[Anna İkonlu] N97 Mini CFW RM-555 v30.0.004 Hack + Modifiye | Güncellendi (05.03.2012) [Tavsiye]

Sponsorlu Bağlantılar

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
eline sağlık kardeşim :)

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
-------

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden Güncellendi. sıfır hata Yüksek performans..

yakupbjk

Üye
eyvallah arkadasim uzun zamandir bekliyordum cok tesekurler allah razi olsun sende olmasan uzun zaman yabanci cfw kullanmak zorunda kalacaktik allah seni basimizdan eksik emesin amin elerin dert gormesin

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

zampara217

Üye
Pesimist_61x arkadaş ben bu cfw olayında acemiyim ama yaptıkların hoşuma gitti bende n97 mini var senin dosyaları yükledim pc ye windows 7 kullanıyorum.Phoenix programı kurulu bende nasıl yüklerim telefona.Ne yaptıysam senin dosyaları Phoenix programı göremiyor.Devamlı bu hatayı alıyorum neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified başka dosyalarda yüklemem gerekmi.Mesala orijinal dosyaları gibi.Senin paylaştığın dosyayı Phoneixin kurulu olduğu yerdeki Products dosyasının içine RM-555 dosyasının içine atıyorum ama olmuyor.Yardımcı olursan sevinirim.Teşekkürler...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Pesimist_61x arkadaş ben bu cfw olayında acemiyim ama yaptıkların hoşuma gitti bende n97 mini var senin dosyaları yükledim pc ye windows 7 kullanıyorum.Phoenix programı kurulu bende nasıl yüklerim telefona ne yaptıysam senin dosyaları Phoenix programı göremiyor.Devamlı bu hatayı alıyorum neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified başka dosyalarda yüklemem gerekmi.Mesala orijinal dosyaları gibi

Bu İşlemi Jaf ile yapıcaksın.

Jaf Programı İle Telefonlara Yazılım Yükleme Videolu Anlatım

Yapmanız Gerekenler.

1-) Önce PC suıt Programını Kurunki telınızı pc ye bağladıgınız zaman cıhazınızı tanısın.

2-) Verdiğim Linteki Rar Dosyasını indirin. Videolu anlatım ve tüm araç gereçler aşamalı bir şekilde klasör haline sırasıyla İçinde Mevcut. Videoları izlemek için swf player yada direk html dosyalarına tıklayıp izleyin..

3-) Yeni Yazılımınız Hayırlı Olsun

İndir:

Kolay Gelsin. TAkıldığın yerde sorabilirsin.

zampara217

Üye
Kardeş navifirmde benim telin kodu yok 0591466 ne yapmam lazım.Eski versiyon var onu indirsem olurmu.

joker.lg

joker.lg

Üye
Kardeş navifirmde benim telin kodu yok 0591466 ne yapmam lazım.Eski versiyon var onu indirsem olurmu.

eski versiyonu yüklersen telefon çöker bak ıstersen eski sürüme göre indir vardır bence cfw

sweetheart

Üye
dokunmatik ekran titreşimini aktif yapamazmıyız acaba?

th3_king

Üye
çok güzel olmuş ellerinize sağlık keşke 5230 içinde olsa gözüm kapalı kurardım 5230'culara duyrulur :)

bky028

Üye
arkadsım yazdıklarını aynen yaptım , son asamaya kadar sıkıntı olmadı. yazdıgın zaman telefonu bagladım . yukleme oldu fakat sonra bı hata verdı , sonra done ! yazdı fakat su an telefon acılmıyor. . acılmadıgı ıcın nokıa software update tende yapamıyorum formatta atamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursan sevınırım

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
arkadsım yazdıklarını aynen yaptım , son asamaya kadar sıkıntı olmadı. yazdıgın zaman telefonu bagladım . yukleme oldu fakat sonra bı hata verdı , sonra done ! yazdı fakat su an telefon acılmıyor. . acılmadıgı ıcın nokıa software update tende yapamıyorum formatta atamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursan sevınırım

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/usb-baglanti-sorunu-cozumu-608811.html şu konuya gözat. Nokia ovi suit yükleme pc suit yükle sadece. Sonrada jaf.

----------Eklendi @ 10:50:18 ---------- Yazıldı @ 10:48:05 ----------

dokunmatik ekran titreşimini aktif yapamazmıyız acaba?

valla kimse buna gerek duymaz aktif etmek istemeniz ilginç isterseniz orjinal dosyayı veririrm rofs ıcıne atarsınız aktıf olur.

spack

Üye
arkadaşım eline sağlık yanlız yazılım yükleme riskli iş o yüzden bişi sorucam bende yurtdışından gelmiş n97 mini var v30.0.004 yüklü ve de ingilizce. Bunları yapsam sorun olmaz dimi ve de türkçe olurmu cevaplarsan sevinirim verdiğin emek için saol

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Navifirmde urun koduna uygun v30 surum varsa olur. Ayrıca bu işlem sanıldıgı kadar korkulacak bir işlem deildir herşey dogru oldugu takdırde cıkan problemlerde çözülebilr.

spack

Üye
Navifirmde urun koduna uygun v30 surum varsa olur. Ayrıca bu işlem sanıldıgı kadar korkulacak bir işlem deildir herşey dogru oldugu takdırde cıkan problemlerde çözülebilr.

ilgilendiğin için saol ürün koduna uygun v30 sürümü var yalnız türkiye kodu yok telin kodunu mu değiştirmek lazım

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi

ilgilendiğin için saol ürün koduna uygun v30 sürümü var yalnız türkiye kodu yok telin kodunu mu değiştirmek lazım

varsa yükleyebilirsin klawye harıc sorun olmaz sanrm. Dene. Olmazsa orjınalı gerı yüklersın sonucta

spack

Üye
her şeyi yaptım ama ne yaptıysam jaf teli görmüyo phone not found yazısı çıkıyor tekrar tekrar denememe rağmen olmuyo bi çözümü olan varmı kafayı yedirttircek bana

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
her şeyi yaptım ama ne yaptıysam jaf teli görmüyo phone not found yazısı çıkıyor tekrar tekrar denememe rağmen olmuyo bi çözümü olan varmı kafayı yedirttircek bana

usb kablosu tele baglama ılk.
press to power gıbı yazıyı gordugun zaman usb kablosunu tak telefonu görür.
.