Nokia c6 01 "Bağlanılamadı" Hatası !

Sponsorlu Bağlantılar

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 01 "Bağlanılamadı" Hatası !
Arkadaşlar her gün aynı olayla karşılaşmaktan bıktım. sorunu anlatayım. Telden herhangi bir oyun açıyorum. (en fazla) 5-6 dk sonra "Bağlanılamadı Bağlantı yok hatası veriyor ve bu hata 1sn aralıklarla tekrar tekrar telin sol üst köşesinde çıkıyor. Ben de çözüm olarak mobil veriyi açıp kapatıyorum anca böyle durdura biliyorum. Kökten halletmem için napmam lazım bi fikri olan var mı acaba ?

baran241995

baran241995

Üye
Arkadaşlar her gün aynı olayla karşılaşmaktan bıktım. sorunu anlatayım. Telden herhangi bir oyun açıyorum. (en fazla) 5-6 dk sonra "Bağlanılamadı Bağlantı yok hatası veriyor ve bu hata 1sn aralıklarla tekrar tekrar telin sol üst köşesinde çıkıyor. Ben de çözüm olarak mobil veriyi açıp kapatıyorum anca böyle durdura biliyorum. Kökten halletmem için napmam lazım bi fikri olan var mı acaba ?

aynısı tıpatıp bendede var video izlerken oluo bende mobil veri açıp kapıyom :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oyunlarında reklam varsa süreklı internete baglanmaya çalişir

baran1546

Üye
kardesım aynı sorun bende de vardı vıdeo acmıyo baglanılamıyo uyarı mesajı alıyordum tel e71 orjınal tel ayarlarını yaptım sorun cozuldu dene ıstersen

buraq61

Üye
başka yok mudur?

met1234

met1234

Üye
Bendede wardı eğer gps ten bağlanmasını kapattıysan yapıyoo...Belle yi yüklr geçer

yaren_dede

yaren_dede

Üye
email kullanıyorsan süre ayarlarını maximum yap benim düzeldi

MrKarakeci

MrKarakeci

Üye
Bende de o sorun vardı. İnternete girerken de aynı hatayı veriyordu ve girmiyordu mobil verinin açık olasına rağmen. Kıydım Flash attım. Hem de editlenmiş cfw ile. Çok da güzel oldu :)

Üst Alt