[Anna İkonlu] N97 Mini CFW RM-555 v30.0.004 Hack + Modifiye | Güncellendi (05.03.2012) [Tavsiye]

Sponsorlu Bağlantılar

vada_vada

Üye
Tesekkür ederim 1 aydır kullanıyorum canavar gibi :) üstelik türkce n97 mini için yapılmış mükemmel bir cwf

---------- Eklendi @ 19:17:34 ---------- Yazıldı @ 19:16:32 ----------

forumda bakıyorum genel olarak 5800 için çalışılıyor n97 mini vsss gerikalan cihazlar üvey evlatmı ki merak ediyorum

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
N97 fızıksel klawyesı ıle diğerlerınden ayrılıyor o yuzden sanrm,

alpercabuk

Üye
n97 RM-505 ile uyumlumudur bu fw

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
HAyır..

djediz

djediz

Üye
ben dediklerinizi aynen yaptım telefonu buluyo sonra error reading phone init data diyor neden acaba .s

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Phoneix yanlıs kurmus olablrsn, kaldr bastan kur,

---------- Eklendi @ 21:42:05 ---------- Yazıldı @ 21:37:18 ----------

Olmazsa pc suit cleaner ıle pc den nokia adına herseyı tamamen sıl hepsını bastan kur, sırası ıle ve aynı ıslemlerı atlamadan tekrar dene,

hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
teşekkürler

memilyo01

Üye
bu klavye tuşları navifirmden indirdiğimiz yazılımla mı oluyor yoksa senin yüklediğin şu sonu v03 olanla mı oluyor çünkü benim n97 mininin tuşları türkiyedeki gibi değil almanya modeli. navifirmden almanya modelini indirip yapmama rağmen tuşlar hep türkiye modeli gibi oldu bu senin yaptığın yazılımdan mı kaynaklanıyor ?

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Kendı orjınalınde olması gereken yanı tabırınle almanya dıl kodlu yazılımı ındırıp flaslıyorsan, benm burada paylastıgımla bır alakası olmaz daha. Yanı alakası yok.

memilyo01

Üye
Kendı orjınalınde olması gereken yanı tabırınle almanya dıl kodlu yazılımı ındırıp flaslıyorsan, benm burada paylastıgımla bır alakası olmaz daha. Yanı alakası yok.

navifirmle yaptım ama almanya modeli indirip senin verdiğini ekleyip flaşladım klavye düzelmedi. şimdi sadece almanya modelini flaşlamayı deniyorum da bana ulaşabileceğin bi yer var mı face felan adresi versem bi eklesen yaardımcı olsan çok yardımcı olmuş olursun valla

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Kendı dil koduna göre olan yazılımı indirceksin. Benım verdiğim rofs2 dosyası ıle ındırdıgın yazılım dosyaları ıcındekı rofs2 yı değiştirceksn ve flas atıcaksın, buna rağmen fızıksel klawye sorun oluyorsa bilemem.

memilyo01

Üye
orjinal yazılım yükledim klavye sorunsuz çalıştı orjinal yazılım dosyalarında sadece rofs2 dosyasını değiştirmem klavyenin bozulmasına neden oluyor. bir de senin verdiğin rofs2 dosyasının uzantısı V34 ama orjinaldeki V03. bunu ayarlamanın bir yolu yok mu ya ?

- - - Eklendi - - -

yok olmuyomuş ben rofs2 nin içine girip alman forumlarının birinden qwertz klavye düzeni indirdim onun int lerini ekleyip deniyeyim.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Klawye ıcın gereken dosyalar bellidir olmaz ise orjinal rofsdanda cıkarıp bu rofs ıcıne atıp deneyeblrsn. Kolay gelsn.

- - - Eklendi - - -

Klawye ıcın gereken dosyalar bellidir olmaz ise orjinal rofsdanda cıkarıp bu rofs ıcıne atıp deneyeblrsn. Kolay gelsn.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 34 ve 03 dıl kodunu simgeler, degıstırmessen bısey olmaz. Isım olarak değiştireblrsn

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 34 ve 03 dıl kodunu simgeler, degıstırmessen bısey olmaz. Isım olarak değiştireblrsn

ömer_erol

Üye
yaw arkadaş ben indirdim virislü bu dosya ne yapayım anlamadım taratıyorum esetle dosyayı komple siliyor

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
virüs yoktur.

temp512

temp512

Üye
gayet güzel olmuş anlatım olsun dosyalar olsun fakan ilk bende takılmıştım 4. işlemde telefona yazılım indiriyoruz ya orda n97 mini rm kodu ile uygun v30 olan nokia dosyalarını indiriyoruz sonra anlattıgı gibi c/programfiles .... falan falan dosya olusturum bu navafirm ile indirdiklerimisi oraya kopyalıyoruz şimdi dikkat bu siteden indirdiğimiz anna ikonlu zip dosyası içinde bi rofs dosyası var sis uzantısı olmayan onuda navafirm ile indirdiğimiz dosyaların c/program filen içinde olustudugumuz dosyaların içine kopyalıyoruz ve degiştir diyoruz sonrasında aynen anlatıldıgı gibi JAF ile formatlıyoruz bu kadar

ve son bi istek bu modifiyeli kurulumudaki widgetleri çıkartarak hava durumu yol felan uygulamaları olmadan sadece ve performansa yönelik bi dosya yapabilirmisiniz yani şu hi5, firendsler, elle, vs olmadan sadece performansa yönelik ve kendimiz uygulama yukleyebilecegiz bi stabil hack olabilir mi ???

birde bu n97 lere android yüklene biliyormu ?? çok sey mi istedim acaba :)

mckral0088

Üye
s.a bütün aşamaları yaptım yalnız 5. bölümde use ini tıkladığımda acılan sayfada rm-555 secemiyorum acılan pencere donuyo öylece kalıyo ne yapmaçıyım?

kurty14

Üye
Bide bu modifiyeyi nasil kuruyoz yazili olarakta anlatabilirimisin ? TELEFONUM N97 MİNİ BİDE UYGULAMALARI YÜKLERKEN SERTİFİKA HATASI VERİYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR?

- - - Eklendi - - -

ben JAF ile yaptımda done yazıyor tell açılıncada local mode yazıyor altındada nokıa yazıyor ne yapmalıyım?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çok güzel :tşk:

theanswerix3

Üye
bende jafda ini dediğimde n97 mini seçeneği yok neden olabilir?