ANNA-BELLE N8-C6-C7... Kurulum Resimli+Yazili Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım gitti vala ya

tarama

Üye
Neyse kardeş, herşey nasipse olur.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
dogru kardesim. Yapamadgn bisey olursa ben yardm ederim kardesim

ANIL

ANIL

Admin
ben orjinal rofs2 dosyasıyla oynadım flashlarken rofs2 kırmızı çıkıyor nasıl olacak?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
oynama yaptiysan orjinal rofs2'nin uzerinde sag klik yap dosyanin ismine bak. Senin oynama yaptgn dosyanin adinda fazladan kelime yada harfler war o fazlaliklari sil we c product rm596 klasorune at. Orjinal olani sil. Tekrar flash at sorun olmayacaktir

tarama

Üye
KeSeGeN kardeşim, resimleri yüklemissin, emeğine sağlık. Herhalde fotolar kapasiteli olduğundan görünümde sorun yaşanıyordu. Teşekkür ederim.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
belki de gunu dolmustu kardesim. Rica ederim

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ben 5800 da telefon acıkken yapıyordum drek scan product ardından firware den flash menüsünden refbush yapıyordum atıyordu sımdı c6 belle ye gectım onda da yapsam olur mu?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
olur kardesim neden olmasin. Forumda anlatimlar war c6 icin. Ayrinti istersen bakabilirsin

deryAziz

Üye
google dan arat bulursun kardesim. Tam surum zaten kisitlama koymamislar
hocam ben bu programı arattım ama mobil olarak bulamadım.bilgisayar için var.telefon için yok mu.yardımcı olabilir misiniz.link falan verebilir misiniz

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
malesef kardesim bu sadece bilgisayar icin. Telefona göre yok.

----------Eklendi @ 02:17:34 ---------- Yazıldı @ 02:11:04 ----------

bu linkten indir kur bilgsayarina. Bircok formati birbirine donusturen basit ve sade bir programdir

deryAziz

Üye
eyvallah kardeş.teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Konu faydali isler yaptigi icin sabitlenmistir konuyu hazirlayan arkadasa tesekkurler.
isteklerimi pm ile ilettim en kisa zamanda hazirlamaniz dilegiyle!!

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
Konu faydali isler yaptigi icin sabitlenmistir konuyu hazirlayan arkadasa tesekkurler.
isteklerimi pm ile ilettim en kisa zamanda hazirlamaniz dilegiyle!!
ilginiz icin tesekkurler. Gereken duzenlemeler yapilacaktir

YkPkY

YkPkY

Üye
emeğine sağlık.daha halada yapılamazsa şaşarım

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
sikayetler cok azaldi kardesim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
son yayinlanan cfw'ler eklenmistir. Saygilarimla.
Kurtulus ùstadimiza ve Reis kardesimize son guncellemeleri icin tesekkurler. Emeginize saglik arkadaslar

gunc

Üye
Hocam c7 içinde aynı işlemlerimi yapıyoruz birde bana teamviewer ile cfw kurulumu yapabilecek arkadaş varsa çok sevinirim..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
evet islemler tamamen ayni. Sadece flash baslaynca disconnect usb uyarisi vercek. Tek yapman gereken usb telefndan cikarmadan bataryani cikarip geri takmak. Cok basit yani. Kendin kolayca yapabilirsin. Takildign yerde ben yardima hazirim

Üst Alt