Nokia N8 Sensör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia N8 Sensör Sorunu
Arkadaşlar beni bilen bilir ben böyle şeyler için pek konu açmam ama gerçekten sinirlerim zıpladı . Telefonu her açıp kapattığımda sensörü otomatik kapatıyor . Yani ekran kendiliğinden yatay-dikey moda geçmiyor . Sonra ayarlardan girip sensörleri açıyorum düzeliyor . Teli kapatıp açtığımda tekrar sensörler kapanıyor . Bir de bunlarla alakasız ama shutdown animasyonu koyuyorum ama normal kapanıyor animasyon görünmüyor . Aynı şeyi startup animasyon için yaptığımda o çalışıyor ve benim yaptığım şekilde açılıyor . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . (kurtulus40 belle v4 yüklü)

_ardaa

_ardaa

Üye
telefonda force control widget yada battery extender yüklüyse ikisinden biri yapıyor tam emin değilim hangisi olduğundan.

Febris

Febris

Üye
Force Control yapiyo / phone rotate yuklersen ekrandan kolayca acıp kapatabilirsin

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonda force control widget yada battery extender yüklüyse ikisinden biri yapıyor tam emin değilim hangisi olduğundan.

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Telefonda o kadar çok şeyi değişirdim ki hangisinin neden olduğunu siz olmasaydınız bulmam imkansızdı . Battery extender ayarlarında auto-rotate ayarı turn off olarak görünüyordu leave on yapınca düzeldi .

_ardaa

_ardaa

Üye

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Telefonda o kadar çok şeyi değişirdim ki hangisinin neden olduğunu siz olmasaydınız bulmam imkansızdı . Battery extender ayarlarında auto-rotate ayarı turn off olarak görünüyordu leave on yapınca düzeldi .

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt