Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/kesin-yuklenen-super-tema-efektleri-100-garati-563872.html Ben burdan yaptım tema efektini gayet güzel çalışıyor

----------Eklendi @ 17:59:39 ---------- Yazıldı @ 17:55:00 ----------

kardeş yaklaşık 2 haftadır cfwni kullanıyorum çok memnunum ram benim 40 dan aşağı düşmüyor o kadar sey yüklü olmasına rağmen sana bir daha tsk ederim nisanda yapacağın cfw yi bekliyorum inşallah oda bunun kadar güzel olur

rica ederim dostum beğenmene teşekkür ederim nisanda daha sorunsuz bir anchor geecek :ehe

----------Eklendi @ 18:02:17 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ----------

vedaha hızlı olacak :)

• Beğen
Tepkiler: prorespect

prorespect

prorespect

Üye

greenbaby

Üye
tema efektini nasıl değiştirebilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sen önceki sayfalarda üyelerin ne yazdığına bakmadın galiba

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sen önceki sayfalarda üyelerin ne yazdığına bakmadın galiba

----------Eklendi @ 21:06:08 ---------- Yazıldı @ 21:05:24 ----------

lan iki mesaj gitmiş :(

greenbaby

Üye
aa evet görmemişim kusura bakma

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir daha olmasın :pro:

greenbaby

Üye
peki abi :D teşekkürler

IN_MYSTERY

Üye
Mükemmmmmmmmmmeeeeeeelllllllllllllllllllll Elllerine Sağlık kardeşim ellerin Dert Görmesin

----------Eklendi 23.03.2012 @ 00:12:57 ---------- Yazıldı 22.03.2012 @ 23:19:59 ----------

hocam yazı fontunu değiştirebilirmiyim herşek çok güzel mükemmel ama yazı karekterleri sorun yaratıryor aşkım askim diye geliyor ve öylegidiyor herşeyi çok güzel ama bunun için değiştirmek istemiyorum bir çözüm önerirseniz çok mutlu olacam saygılarımla

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmmmmmmmmmeeeeeeelllllllllllllllllllll Elllerine Sağlık kardeşim ellerin Dert Görmesin

----------Eklendi 23.03.2012 @ 00:12:57 ---------- Yazıldı 22.03.2012 @ 23:19:59 ----------

hocam yazı fontunu değiştirebilirmiyim herşek çok güzel mükemmel ama yazı karekterleri sorun yaratıryor aşkım askim diye geliyor ve öylegidiyor herşeyi çok güzel ama bunun için değiştirmek istemiyorum bir çözüm önerirseniz çok mutlu olacam saygılarımla
eyyyyvallah kardeş sağol :D fontu değiştirmek için filpfont programını kullanabilirsin :oke:

IN_MYSTERY

Üye

eyyyyvallah kardeş sağol :D fontu değiştirmek için filpfont programını kullanabilirsin :oke:
hocam fontu değiştirecemde tamamen türkçe destekli orjinalfontu nasıl bulacam hangisini kullanacam bilmiyrum ve sistemdende değişecekmi yani aşkım yazdıgımda yine askim vb mi gidecek yardımcı olursan çok iyi olur acemiyim bu konularda yeni yeni öğreniyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hocam fontu değiştirecemde tamamen türkçe destekli orjinalfontu nasıl bulacam hangisini kullanacam bilmiyrum ve sistemdende değişecekmi yani aşkım yazdıgımda yine askim vb mi gidecek yardımcı olursan çok iyi olur acemiyim bu konularda yeni yeni öğreniyorum

yaa dostum şu anki fontzaten türkçe destekli sen aşkım yazınca niye askim gitsinki

IN_MYSTERY

Üye
olmuyor olmuyor :( hocam sitede olan 37 tükçe dil fontunu tektek yükledim denedim olmadı yollarken ve alırken yine aynı şey oluyıor ı lar i oluyor telefon yazma dili otomatikti türkçe yaptım ayarlardan yine aynı lütfen bir çözüm ayarlar çok çok ama çok güzel vazgeçmekte istemiyorum tek sorun bu yazı fontu :( :(

----------Eklendi @ 10:36:22 ---------- Yazıldı @ 09:42:26 ----------

lütfen ya bi çözüm

----------Eklendi @ 11:25:09 ---------- Yazıldı @ 10:36:22 ----------

hOCAM dediğin programla BerlinSans Roman ile sorun çözüldü galiba çok çok teşekkürler ellerin dert görmesin mükeemmmel üstü bir çalışma saygılarımla üstad ve kızmas isen bir sorum daha olcak mesaj bekleme süresii 1 den 0,5 e düşürmüşsün 0,3 veya 0,2 gibi değiştirebilirmiyim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor olmuyor :( hocam sitede olan 37 tükçe dil fontunu tektek yükledim denedim olmadı yollarken ve alırken yine aynı şey oluyıor ı lar i oluyor telefon yazma dili otomatikti türkçe yaptım ayarlardan yine aynı lütfen bir çözüm ayarlar çok çok ama çok güzel vazgeçmekte istemiyorum tek sorun bu yazı fontu :( :(

----------Eklendi @ 10:36:22 ---------- Yazıldı @ 09:42:26 ----------

lütfen ya bi çözüm

----------Eklendi @ 11:25:09 ---------- Yazıldı @ 10:36:22 ----------

hOCAM dediğin programla BerlinSans Roman ile sorun çözüldü galiba çok çok teşekkürler ellerin dert görmesin mükeemmmel üstü bir çalışma saygılarımla üstad ve kızmas isen bir sorum daha olcak mesaj bekleme süresii 1 den 0,5 e düşürmüşsün 0,3 veya 0,2 gibi değiştirebilirmiyim

rica ederim kardeşim sorununu çözmen çok iyi :) 0,3 falan yapılır da karışık kullandığım modu düzenleyip tekrar cfwye atmak gerek

IN_MYSTERY

Üye

rica ederim kardeşim sorununu çözmen çok iyi :) 0,3 falan yapılır da karışık kullandığım modu düzenleyip tekrar cfwye atmak gerek
Sence ben yapabilirmiyim O dediğini :)

----------Eklendi @ 11:48:40 ---------- Yazıldı @ 11:48:16 ----------

cuma namazına gidiyorum sayılarımla üstad

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sence ben yapabilirmiyim O dediğini :)

----------Eklendi @ 11:48:40 ---------- Yazıldı @ 11:48:16 ----------

cuma namazına gidiyorum sayılarımla üstad

nfe kullanmayı bilmek gerekir ayrıca o modu iyice incelemek lazım 0,3 e falan düşürmek için zor yani :oke: Allah kabul etsin :)

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
fotoğraf veya video gizleme özelliği var mı?