Abi bi telefon günde beş defa şarja takılırmı? Ben takıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Günde 5 saat internete yetiyor iste daha ne istiyorsun :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fehmiii:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ne var ne yok kapatacan evolce tema kullancan duvar kagıdı koymucan saat widgeti bile koymucan pro yüklemicen şarj anca öyle gidecek ama ne anladıkki ya :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o saydıklarını yap ne olacakkı bataryaya fazla bir etkisi yok aksine arka planda çalişan uygulamaları kapatmak için kullandigımiz ramblow tarzı ve batarya koruma uygulamaları şarjı sömürüyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

murat2414

Üye
Ben her akşam şarja takıyorum, bende de 3g sürekli açık, beya bir oyun programda yüklü, 3 ana sayfa var 3de interneti kullanan widget dolu ( hava durumu, mail, facebook vs) sabah 7de de sarjdan çekip gece 12de taktığıma göre beya iyi gidiyor benim ki :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o saydıklarını yap ne olacakkı bataryaya fazla bir etkisi yok aksine arka planda çalişan uygulamaları kapatmak için kullandigımiz ramblow tarzı ve batarya koruma uygulamaları şarjı sömürüyor

kesinikle öyle Bnde sadece app stop var bazı widgetler çok yiyor ama hava durumu batarya göstericiler falan bi de internet baglantısı isteyenler mail falan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
battery monitörde bakarsan zaten 5-6 saat civarı web kullanımı olarak görünür
aslında bu kullanımı 3g den daha çok etkileyen şey ekran ışığı ve ekran dokunmatiği ;) sonuçta 3g açıkken 5-6 saat web e giriliyor ama 3g kapalıyken de 6-7 saat video oynatılabiliyor ;) burda ekranın etkisi baya büyük
zaten elimizdeki cihazlarla hiçbirşey yapmasak sadece menüye girip çıksak kesintisiz olarak 30-35 saat açık kalabiliyor ekran ki bu işlemciyi düşük güçte kullanan bir işlem olmasına rağmen böyle oyunda, videoda, webde 6-7 saat kullanım normal
laptop ve netbookların bile o koskoca bataryaları ne kadar dayanıyor zaten ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen benim kesıntısız olarak internete girdigimde 2g ile 8 saat gidıyo şarj

SilentOne

SilentOne

Üye
net zzten iyi somuyor ya :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşın 3 saatlık bir internet kullanımında 5 saat gidıyomuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşın 3 saatlık bir internet kullanımında 5 saat gidıyomuş

evet opera ile 3g de üç saat nette kalırsan beş saat normal birde nette ne yaptıgın önemli foruma girip yorum okuyup cevap yazarsan üç saatte toplam veri 10mb olmaz ama bir sayfaya girersin flash içerikli olur 5mb veri harcar yani internete gşrmek kadar toolam veri transferinin daha çok önemi var mesela 600mb navitel haritasını dolu bataryayla indirmeye basladım 1saatte indirdim ama şarzda yüzde beş oldu güç tasarruf moduna gecti tel yani internette şarz süresinin toplam veri transferiyle dogrudan ilgisi var

slant1111

slant1111

Üye
stop watch kronometre programı nden hepsni bitiriyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

evet opera ile 3g de üç saat nette kalırsan beş saat normal birde nette ne yaptıgın önemli foruma girip yorum okuyup cevap yazarsan üç saatte toplam veri 10mb olmaz ama bir sayfaya girersin flash içerikli olur 5mb veri harcar yani internete gşrmek kadar toolam veri transferinin daha çok önemi var mesela 600mb navitel haritasını dolu bataryayla indirmeye basladım 1saatte indirdim ama şarzda yüzde beş oldu güç tasarruf moduna gecti tel yani internette şarz süresinin toplam veri transferiyle dogrudan ilgisi var

tabiki veri indirimınde daha fazla şarj harcar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Açık konuşmak gerekirse ben c6 ,01 belle aldım sıfır şarşını bi doldurdum hiç ellemeyeyim inanın 3 gün e yakın gişdiyor size tavsiyem belle de gereksiz ev ekranlarını silin teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Açık konuşmak gerekirse ben c6 ,01 belle aldım sıfır şarşını bi doldurdum hiç ellemeyeyim inanın 3 gün e yakın gişdiyor size tavsiyem belle de gereksiz ev ekranlarını silin teşekkürler

bende bütün ev ekranları mevcut hiç ellemezsem 4 gün rahat gider,
tabi hiç ellememem için çelik bir kasaya koyup kilitledikten sonra kasanın şifresini unutmam lazım:ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman bendeki 1 hafta gider

atakan25

atakan25

Üye
benim 4 gün oldu az kaldı ama sabahı buldurur güç tasarrufunda belle yüklü kullansam 1.5-2 gün

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya 4 ekran var bende 5.yi açmamak için zor tutuyorum kendimi öylede kullanılmıyorki arkadaş ya :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
benim kisi de 1 gün bilemedin 1,5 gün en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt