N9 PR 1.2 Güncelleştirmesi Geldi! - Yenilikler (GÜNCELLENDİ ! )

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar n9 fm verici var mı?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Arkadaşlar Müjde vermek istiyorum sizlere beklenen güncelleme geldi nokia Software updaterla Güncelleme göründü yanlız cihazdan baktıgımızda güncelleme görünmüyor bilginize ----------Eklendi @ 21:17:43 ---------- Yazıldı @ 21:13:52 ----------Not : yükleme yapacaksanız İlk önce Nokia Link ile bir yedek almanızı öneririm !!
halen görmüyor :S

ngnadirng

Üye
Hocam bence telefona güncelleme düşmedikçe güncelleme yapmak çokta sağlıklı değil. Bilgisayarla bağlantı kopabiliyor buda sorun yaşamamıza sebep olabilir. Bence sabretmek en iyisi. Sonuçta inanılmaz yenilikler değil gelen yenilikler.Bu yüzden şahsi fikrim beklemek en mantıklısı.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaşım yazılım yüklemeye geçme esnasında usb bağlantı hatası veriyor."Cihazınız farklı usb moddaysa ovi suite, pc suite, nokia default modu seçtiğinizden emin olun şeklinde bir uyarı veriyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?

Usb kablosunu taktıgınızda telefonun Ekranında

USB cihazına bağlandı şeklinde görününür

Depolama olarak kullan = Depolama Modu bu modda Sadece hazıfa kartına veri aktarımı daha hızlı yapabilirsiniz ama telefon hafızasını göremezsiniz !

senronize et ve bağlan = Nokia suite modu = pc suite modu bu seçeneği seçip software updaterla tekrar bakın.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
PalmerTech

PalmerTech

Üye

borno_vali

Üye
evet baktım, senin paylaştığın screen shottan farklı olarak, bende güncelleme yok diyor. inanılır gibi değil.

ben bugün pc üzerinden güncelleme yaptım ve herhangi bir problem yok şu an için.ancak yenilikleri keşfedebilmek için çok fazla kurcalayamadım telefonu henüz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Peki bugün inceledim telefonda kasmalar mevcuttu. ben bişeye tıklıyorum geç cevap veriyordu falan.. sizlerde de böyle mi?

pRime.

pRime.

Üye
Peki bugün inceledim telefonda kasmalar mevcuttu. ben bişeye tıklıyorum geç cevap veriyordu falan.. sizlerde de böyle mi?

Çok fazla uygulama açıksa yavaşlayabiliyor telefon. Normal kullanımda çok seri.

ngnadirng

Üye
ya şaka gibi nokia software uptader ile denedim senkronize ettim ama sürümünüz son sürümdür güncelleme yokdiyor ya güncellemeyi geri mi sildi bu adamlar?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Çok fazla uygulama açıksa yavaşlayabiliyor telefon. Normal kullanımda çok seri.
hiç bişey açık deildi :) telefonu kapadım açtım hatta. ayrıca çok yavaş açıldı :) bi de müzik çaları bi güncelleyemedi .s normal kullanımı inşallah böyle değildir.

pRime.

pRime.

Üye
hiç bişey açık deildi :) telefonu kapadım açtım hatta. ayrıca çok yavaş açıldı :) bi de müzik çaları bi güncelleyemedi .s normal kullanımı inşallah böyle değildir.

Sorunludur belkide. Ben hiç rastlamadım.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ya şaka gibi nokia software uptader ile denedim senkronize ettim ama sürümünüz son sürümdür güncelleme yokdiyor ya güncellemeyi geri mi sildi bu adamlar?

muhtemelen güncellemeyi geri çektiler bir nedenden ötürü. ben de güncelleyemedim çünkü.

size sorunlu denk gelmiş olabilir. çok uygulama açıkken bile çok seri çünkü.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
N9 Güzelmiş ha.

abdemirtas

Üye
ne güzeli kardeşim ya ya benim şansımdan telefon donup kalıyor kapatımayom ısınıyor sonra sarjı bitince kendiliginden kapanıyır versiyon 1.1 yüklü işallah güncelleme olurda belki kurtulurum.

ngnadirng

Üye
Vallahide billahide hayatımda gördüğüm en muhteşem telefon kesin net ! :) nokia uptader software ile şu an Türkiye den de güncelleme yapabiliyosunuz 1.2 ye

frankendream

Üye
    Konu Sahibi
ne güzeli kardeşim ya ya benim şansımdan telefon donup kalıyor kapatımayom ısınıyor sonra sarjı bitince kendiliginden kapanıyır versiyon 1.1 yüklü işallah güncelleme olurda belki kurtulurum.
Garantiye falan yollamak aklına geldi mi acaba? En iyi ihtimalle değiştirirler.

Üst Alt