ANNA-BELLE N8-C6-C7... Kurulum Resimli+Yazili Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
yokmu bir hayırsever yardımcı olacak ve bu konuda bilgi verecek.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaslar sadece bir tane kirmizi renkli dosya cikacak bu dogrudur ve siz onu sileceksiniz..bir de euro3 degil artik(o eski sizinti surumdeydi) simdi turkce orjinal cikti euro2 olacak buda dogrudur..ona kafanizi takmayin EURO2 olacak dogru..cunku turkce dil grubu euro2 de..

----------Eklendi @ 10:26:09 ---------- Yazıldı @ 10:21:51 ----------

Üstat yardım acil:(

----------Eklendi @ 10:46:41 ---------- Yazıldı @ 10:35:02 ----------

Kardeş bende de bi kırmızı dosya çıkıyo.onu siliyorum
Sonra flash atılırken hata veriyo.sürekli aynı hata veriliyo.sizin telefonun ürün kodu
059b288 mi.
Belki bu ürün kodu yüzünden olmuyordur bizim telefonlar.

Kardesim sen urun koduna felan takilma..indirdigin rar dosyasi icindeki RM-596 klasorunu oldugu gibi hic bir degisiklik yapmadan pc de C\program file\nokia\phoenix\product icine at ve normal yoldan flashlamaya basla..baska bir sey yok..aldiginiz hatalar ya klasor isimleri yanlis yazdiniz ya phoenixde bir hata var kaldirip yeniden kurun flash esnasinda antivirusu kapatin birde flash esnasinda ovi suit acik olsun..deneyin tekrar.kontrol edin bunlari..

----------Eklendi @ 10:30:37 ---------- Yazıldı @ 10:26:09 ----------

Yok üstadım.yaptıklarımi anlatayım.verilen cwf'yi product klasörunde RM-596 ADLI bi klasöre kopyaliyorum.phonix te telefonu buldurup flashing den flashıng update diyorum.sağda çıkan kutudan cwf'yi seçiyorum.options dan bir tane kırmızı öğe var onu siliyorum ok diyorum.sonra flash atıyorum ama 1dakika içinde telefonda nokia yazısı geliyo.bilgisayarda uyarı geliyo ıngilizce usb kablosunu çıkarıp 8saniye basılı tutup telefonu başlatıp tekrar deneyin diye.uyguluyorum ama her aynı şey oluyo.farklı 4cwf denedim ama aynısı oldu.sorun ne olabilir.adım adım anlatır mısınız.dead flash mi atmak lazım ya da downgrade mi.bendeki sorun kimsede çıkmamış hocam ya...
:(

Usb kabloyu baglayip phoenix ile refurbishe basinca NOKIA yazisi gelmemesi lazim eger geliyossa flash moda girmiyor telefon..sizde baglanti hatasi var..baglantiyi kontrol edin usb kablosunu (pc de baska bir yere takin) baska bir usb girisine takin deneyin..

deryAziz

Üye
ЯReiS;4387384' Alıntı:
Arkadaslar sadece bir tane kirmizi renkli dosya cikacak bu dogrudur ve siz onu sileceksiniz..bir de euro3 degil artik(o eski sizinti surumdeydi) simdi turkce orjinal cikti euro2 olacak buda dogrudur..ona kafanizi takmayin EURO2 olacak dogru..cunku turkce dil grubu euro2 de..

Kardesim sen urun koduna felan takilma..indirdigin rar dosyasi icindeki RM-596 klasorunu oldugu gibi hic bir degisiklik yapmadan pc de C\program file\nokia\phoenix\product icine at ve normal yoldan flashlamaya basla..baska bir sey yok..aldiginiz hatalar ya klasor isimleri yanlis yazdiniz ya phoenixde bir hata var kaldirip yeniden kurun flash esnasinda antivirusu kapatin birde flash esnasinda ovi suit acik olsun..deneyin tekrar.kontrol edin bunlari..

----------Eklendi @ 10:30:37 ---------- Yazıldı @ 10:26:09 ----------tamam ustam hallettim.2012

Usb kabloyu baglayip phoenix ile refurbishe basinca NOKIA yazisi gelmemesi lazim eger geliyossa flash moda girmiyor telefon..sizde baglanti hatasi var..baglantiyi kontrol edin usb kablosunu (pc de baska bir yere takin) baska bir usb girisine takin deneyin..

tamam ustam yaptım,2012 phonix ile hallodu.allah bütün hepinizden razı olsun,hepinize çok teşekkürler

deryAziz

Üye
tamam ustam yaptım,2012 phonix ile hallodu.allah bütün hepinizden razı olsun,hepinize çok teşekkürler

Üstat herşey hoş güzel de.bu bellede flv ve avi videolari nasıl oynatacağız.yardım var mi

deryAziz

Üye
üstat bu video oynatma sorununa çözüm var mı.flash oynatıcı hatalı sanırım.sizin çözümünüz nedir:(

deryAziz

Üye
ЯReiS;4387384' Alıntı:

----------Eklendi @ 10:30:37 ---------- Yazıldı @ 10:26:09 ----------

Üstat bu belledeki video oynatmaya çözüm var mı?flv videolarında ve avilerde sorun var:(

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ona yapick bisey yok. Netten izliosaniz care yok. Ama avi flv vb videolari tlfna yukleyip izlicekseniz smart movie kullanabilirsiniz

deryAziz

Üye
ona yapick bisey yok. Netten izliosaniz care yok. Ama avi flv vb videolari tlfna yukleyip izlicekseniz smart movie kullanabilirsiniz

netde izleyebiliyorum.ama telefonda olmuyo.flv videolar donuk bekliyo.avıde ise ses geliyo sadece.
Şu önerdiğiniz smart movie yı nerden bulabiliriz.link var mı acaba.şimdiden teşekkürler:-)

deryAziz

Üye
netde izleyebiliyorum.ama telefonda olmuyo.flv videolar donuk bekliyo.avıde ise ses geliyo sadece.
Şu önerdiğiniz smart movie yı nerden bulabiliriz.link var mı acaba.şimdiden teşekkürler:-)

usta onu da yükleyip denedim.tam bi hayal kırıklığı.codec istiyo.avı flv vb videolarda codec istiyo.ben bi core player buldum.telefonla tam uyumlu olmadığı için sadece ses geliyo görüntü gelmiyo.bir de july player denedim formdan
o da n8de donup duruyo:(

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
usta onu da yükleyip denedim.tam bi hayal kırıklığı.codec istiyo.avı flv vb videolarda codec istiyo.ben bi core player buldum.telefonla tam uyumlu olmadığı için sadece ses geliyo görüntü gelmiyo.bir de july player denedim formdan
o da n8de donup duruyo:(

kardeşim o zaman format factory indir ordan telefona uyumlu formata çevir videolarını bi süre daha. nasılsa yakında yeni güncellemeler olacak

deryAziz

Üye

kardeşim o zaman format factory indir ordan telefona uyumlu formata çevir videolarını bi süre daha. nasılsa yakında yeni güncellemeler olacak

linki var mı üstat format factory programının

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
google dan arat bulursun kardesim. Tam surum zaten kisitlama koymamislar

tarama

Üye
Kardeşim, anlatımdaki resimler görünmüyor. Neden Acaba?

ORJİNAL ve SIZINTI BELLE 111.030.0609 (Kurtulus40 - Reis - Madness ) n8'e kurulum resimli anlatım

kardeşler önce kendim yükledim en ufak bi sorun bile yaşamadım şimdi size adım adım anlatıyorum kolayca ve içiniz rahat olarak yükleyin diye.
Maxicep.com - ORJİNAL ve SIZINTI BELLE 111.030.0609 (Kurtulus40 - Reis - Madness ) n8'e kurulum resimli anlatım
DIKKAT DIKKAT: ARKADASLAR BIRCOK ARKADASIM GUNCELLEMENIN ARDINDAN SORUNLARLA KARSILASIYOR. BUNU ØNLEMEK ICIN OKUYUN. Flashtan önce ovi suite ile telefonunuzu yedekleyip flashtan sonra geri yukkeme yaptiginiz icin oluyo bu hatalar genellikle. O yuzden tavsiyem yedekleme yapmayin. Muzik video ve fotolarinizi bilgisayara kopyalayin sonra geri atarsiniz telefona. Yada illa yedekleme yapicaksaniz da sadece muzik video ve resimleri yedekleyin. Rehbere foto atamasi dahi yapsaniz bu sorun oluyo flashtan sonra. Lutfen buna dikkat edelim. Unutmayin ki yedekleme eski surumle yapiyosunuz geri yuklemeyi yeni surumde yapiyosunuz. Böylece eski ve yeni surum sistemleri birbirine giriyor. O yuzden tekrarliyorum yedeklemeyi tavsiye etmiyorum.

ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. ve kurulum aşamasında antivirüs programınızı kapatmayı unutmayın yoksa phoenix yüklenmez. EĞER TELEFONUNUZDA BELLE 0609DAN DÜŞÜK CFW VARSA 0607, ANNA VB O ZAMAN ANLATIMIN EN ALT KISMINI OKUYUN ARKADAŞLAR

1) önceliklehangi belle cfw kuracaksanız o arkadaşın konusundan core uda rofs2 ve rofs3 dosyalarını indirin

ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modif...-a-600004.html

N8 Symbian Madness+ 1.0 111.030.0609 En Hızlı ve En Stabil CFW

N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

[N8 Belle 15-02-2012] :) Kurtulus40 (Turkce,hollandaca,ingilizce)
eğer phoenix yüklemediyseniz bunu indirip kurun

2) şimdi phoenix'i bilgisayarınıza yükleyin. yükleme işlemi bitince indirdiğiniz uda cor rfs2 rfs3 ve diğer dosyalar klasöründeki rm-596 dosyalarını kopyalayın ve c/program files/nokia/phoenix/product klasörüne yapıştırın (product içinde başka dosyalar varsa hepsini silin çünkü işinize yaramayacak)

3) kopyalama işlemi bitince telefonu usb ile ovi suite modülünü seçerek pc'ye bağlayın. bilgisayarda ovi suite otomatikman açılacaktır onu kayatın ve phoenix prosunu açın.

4) show başlıyor.
[/URL]

5)
[/URL]

6)
[/URL]

7)
[/URL]

8)
[/URL]

9)
[/URL]

10)
[/URL]

11)
[/URL]

12)
[/URL]

13)
[/URL]

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
gece tekrar yuklerim arkadasim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar eğer telefon ile giriyosanız nete fotolar görünmeyebilir ama bilgisayarda hepsi görünüyor ve sorun yok

tarama

Üye
Hala cepten ve bilgisayardan ulaşamıyorum. Ben de şaşırdım.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
sen o zaman forum ayarlarına bi bak kardeşim belki ordan kaynaklanıyordur

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
Forum ayarlarından pek bir şey anlamadım. Fakat foruma login yapmadan ve login yaptıktan sonra da denedim sonuç aynı!!! Hayret bir şey!!! İşin içinden çıkamadım.

----------Eklendi @ 01:16:21 ---------- Yazıldı @ 01:05:37 ----------

Mesela sizin link verdiğiniz diğer konudaki resimleri görebiliyorum.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...nlar-yada-baska-surum-isteyenlere-582474.html
kardeşim ben de simdi her sekilde denedim ve görünüyor. sende niye yok inan anlamadım. ayarlara gir orda resimler gösterilsin vb varsa url vb ayarlarına bi bak

tarama

Üye
Işin ilginç yanı, iki gün önce resimler görünüyordu.

Üst Alt