Teşekkürler...
ЯReiS;4256329' Alıntı:cok guzel anlatmisin bu kadar olur..daha acik olmaz valla..

tabikide deger dostum kurtulus40 belleyi kullanıyorum gayet stabil calısıyor 24gb hafızanın 6 gb bos olmasına ragmen halen daha seri ama secim seninselamlar. Kardeşler bende 609 sürüm yüklü .taylor yüklesemmiki diyorum .kararsızım . Sizce uğraşmıya değermi . Taylorun artıları nelerdir.
silmene hiç gerek yok dostum hepsini ayrı olarak gösteriyor zatenArkadaşım,benim şuanda Product içerisinde; RM-596 klasörü ve bu klasör içerisinde de orjinal anna (24.001) dosyaları var.Bunların hepsini silecekmiyim?RM-596 adı altında yeniden klasör oluşturup kurtuluş40'ın 609 dosyalarını ve diğer klasörün içerisindeki dosyaların hepsini buraya mı Kopyalayacağım? Bana bu kısmı detaylı anlatabilirmisin?
Anlatım güzel olmuş, fakat bir şeyi düzeltmeni istiyorum. Taylor CFW altyapısı kullanılarak yapılmamıştır. Kendim yaptım.
eline saglık usta cok güzel hazırlamısın
----------Eklendi @ 01:33:37 ---------- Yazıldı @ 01:30:44 ----------
tabikide deger dostum kurtulus40 belleyi kullanıyorum gayet stabil calısıyor 24gb hafızanın 6 gb bos olmasına ragmen halen daha seri ama secim senin
----------Eklendi @ 01:36:35 ---------- Yazıldı @ 01:33:37 ----------
silmene hiç gerek yok dostum hepsini ayrı olarak gösteriyor zaten
Downgrade yapmadan var mı diye merak etmiştim.evet kardesim imzamda n8 downgrade yazan kismi oku lutfn
----------Eklendi @ 13:39:04 ---------- Yazıldı @ 13:35:39 ----------
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...nlar-yada-baska-surum-isteyenlere-582474.html