N9 PR 1.2 Güncelleştirmesi Geldi! - Yenilikler (GÜNCELLENDİ ! )

Sponsorlu Bağlantılar

abdemirtas

Üye
yeni güncellemeyi yükledim şimdi hiç problem yok gibi hayırlısı güzel telefon .

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ben de güncelledim, sadece mesajlarda satır arası yükseklik hoşuma gitmedi

senatorlines

Üye
Arkadaşlar N9 telefonuma Wifi açıkken ne güncelleme işareti geliyor ne Software updater ile güncelleme görünüyor Nokia'nın sitesinde güncelleme geldi diyor, kiminiz güncelleyebiliyor kimimiz ben dahil güncellemeyi görüp bulamıyorum, neden? canım sıkıldı iyice bu nasıl iş? Ne sorun olabilir sizde durum nasıl?

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşlar N9 telefonuma Wifi açıkken ne güncelleme işareti geliyor ne Software updater ile güncelleme görünüyor Nokia'nın sitesinde güncelleme geldi diyor, kiminiz güncelleyebiliyor kimimiz ben dahil güncellemeyi görüp bulamıyorum, neden? canım sıkıldı iyice bu nasıl iş? Ne sorun olabilir sizde durum nasıl?
2 kişiden duyduğuma göre an itibariyle güncelleme türkiyedeki telefonlarda gözükmekteymiş....

BlackAnger

Üye
nokia n9 dai bu ön kamera bu güncelleme ile beraber çalışıyormu deneyen varmı acaba?

devel-su

Üye
Ön kamera daha önce de çalışıyordu, 1.2 ile görüntülü görüşme için kullanılma desteği geldi, yalnızca gtalk ile kullanılabiliyor. Bunun dışında ön kamera görüntüsüne bakmaya yarayan bir-iki program ve ön kamera ile resim çeken bir program var.

BlackAnger

Üye
ben daha yeni n9 aldım şuan çalışmıyor ön kamera sanırım.yada ben beceremedim..

Üst Alt