Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

metinn27

metinn27

Üye

dur bir deneyeyim bende çalışıyor mu dikkat etmedim hiç ona

----------Eklendi @ 19:42:20 ---------- Yazıldı @ 19:41:06 ----------

aslında çalışıyo ama çalışması için o numaranın telefon hafızasında olması gerek

telefon hafızasına taşıdım rehberi, telefonududa yeniden başlattım yine olmadı :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

KRALMESUT

Üye
Peki sonradan silmek istersem bu cfw yi silip telefonu eski haline getirebilir miyim? Yani geridönüşü var mı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tabiki var :oke: istediğin zaman eskiye yazılıma geri dönebilirsin ;)

KRALMESUT

Üye
kardeşim dediklerini harfiyen uyguladım. jaf ı açtım. offline yi seçtim aşağıda 'failed' diye bi hata verdi. Dediklerinin hepsini yaptım flash dedim. Aşağıda cant detect flasing server yazdı? tel im c5-06. Bu telefona yüklenmiyor mu?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yükleyemezsin c5-06ya

KRALMESUT

Üye
c5-06 ya hiç bir cfw yüklenemez mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
c6 portlu cfw yüklenmez ama ofw editler var forumda araştır ;)

prorespect

prorespect

Üye
dostum hiç bi uygulama açık değilken 36 mb ram gösteriyo :off:
sorun benim telefondamı acaba yoksa flash sırasındamı birşey olmuştur?

runman123

runman123

Üye
eline emeğine sağlık kardeş :)

muzocuk.

Üye
Yamadan kastin ne yahu açıkla biraz ben su c2zyi nerden bulacağım arıyorum bulamıyorum bir tane buldum oda uyumlu değil dedi yükledim generate dediğimde failed diyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dostum hiç bi uygulama açık değilken 36 mb ram gösteriyo :off:

bak dostum mesajında şu smileyi kullanmasan sinrlenmez adam gibi cevap verirdim ama ya bir daha adam gibi sorarsın cevap veririm ya başka sayfalara bakar görürsün oradaki bununla ilgili yorum atanların tekrardan nasıl yorum attığını ya da git başka cfw kur!

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:49 ----------

Yamadan kastin ne yahu açıkla biraz ben su c2zyi nerden bulacağım arıyorum bulamıyorum bir tane buldum oda uyumlu değil dedi yükledim generate dediğimde failed diyo

sen rompatcher kullanmak istemiyo musun işte rompatcher için yamalar gerekli :oke: c2z amasını kullanarak telefondaki bazı şeyleri değiştirebilirsin örneğin farklı bir tema efekti yükleyebilirsin

----------Eklendi @ 09:58:18 ---------- Yazıldı @ 09:57:00 ----------

eline emeğine sağlık kardeş :)

sağol kardeş ;)

prorespect

prorespect

Üye

bak dostum mesajında şu smileyi kullanmasan sinrlenmez adam gibi cevap verirdim ama ya bir daha adam gibi sorarsın cevap veririm ya başka sayfalara bakar görürsün oradaki bununla ilgili yorum atanların tekrardan nasıl yorum attığını ya da git başka cfw kur!

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:49 ----------

dostum hiç bi uygulama açık değilken 36 mb ram gösteriyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bak dostum sorun sende olabilir daha önce de sorun yaşayanlar olmuştu ram düşük demişlerdi ama sonra hepsi düzeldi dedi hemen bende resim çekip koyayım

şu an ev ekranı dolu ve kullandığım programlar falan da yüklü

• Beğen
Tepkiler: prorespect

muzocuk.

Üye
Tamam iste kurban olduğum bende o c2z yamasıni arıyorum bulamıyorum efekti değiştirmek istiyorum :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
forumda vardı :hmmm

muzocuk.

Üye
Link ver bari :( nasıl yapıldığını biliyorum su yama eksik sadece

prorespect

prorespect

Üye
teşekkür ederim bak dostum sorun sende olabilir daha önce de sorun yaşayanlar olmuştu ram düşük demişlerdi ama sonra hepsi düzeldi dedi hemen bende resim çekip koyayım

şu an ev ekranı dolu ve kullandığım programlar falan da yüklü

neyse belki düzelir 1 kaç güne kdr bu arada ss ve yardımın için :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

capkino_42

Üye
www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/kesin-yuklenen-super-tema-efektleri-100-garati-563872.html Ben burdan yaptım tema efektini gayet güzel çalışıyor

----------Eklendi @ 17:59:39 ---------- Yazıldı @ 17:55:00 ----------

kardeş yaklaşık 2 haftadır cfwni kullanıyorum çok memnunum ram benim 40 dan aşağı düşmüyor o kadar sey yüklü olmasına rağmen sana bir daha tsk ederim nisanda yapacağın cfw yi bekliyorum inşallah oda bunun kadar güzel olur