halen görmüyor :SArkadaşlar Müjde vermek istiyorum sizlere beklenen güncelleme geldi nokia Software updaterla Güncelleme göründü yanlız cihazdan baktıgımızda güncelleme görünmüyor bilginize ----------Eklendi @ 21:17:43 ---------- Yazıldı @ 21:13:52 ----------Not : yükleme yapacaksanız İlk önce Nokia Link ile bir yedek almanızı öneririm !!
nokia software updater programı ile baktın mı ?halen görmüyor :S
arkadaşlar n9 fm verici var mı?
arkadaşım yazılım yüklemeye geçme esnasında usb bağlantı hatası veriyor."Cihazınız farklı usb moddaysa ovi suite, pc suite, nokiaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdefault modu seçtiğinizden emin olun şeklinde bir uyarı veriyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?
nokia software updater programı ile baktın mı ?
evet baktım, senin paylaştığın screen shottan farklı olarak, bende güncelleme yok diyor. inanılır gibi değil.
yani kullanma imkanı yok mu? :S
var ama yayın yapacak anten yok.
yani kullanma imkanı yok mu? :S
Peki bugün inceledim telefonda kasmalar mevcuttu. ben bişeye tıklıyorum geç cevap veriyordu falan.. sizlerde de böyle mi?
hiç bişey açık deildi
Çok fazla uygulama açıksa yavaşlayabiliyor telefon. Normal kullanımda çok seri.
telefonu kapadım açtım hatta. ayrıca çok yavaş açıldı
bi de müzik çaları bi güncelleyemedi .s normal kullanımı inşallah böyle değildir.hiç bişey açık deilditelefonu kapadım açtım hatta. ayrıca çok yavaş açıldı
bi de müzik çaları bi güncelleyemedi .s normal kullanımı inşallah böyle değildir.
ya şaka gibi nokia software uptader ile denedim senkronize ettim ama sürümünüz son sürümdür güncelleme yokdiyor ya güncellemeyi geri mi sildi bu adamlar?
hiç bişey açık deilditelefonu kapadım açtım hatta. ayrıca çok yavaş açıldı
bi de müzik çaları bi güncelleyemedi .s normal kullanımı inşallah böyle değildir.
Garantiye falan yollamak aklına geldi mi acaba? En iyi ihtimalle değiştirirler.ne güzeli kardeşim ya ya benim şansımdan telefon donup kalıyor kapatımayom ısınıyor sonra sarjı bitince kendiliginden kapanıyır versiyon 1.1 yüklü işallah güncelleme olurda belki kurtulurum.