spack
Üye
usb kablosu tele baglama ılk.
press to power gıbı yazıyı gordugun zaman usb kablosunu tak telefonu görür.
.
öyle yaptım zaten ama şarjı tam dolu değil ama tam değil ondan olabilirmi
usb kablosu tele baglama ılk.
press to power gıbı yazıyı gordugun zaman usb kablosunu tak telefonu görür.
.
aynı sorun bende de oluyordu. ben şu şekilde yapıyordum. jaf baslıyordu gerekenleri işaretleyip flasha bastığında bir uyarı yapıyor ya o uyarı verince telefonu baglayıp ok diyordum çok kısa zamanda max 2 sn yada o hata verdikten sonra hata demeyelimde uyarı verdikten sonra ok diyip hemen teli baglıyordum.bir dene istersen. eger olmaz ise hemen jafı kapatıp tekrar aç muhtemelen olacaktir kolay gelsinöyle yaptım zaten ama şarjı tam dolu değil ama tam değil ondan olabilirmi
kardesim eline saglık ama bu cwf arızalı neden dfiyeceksin 1 tus kılıdı yok calısmıyor hep acık kalıyo EN ONEMLISI DE BUNUN ORJINALDEN FARKI NEDIR ANLAMADIM EKSIGI VAr artısı yok hıc begenmedım 1 gun sonra degıstırdım benden eksı not aldı bekledıgımız bu degıl ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bu yazılım uzerıne TANIMAM ARAYAN ARKADASLAR BUNU YUKLESIN FARKI GORSUNLER BIDE BUNUN TURKCESI OLSA USTUNE TANIMAM

Eve geldiğim gibi kurdum. uzun zamandır arıyordum ve bu bulduğum Türkçe ilk cfw ve bana göre güzel. Kamera zaten kullanılıyor, qt joiku, boingo vs tarzı gereksiz programları ( En azından bana göre gereksiz), Türkçe dışındaki dilleri kaldırıp hafıza biraz daha açılsa inan bana tadından yenmezdi, fakat şimdilik buda güzel. Takipteyim kardeşim söylediklerimide yapabilirsen eğer süper bi cfw olur. Emeğine sağlık devamını bekliyorum...
dediğin her şeyi yaptım ama 3 tane sorum olacak
1.başlangıç animasyonu bende yok
2.en altta göstermiş oldugun uygulamalarda bende yok
3.program fln yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor
nerede yanlış yapmış olabilirim ?
linkte verdiğin dosyaları dediğin gibi c ye attım başkada bişey yapmadım ... tlfona atmam gerekiyor mu ?
orjınal dosyaları navıfırımle ındıreceksın. Bu konudan ındırdıgın dosyayı orjınal yazlımn bulundugu klasordekı orjınal dosya ıle degıseceksn ve jaflıcaksn baska bısey yapmana gerek yok.
Menu gorunumu anna ikonlu oldumu? Olduysa dogru yuklemıssındr zaten.
peki bu modifiyeli dosyayı kopyalarken uzantsınıda değiştirecekmiyiz çünkü navi ile indirdiğim dosya v1 seninki v34 uzantılı.Kopyalarken uzantıda değiştirilsinmi diyor sorun olurmu sadece dil dosyalarının bulunduğu dosya değil mi bu
Sen yanlış mı indiriyorsun. Sadece dil dosyaalrınn bulundugu dosya değil tabikide.

tamam ama asıl demek istediğim o değil benim indirdiğim dosyanın sonu .v1 ile bitiyor sendeki ise .v34 şimdi bu iki dosyayı değiştirdiğim zaman uzantısı farklı değiştirilsin mi diyo bende evet dediğim zaman senin eklediğin dosyanın uzantısı .v34 yerine .v1 olarak değişiyor bunu diyorum sorun olurmu diye