Abi bi telefon günde beş defa şarja takılırmı? Ben takıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukbekl

farukbekl

Üye
bende bütün ev ekranları mevcut hiç ellemezsem 4 gün rahat gider,
tabi hiç ellememem için çelik bir kasaya koyup kilitledikten sonra kasanın şifresini unutmam lazım:ehe
kardeş hiç ellemesen 1 ay gene gider..:):):)

----------Eklendi @ 02:29:02 ---------- Yazıldı @ 02:25:51 ----------

bu konuştuklarınıza bakarsak benim batarya süper bea.. BP-4L benim battery 5 gün gittiğini biliyorum. 3 aydan sonra 3 güne düşmeye başladı. tabi ki zamanla eskiyecek. ama bellede ise 3 gün tam gidiyordu. bence teli değiştirin bp-4l bataryası olan telefon alın.:):)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kardeş hiç ellemesen 1 ay gene gider..:):):)

----------Eklendi @ 02:29:02 ---------- Yazıldı @ 02:25:51 ----------

bu konuştuklarınıza bakarsak benim batarya süper bea.. BP-4L benim battery 5 gün gittiğini biliyorum. 3 aydan sonra 3 güne düşmeye başladı. tabi ki zamanla eskiyecek. ama bellede ise 3 gün tam gidiyordu. bence teli değiştirin bp-4l bataryası olan telefon alın.:):)

arkadaşım ekran boyutu, dokunmatik kullanımındaki titreşim, yoğun işlemci kullanımı gibi birçok seçenek etkiler şarjı
bir de C6-01 in bataryası 1050 mah o yüzden de çok uzun süre gitmiyor ama ben orta kullanımda 2 gün kullanıyorum günlük mesajlaşma, telefon görüşmeleri, fmobi kullanımı, neredeyse hergün 5-6 uygulama/oyun kurup onları deniyorum(misal dün akşam denemek için 45 dk kadar DrawWarSaveYerBooty oynadım) ve sabahları da 2 tane alarm kurulu 5 dk ertelemeli çalıp duruyorlar (tabi uyandıramıyorlar :P) falan
şuan battey monitorde şarj %17, 1 gün 19 saat önce şarjdan almışım
43 dk daha DrawWarSaveYerBooty oynayabileceğimi gösteriyor
muhtemelen birazdan oyun oynamaya devam eder ve bataryayı bitiririm :)

Konuyu açan arkadaşım Battery Monitör ü yükle ve 1-2 gün sonra Web kullanımı için gösterilen süreye bak derim
5-6 saatlik bir süre göreceksindir ki bu gerçekten sürekli kullanımda normal bir süredir ;)

mert41994

mert41994

Üye
1050 üstü BL-5CT batarya çıkmasını bekle. Çıktıysa haberim yok ama 1300 mAh falan çıkar 3-4 saat daha fazla götürür seni

Maxi -28-

Üye
    Konu Sahibi
benim bataryanın dışınd zaten BL-5CT yazıo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gold bataryalar var ama ne kadar saglıklı bilemem

cyber

cyber

Üye
ben yedek batarya arıyorum c6-01 uyumlu 1800 mah civarı var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ebay de satılıyor 2430 mah lık mı ne c6 01 gold batarya

cyber

cyber

Üye
Türk firmalarda yok mu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bakman gerekir arkadaşim

cyber

cyber

Üye
ben ebaydan almayı düşünüyorm umarım bi sorun olmaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hiç kullananda yokki arkadaş nasıldır bilelim 2430 mükemmel olur hakını verirse düşünseniz 2.5 katı neredeyse bi gün gidecegine 2.5 gün gidecek ee öyle olunca gönül rahatlıgıyla oyunda oynarsın 2 günde bi geceden doldurursun şarjım bitiyo derdi olmaz dokunmaya tırsar olduk :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
C6-01 kullanıyorum,net,mobil tv,günde 10-15 mesaj 1.5 gün net gidiyor eğer tasarruf yaparsam 2 gün.Çift batarya kullan derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt