Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
EYVALLAH OĞUZHAN İSTERSEN SENİN CİVCİVE BİR LAVMAN VEREYİDE AÇILSIN BAĞIRSAK HAREKETLERİ YAVAŞLAMIŞTIR BELKİ NEVAR NE YOK ÇIKARTIR :aha::aha::ehe:ehe

bişey değil sana bir tavsiye kelieleri büyük yazma internet aleminde pek hoş karşılanmaz

runman123

runman123

Üye
tamm kardeş pek dikkat etmemişim pardon caps lock açık kalmış bende öyle yazdım ne gibi zararı oluyor aydınlatırsan sevinirim genel kültür olsun :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tamm kardeş pek dikkat etmemişim pardon caps lock açık kalmış bende öyle yazdım ne gibi zararı oluyor aydınlatırsan sevinirim genel kültür olsun :)
sanki nasıl alatayım bunu canlı birşekilde karşılıklı konuştuğumuzu düşün sen sanki kızıp bağırarak söylüyomuşsun gibi oluyo yani öyle bir anlam çıkıyo

mirageman

Üye
teşekürler

runman123

runman123

Üye
eyw kardeşim böyle düşünmemiştim hiç :)

capkino_42

Üye
kardeş ram blow programı açılmıyor kod istiyor ?

----------Eklendi @ 23:11:08 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ----------

ayrıca polarbit racing thunner yarış oyununu yüklemeyi denedim bu dahil bir bileşenyüklenemez diyor yardımcı olabilirmisin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ram blow programı açılmıyor kod istiyor ?

----------Eklendi @ 23:11:08 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ----------

ayrıca polarbit racing thunner yarış oyununu yüklemeyi denedim bu dahil bir bileşenyüklenemez diyor yardımcı olabilirmisin ?

http://hotfile.com/dl/146408114/96c583a/ramblow_******.rar.html bunu indir imeini yaz kodu vercek :oke: raging thunder oyunu hata vermez senin bahsettiğin global race raging thunder sanırım malesef o böyle hata veriyo tüm cfwlerde ortak bir sorun tek çözüm cfwye gömmek

capkino_42

Üye
eyvlh hocam saolasn

garipcokhayat

Üye
Ellerine sağlık kardeşim.Yükledim.İlk denemem.Basit anlatımın çok faydalı oldu.Çok güzel bi cfw olmuş.Teşekkürler.

muzocuk.

Üye
Kabız şunun bir sonraki versiyonunu hemen yayınla sabırsızlıkla bekliyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kabız şunun bir sonraki versiyonunu hemen yayınla sabırsızlıkla bekliyorum :)

dün yapımına inceden başladım ama haftaiçi 10 sınavım var ondan sonraki hafta da sınavlarım var yani 6 nisana adar yapıma ara verdim 6 nisanda tekrar başlarım :oke:

hilal52

Üye
kardeş bu açılış kapanışı orjinal nokia yapmak istiyorum bunu nasıl yapacağım

hilal52

Üye
sağolasın kardeşim cok beğeniyorum cfw ni işte tek kafama takılan sorun kapalı iken şarj olunca ışığın yanması :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim cok beğeniyorum cfw ni işte tek kafama takılan sorun kapalı iken şarj olunca ışığın yanması :(

o sorunu v2.1 de düzelteceğim yavaş yavaş başladım yapıma

IN_MYSTERY

Üye
kardeşim yine ben :) ve yine aynı derte yakın :) kardeşim biliyorum yazmamam lazım ama nişanlımda bende bu duruma kıllandık :) ben yolluyorum aşkım diye gidiyor bazen yüzde bir askim gidiyor ama bana gelen smsler hepsi askim :) orjinal yazı fontunu yükeleyemezmiyim nasıl temin edebilirim bana yardımcı olurmusun ya çok ama çok hoşuma gitti fw vazgeçmek istemiyorum, smsin bu ayarınıda çözmeden olmuyor nişanlık artık kızıyor bi tel yüzünden hiç yapmadıgımız kızdıgımız şeyi yapıyorsun askim yazıyorsun diyor ben ona aşkımdaki s yi unuttugu için bile çok kızmıştım şimdi ben ondan beter olmuş durumdayım bu konuyu özelin açık olsa ordan yazmak isterdim amaözelin kapalı lütfen bi çözüm bul be kardeşim