Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye

Höst noluyo lan :D benim çöplüğümde artistlik yapıyon :D

şşşt(ıslık çalma) dutun la şunu elini kolunu bağlayıp ağaça asın iki gün boyunca ayağını keçiye yalatın. Ne duruyorsunuz saldırın.. :pro:

dready112

dready112

Üye
cfw'deki zil ve mesaj seslerini upload etme şansın var mı ?

dready112

dready112

Üye
senin cfw içinden müzikleri alabiliyor muyum ben, peki ?

runman123

runman123

Üye
:d::d::d::d::d:oğuzhan kardeş birşey sorucam ben cfw 2 yi kurdum kullanıyorum fakat aynı programla orjinal yazılımını kura bilirmiyim veya nasıl kuracağım hakkında bilgin varmı denedim azdaha makinanın flaşını yakıyordum makina mal oldu yani :d::d::d::d::d::d:

ilgilenirsen memnun olurum bilen arkadaşalarımızda yardımcı olurlarsada makbule geçer :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d::d::d:oğuzhan kardeş birşey sorucam ben cfw 2 yi kurdum kullanıyorum fakat aynı programla orjinal yazılımını kura bilirmiyim veya nasıl kuracağım hakkında bilgin varmı denedim azdaha makinanın flaşını yakıyordum makina mal oldu yani :d::d::d::d::d::d:

ilgilenirsen memnun olurum bilen arkadaşalarımızda yardımcı olurlarsada makbule geçer :tşk:

aynı programla yükleyebilirsin :oke:

runman123

runman123

Üye
birde kardeş cfw 2 de bazı şeyleri açmaya çalıştığım zaman açmıyor ve takıldığını fark ettim yani beyaz bir ekran geliyor ve öyle kalıyor anlamadım :(
:agla2: :sos

somuru:

----------Eklendi @ 18:18:48 ---------- Yazıldı @ 18:17:27 ----------

işte nasıl edeceğim güzel kardeşim denedim neyi nerelere koyacağım hakkında pek bir bilgim yok sanırım deneme yanılma yöntemi ilede makinayı yakmayalım diyorum hani sen daha iyi bilirsin bu işler :) :) :):oke:

----------Eklendi @ 18:20:30 ---------- Yazıldı @ 18:18:48 ----------

işte nasıl edeceğim güzel kardeşim denedim neyi nerelere koyacağım hakkında pek bir bilgim yok sanırım deneme yanılma yöntemi ilede makinayı yakmayalım diyorum hani sen daha iyi bilirsin bu işler :) :) :):oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
birde kardeş cfw 2 de bazı şeyleri açmaya çalıştığım zaman açmıyor ve takıldığını fark ettim yani beyaz bir ekran geliyor ve öyle kalıyor anlamadım :(
:agla2: :sos

somuru:

----------Eklendi @ 18:18:48 ---------- Yazıldı @ 18:17:27 ----------

----------Eklendi @ 18:20:30 ---------- Yazıldı @ 18:18:48 ----------

örneğin neyi açmıyor beyaz ekranda kalıyor? bu cfwyi telefonuna nasıl yüklediysen aynı şekilde orjinal yazılımı da telefonuna yükleyeceksin yüklemede bir fark yok :oke:

runman123

runman123

Üye
HANİ OĞUZHAN İSİMLER MODELLER VE NEYİ NEREYE BIRAKACAĞIMI BİLMEDİĞİMDEN DOLAYI BOYUTLARI FELANDA FARKLI ONUN İÇİN DİYORUM KUSURA BAKMA :) :): :):tşk: YOK SÜREKLİ OLANBİRŞEY DEĞİL BAZAN HERHANGİ BİR İBAREYE GİRDİĞİMDE OLABİLİYOR YANİ ÖYLE SÖYLEYİM KARŞILAŞTIĞIM BİRŞEYDE DEĞİL :)

----------Eklendi @ 18:38:10 ---------- Yazıldı @ 18:36:57 ----------

ŞİMDİDE BUNU İNDİRİYORUM DENEMEK İÇİN OĞUZHAN :) :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
HANİ OĞUZHAN İSİMLER MODELLER VE NEYİ NEREYE BIRAKACAĞIMI BİLMEDİĞİMDEN DOLAYI BOYUTLARI FELANDA FARKLI ONUN İÇİN DİYORUM KUSURA BAKMA :) :): :):tşk: YOK SÜREKLİ OLANBİRŞEY DEĞİL BAZAN HERHANGİ BİR İBAREYE GİRDİĞİMDE OLABİLİYOR YANİ ÖYLE SÖYLEYİM KARŞILAŞTIĞIM BİRŞEYDE DEĞİL :)

----------Eklendi @ 18:38:10 ---------- Yazıldı @ 18:36:57 ----------

ŞİMDİDE BUNU İNDİRİYORUM DENEMEK İÇİN OĞUZHAN :) :)

rica ederim dene bakalım ama söyleyeyim anchor v2.0 kabız civciv cfw den kat kat daha iyi

runman123

runman123

Üye
BANA ÖRNEK OLARAK BİRAZ AÇIKLAYA BİLİRMİSİN BU ORJİNALİNİ GERİ YÜKLEMEYİ KISACA SANADA ZAHMET OLACAK AMA KARDEŞİM YAA DUA EDERİM :) :) :) :alkis:d: :tşk:

----------Eklendi @ 18:53:41 ---------- Yazıldı @ 18:50:52 ----------

Birde kardeş şu 3x4 ve 4x4 ne farkı var onu da dermisin şimdi onuda indiriyorum :):)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
BANA ÖRNEK OLARAK BİRAZ AÇIKLAYA BİLİRMİSİN BU ORJİNALİNİ GERİ YÜKLEMEYİ KISACA SANADA ZAHMET OLACAK AMA KARDEŞİM YAA DUA EDERİM :) :) :) :alkis:d: :tşk:

----------Eklendi @ 18:53:41 ---------- Yazıldı @ 18:50:52 ----------

Birde kardeş şu 3x4 ve 4x4 ne farkı var onu da dermisin şimdi onuda indiriyorum :):)

navifirm programında v60 dosyalarını indir flashla dostum bu kadar basit :oke: 3x4 soldan sağa 3 yukarıdan aşağıya 4 ikon yerleşmiş halidir 4x4 ise soldan sağa 4 yukarıdan aşağıya 4 ikon yerleşmiş halidir :oke:

runman123

runman123

Üye
EYVALLAH OĞUZHAN İSTERSEN SENİN CİVCİVE BİR LAVMAN VEREYİDE AÇILSIN BAĞIRSAK HAREKETLERİ YAVAŞLAMIŞTIR BELKİ NEVAR NE YOK ÇIKARTIR :aha::aha::ehe:ehe