.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6-01 belle telefonumda sol üst köşede durmadan internet verisi ile ilgili bi çubuk çıktı.tam wodafone yazısının üstünde.çok sinir bozucu.nasıl kaldırılıyor.lütfen yardım.[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anna mı yüklü

dream007

Üye
merhaba bende nokia 701 kullanıyorum arama sırasında izin yok hatası veriyor ve arama yapmıyor telefonu açıp tapatınca düzeliyor fakat 2 yada 3 gün sonra tekrar aynı hatayı yapıyor bundan önce 3 tane nokia c7 kullandım onlardada yapıyordu bu arızadan dolayı vodafon şubesine gidip sim kart degişikligi yaptım fakat hatayı halen yapıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

ocan12

Üye
Telefonumu yurt dısından aldım ve ingilizce onu nasıl Türkçe yapabilirim yardım edicek arkadaslara Tesekkürler Telefonum nokia e7-00 belle

akhilleus_41

Üye
sarı ikaz işaretı çıkıyor ve baglantı koptu uyarısı verıyorsa işe yarar.

---------- Eklendi @ 23:23:49 ---------- Yazıldı @ 23:20:32 ----------

ve yazılım yuklenırken tele dokunma dil secimi falan isterse es geç yazilım bıttıkten sonra gerekenlerı yaparsın.

Bunuda denedim yine olmadı
Telefon kapandıktan sonra bu hatayı veriyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usbyı nereye takıyosun sen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orjinal usb mi

akhilleus_41

Üye
Evet orjinal

pesimist27

Üye
ok.arka girislere takıp bir dene hata verırse nasıl bır hata verdıgını pm ile yaz

Merhaba engin kardeşim sonunda belle yazılımını yükledim ama servise verdim ve sanırım servis çalışanının iyi tarafına denk geldim 15 dakkada güncelleyip verdi üzerimden büyük bi yük kalktı ya :) yardımların için çok teşekkür ederim sağol ;)

Üst Alt