[Anna İkonlu] N97 Mini CFW RM-555 v30.0.004 Hack + Modifiye | Güncellendi (05.03.2012) [Tavsiye]

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
öyle yaptım zaten ama şarjı tam dolu değil ama tam değil ondan olabilirmi
aynı sorun bende de oluyordu. ben şu şekilde yapıyordum. jaf baslıyordu gerekenleri işaretleyip flasha bastığında bir uyarı yapıyor ya o uyarı verince telefonu baglayıp ok diyordum çok kısa zamanda max 2 sn yada o hata verdikten sonra hata demeyelimde uyarı verdikten sonra ok diyip hemen teli baglıyordum.bir dene istersen. eger olmaz ise hemen jafı kapatıp tekrar aç muhtemelen olacaktir kolay gelsin

kosovali41

kosovali41

Üye
Hocam Allah senden razı olsun kaç aydır böyle bir şeyin yapılmasını bekliyordum. Akşam kuracağım şimdi evde değilim. Acaba "Kamera zaten kullanılıyor" hatasıda düzeltildi mi?

yakupbjk

Üye
kardesim eline saglık ama bu cwf arızalı neden dfiyeceksin 1 tus kılıdı yok calısmıyor hep acık kalıyo EN ONEMLISI DE BUNUN ORJINALDEN FARKI NEDIR ANLAMADIM EKSIGI VAr artısı yok hıc begenmedım 1 gun sonra degıstırdım benden eksı not aldı bekledıgımız bu degıl .. ben bu yazılım uzerıne TANIMAM ARAYAN ARKADASLAR BUNU YUKLESIN FARKI GORSUNLER BIDE BUNUN TURKCESI OLSA USTUNE TANIMAM

kosovali41

kosovali41

Üye
Eve geldiğim gibi kurdum. uzun zamandır arıyordum ve bu bulduğum Türkçe ilk cfw ve bana göre güzel. Kamera zaten kullanılıyor, qt joiku, boingo vs tarzı gereksiz programları ( En azından bana göre gereksiz), Türkçe dışındaki dilleri kaldırıp hafıza biraz daha açılsa inan bana tadından yenmezdi, fakat şimdilik buda güzel. Takipteyim kardeşim söylediklerimide yapabilirsen eğer süper bi cfw olur. Emeğine sağlık devamını bekliyorum...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
kardesim eline saglık ama bu cwf arızalı neden dfiyeceksin 1 tus kılıdı yok calısmıyor hep acık kalıyo EN ONEMLISI DE BUNUN ORJINALDEN FARKI NEDIR ANLAMADIM EKSIGI VAr artısı yok hıc begenmedım 1 gun sonra degıstırdım benden eksı not aldı bekledıgımız bu degıl .. ben bu yazılım uzerıne TANIMAM ARAYAN ARKADASLAR BUNU YUKLESIN FARKI GORSUNLER BIDE BUNUN TURKCESI OLSA USTUNE TANIMAM

ben kendim kullanıyorum tus kilidi felan hepsı yerınde. Senın ne anlatmak ıstedıgını tamda anlayamadım smdı daha ne beklıodunkı :s

----------Eklendi @ 20:13:07 ---------- Yazıldı @ 20:11:05 ----------

Eve geldiğim gibi kurdum. uzun zamandır arıyordum ve bu bulduğum Türkçe ilk cfw ve bana göre güzel. Kamera zaten kullanılıyor, qt joiku, boingo vs tarzı gereksiz programları ( En azından bana göre gereksiz), Türkçe dışındaki dilleri kaldırıp hafıza biraz daha açılsa inan bana tadından yenmezdi, fakat şimdilik buda güzel. Takipteyim kardeşim söylediklerimide yapabilirsen eğer süper bi cfw olur. Emeğine sağlık devamını bekliyorum...

Dil silmeyi hiç denemedim. Pro sildim cleaner ile hatalı siliyor menüde ikonları kalıyor ugrasmadm. Kamera kullanılıor hatası ıcın mod kullandm gene hatayı verıodu. Bende kullanmadm. Umarım begenmıssındır.

h3k1m

Üye
dediğin her şeyi yaptım ama 3 tane sorum olacak
1.başlangıç animasyonu bende yok
2.en altta göstermiş oldugun uygulamalarda bende yok
3.program fln yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor

nerede yanlış yapmış olabilirim ?

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
dediğin her şeyi yaptım ama 3 tane sorum olacak
1.başlangıç animasyonu bende yok
2.en altta göstermiş oldugun uygulamalarda bende yok
3.program fln yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor

nerede yanlış yapmış olabilirim ?

Ne yaptıgını bilemedigim için nerde yanlış yaptın bilemeyecem.
Linkte verdiğim dosyayı orjinal yazılım dosyalarının oldugu yere atıp yüklediğinden emin misin? Altta verdiğim uygulama isimleri ise linkteki dosyanın yanında ek olarak verdiğim programlardır.

Ayrıca dogru yaptıysan eğer;
Extra verdiğim AIO Patch v6.0 yüklersen başlangıç animasyonu olmadan açılır. Ayrıca sertifika hataları almamak için sisteki sertifikayi silmen gerekiyor. Yada rom pacther instalserver yaması bu hataları giderir sürekli aktif yapman kafi..

h3k1m

Üye
linkte verdiğin dosyaları dediğin gibi c ye attım başkada bişey yapmadım ... tlfona atmam gerekiyor mu ?

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
linkte verdiğin dosyaları dediğin gibi c ye attım başkada bişey yapmadım ... tlfona atmam gerekiyor mu ?

orjınal dosyaları navıfırımle ındıreceksın. Bu konudan ındırdıgın dosyayı orjınal yazlımn bulundugu klasordekı orjınal dosya ıle degıseceksn ve jaflıcaksn baska bısey yapmana gerek yok.
Menu gorunumu anna ikonlu oldumu? Olduysa dogru yuklemıssındr zaten.

h3k1m

Üye
evet anna iconlu oldu ama ek programları yüklemede sorun yaşıyorum sertifika hatası veriyor 5 saatir bunu çözmeye çalışıyom :D bu konu hakkında yardımcı olabilir misin ?

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Sebebi hakkında bir bilgim yok. Normal sart hacklı olmalı ve yukleyebılmen lazım.

h3k1m

Üye
Ben bi yerlerde hata yaptım ama dün geceden beri ugraşıyorum ... peki bu hacki kaldırmanın bir yolu var mı ?
emeğine sağlık çok güzel yapmışsın gerçekten ama ben beceremedim sanırım ...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
installserver.exe rofs ıcıne atıp hacklenmstr. Yanı sen yine instalserver.exe dosyasını bul vardır forumda. C/sys/bin ıcıne kopyala dene bakalm olacakmı.

spack

Üye
orjınal dosyaları navıfırımle ındıreceksın. Bu konudan ındırdıgın dosyayı orjınal yazlımn bulundugu klasordekı orjınal dosya ıle degıseceksn ve jaflıcaksn baska bısey yapmana gerek yok.
Menu gorunumu anna ikonlu oldumu? Olduysa dogru yuklemıssındr zaten.

peki bu modifiyeli dosyayı kopyalarken uzantsınıda değiştirecekmiyiz çünkü navi ile indirdiğim dosya v1 seninki v34 uzantılı.Kopyalarken uzantıda değiştirilsinmi diyor sorun olurmu sadece dil dosyalarının bulunduğu dosya değil mi bu

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
peki bu modifiyeli dosyayı kopyalarken uzantsınıda değiştirecekmiyiz çünkü navi ile indirdiğim dosya v1 seninki v34 uzantılı.Kopyalarken uzantıda değiştirilsinmi diyor sorun olurmu sadece dil dosyalarının bulunduğu dosya değil mi bu

Sen yanlış mı indiriyorsun. Sadece dil dosyaalrınn bulundugu dosya değil tabikide.

spack

Üye
Sen yanlış mı indiriyorsun. Sadece dil dosyaalrınn bulundugu dosya değil tabikide.

tamam ama asıl demek istediğim o değil benim indirdiğim dosyanın sonu .v1 ile bitiyor sendeki ise .v34 şimdi bu iki dosyayı değiştirdiğim zaman uzantısı farklı değiştirilsin mi diyo bende evet dediğim zaman senin eklediğin dosyanın uzantısı .v34 yerine .v1 olarak değişiyor bunu diyorum sorun olurmu diye

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz heralde :D

joker.lg

joker.lg

Üye
eline sağlık keşke telefonu senin eski cfw ile kurtarmadan önce çıkarsaydın bilgisayar yok artık bende :)

---------- Eklendi @ 21:05:47 ---------- Yazıldı @ 21:03:29 ----------

tamam ama asıl demek istediğim o değil benim indirdiğim dosyanın sonu .v1 ile bitiyor sendeki ise .v34 şimdi bu iki dosyayı değiştirdiğim zaman uzantısı farklı değiştirilsin mi diyo bende evet dediğim zaman senin eklediğin dosyanın uzantısı .v34 yerine .v1 olarak değişiyor bunu diyorum sorun olurmu diye

benim rofs2 v01 ile bitiyor benim orjinal rofs tan tüm klasörleri sildim sonra arkadaşın rofsunu açtım onları masaüstüne aldım sonra benim rofs 01 e ekledim ve kurulumu tamamladım jaf yaptım oldu