S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

kral18

kral18

Üye
okey

----------Eklendi @ 15:26:22 ---------- Yazıldı @ 15:17:30 ----------

okey

kral18

kral18

Üye
şimdide bilinmeyen aygıt olarak çıkıyor bugun yuklamem lazım yardımc ı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 11:59:10 ---------- Yazıldı @ 11:38:20 ----------

acil yardımcı olurmusunuz

kral18

kral18

Üye
beyler en sonunda yükledim.bir sorun yok şuanda

taka78

Üye
ona ne gerek var sms qwerty .jar programı sayesinde yatay ekranda rus alfabesi ve latin alfabesini yazabiliriz

bastaklı18

Üye
enson wersiyonu ne acaba

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
task manager+network managerli vidget olarak bluetooth ve wifi vidgeti kendinden yüklü gelen msnli(dil fransızca) , sfr::vodafone bütünleşik uygulamalı, + kendinden gelen uygulamaların ana menüde vidgetleri var mevcut zaten 4 tane :D task managerli dedim.:) task manager açmak için geri tuşuna bastığında seni menüye yolluyo orda görev yöneticisinin simgesi var ona girdiğinde 3D kaydırılan hatalı fwdeki gibi acık uygulamalar görünüyo + bu sw'yle beraber belkide ilk defa karşınıza çıkcktır network manager geliyo network managerde opera activesync gibi internete çıkan programlarla, bunların hangi erişim noktasıyla bağlandığnı göşteren ek bi özellik. sanki aynı tasj manager benziyo :)
kamerada sorun yapan fw gibi hataları yok JTJL2deki Csc dosyası kadar karışık değil C yada C++ dili bilen arkadaşlar rahatlıkla csc ekini editler benim bulduğum fw bu bence super Q klavye yok ama iyi değil zaten yatınca ekran yan dönüyo fln JTJL2den daha çok seversiniz eminim
*#1234# yapınca böyle görünüyo.
Sw AEJF1
csc SFRJF1
bu fwyi yapanlar fransiz olduğu için dil ilk başta fransizca ayarları bulup duzeltmesi kolay.
mobilden link atmak çok zor olduğu için bu rapid multiupload sitelerine özel arama motorları fln oluyo oraya SFRJF1 yada AEJF1 yazarlarsa multiupload da bulabilirler s5620-SFRJF1.rar adı geçiyo kendi konumu açıp anlatmak isterdim ama telefondan bu kadar oluyo :)

----------Eklendi @ 23:18:28 ---------- Yazıldı @ 23:12:00 ----------

Ve de burdaki JTJL2 servisin yüklediği asıl fw değil farkederseniz ufak tefek değişiklikler var :) buda birilerinin ürünü olabilir ama tam emin değilim işte :)

----------Eklendi @ 23:34:32 ---------- Yazıldı @ 23:18:28 ----------

AEJF1-SFRJF1 Burdan indirip kurulabiliyo mesela. 4 cihazda baktım 3 ünde oldu 1 inin sarjı yoktu denemedim :D
Link ölüyse boxcaya yüklicem :D
link :

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
task manager+network managerli vidget olarak bluetooth ve wifi vidgeti kendinden yüklü gelen msnli(dil fransızca) , sfr::vodafone bütünleşik uygulamalı, + kendinden gelen uygulamaların ana menüde vidgetleri var mevcut zaten 4 tane :D task managerli dedim.:) task manager açmak için geri tuşuna bastığında seni menüye yolluyo orda görev yöneticisinin simgesi var ona girdiğinde 3D kaydırılan hatalı fwdeki gibi acık uygulamalar görünüyo + bu sw'yle beraber belkide ilk defa karşınıza çıkcktır network manager geliyo network managerde opera activesync gibi internete çıkan programlarla, bunların hangi erişim noktasıyla bağlandığnı göşteren ek bi özellik. sanki aynı tasj manager benziyo :)
kamerada sorun yapan fw gibi hataları yok JTJL2deki Csc dosyası kadar karışık değil C yada C++ dili bilen arkadaşlar rahatlıkla csc ekini editler benim bulduğum fw bu bence super Q klavye yok ama iyi değil zaten yatınca ekran yan dönüyo fln JTJL2den daha çok seversiniz eminim
*#1234# yapınca böyle görünüyo.
Sw AEJF1
csc SFRJF1
bu fwyi yapanlar fransiz olduğu için dil ilk başta fransizca ayarları bulup duzeltmesi kolay.
mobilden link atmak çok zor olduğu için bu rapid multiupload sitelerine özel arama motorları fln oluyo oraya SFRJF1 yada AEJF1 yazarlarsa multiupload da bulabilirler s5620-SFRJF1.rar adı geçiyo kendi konumu açıp anlatmak isterdim ama telefondan bu kadar oluyo :)

----------Eklendi @ 23:18:28 ---------- Yazıldı @ 23:12:00 ----------

Ve de burdaki JTJL2 servisin yüklediği asıl fw değil farkederseniz ufak tefek değişiklikler var :) buda birilerinin ürünü olabilir ama tam emin değilim işte :)

----------Eklendi @ 23:34:32 ---------- Yazıldı @ 23:18:28 ----------

AEJF1-SFRJF1 Burdan indirip kurulabiliyo mesela. 4 cihazda baktım 3 ünde oldu 1 inin sarjı yoktu denemedim :D
Link ölüyse boxcaya yüklicem :D
link :

sanırım bu videodan bahsediyorsun

[video=youtube;xzlPDd19_iU]http://www.youtube.com/watch?v=xzlPDd19_iU[/video]

Türkçe dil desteği yok demi? şu csc dosyasını hangi proğram ile açıp yapıyorlar bir bilsem biraz uğraşırım.

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
sanırım bu videodan bahsediyorsun

[video=youtube;xzlPDd19_iU]http://www.youtube.com/watch?v=xzlPDd19_iU[/video]

Türkçe dil desteği yok demi? şu csc dosyasını hangi proğram ile açıp yapıyorlar bir bilsem biraz uğraşırım.
benm verdiğimde turkçe var csc dosyasını açtıkları programları tam bilmiyorum ama bi arkadaş yapıyodu samsungun develop arşivlerinde bulunuyormuş ama bulamadım doğrusu bende bilmiyorum araştırmaya devam :)

----------Eklendi @ 13:38:15 ---------- Yazıldı @ 13:09:34 ----------

ekleme: bu fw nin 2 bilemedin 3 eksiği var 1.si A-GPS fwde mevcut değil ama *#6284# ile GPS modlarını açabiliyosunuz açık olmasa bile normalde zaten google maps çalışıyo korkmayada gerek yok :) 2.si Qwerty klavye yok ama *#1256# ile kullanamasakta klavyeyi görebiliyoruz :) 3.süuygulama olarak facebook var fakat twitter yok zaten kullanışsız ama kullanmasak bile JTJL2 de boşuna yer kaplıyordu telefon bu fw ile gayet seri. ve ben kullanmayı sevmem ama t9da takılma gibi b problemi yok yukleyen rahatlıkla yukleyebilir.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Türkçe ise çok güzelmiş kardeşim , sanırım aynı kafadanız , açıkçası ben de
Qwerty klavye istemiyorum bu iyi bir şey; facebook ile falan hiç işim olmaz zaten isteyen iconunu sitesinden rahatlıkla indirebilir.Ben navigasyon olarak yandex i kıllanıyorum google ye 2 basar :) benim tek sıkıntım JTJL2 de alarmlar tel kapalı iken bazen çalmıyor bir de
Qwerty klavye
he birde senin dediğin gibi bir sürü abuk subuk işe yaramayan internet widget adresleri (sys) old. için silinmiyorda boşuna yer kaplıyor .Şu an indirdim linki ama tel de önemli uygulamalar var müsait bir zaman deneyeceğim teşekkürler .

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
task manager yetyo zaten.
neyse ben eksiğini fazlasını yazdım internette bunun başka versiyonlarını yapmşlar zaten en düzgûn ve stabil olanı bu. mesela AEJF1- XXJA4 yapmşlar ondada kamera sesleri düzgün gelmiyormuş fln ben şu an bunu kullanyorm gayet stabil kendi tarayıcısı biraz daha güçlenmiş touch.facebook.com'a diğer versynlarla girerken genelde hafıza uyarısı alnyo. ama bunda 10 15 bağlantya kadar gdyo bunu ben telfonla görüşme yaparken yaptm açıkçası :)
telfonun rami bomboş çok rahat :)

bu arada ne demek kardeşm rica ederm konu bile açabilirim bununla alakalı Gayette tutulur :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
task manager yetyo zaten.
neyse ben eksiğini fazlasını yazdım internette bunun başka versiyonlarını yapmşlar zaten en düzgûn ve stabil olanı bu. mesela AEJF1- XXJA4 yapmşlar ondada kamera sesleri düzgün gelmiyormuş fln ben şu an bunu kullanyorm gayet stabil kendi tarayıcısı biraz daha güçlenmiş touch.facebook.com'a diğer versynlarla girerken genelde hafıza uyarısı alnyo. ama bunda 10 15 bağlantya kadar gdyo bunu ben telfonla görüşme yaparken yaptm açıkçası :)
telfonun rami bomboş çok rahat :)

bu arada ne demek kardeşm rica ederm konu bile açabilirim bununla alakalı Gayette tutulur :)

dostum bunu kurdum bu zamana kadar gördüğüm en güzel fw sorunsuz ve stabil sana güzel bir haberim var grs olayını hallettim

şimdi sana verdiğim dosyayı
Tkfileexplorer'i
ile
Phone->Registry->LbsConfig.ini
bu dosya ile değiştir sorun düzeliyor ben yaptım

Tkfileexplorer'i
nasıl kurup nasıl yapıldığını eğer bilmiyorsan burdan bak

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-de-gpsi-jet-gibi-hizlandirin-448845.html

tabi sen hiç bir şey yapma sadece sana verdiğim dosyayı tele at sonra teli kapa aç gps çıkıyor veri filan indiriyor

şimdi bir sorun daha var sözlük ingilizce fransızca türkçe çalışmıyor ama önemli değil biraz uğraşıyorum bulursam onu da yaparım

sen istersen yayınla konuyu yada ben senin adına yayınlayayım . bir kes daha teşekkür ettim.

• Beğen
Tepkiler: mahmut716
denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
dostum bunu kurdum bu zamana kadar gördüğüm en güzel fw sorunsuz ve stabil sana güzel bir haberim var grs olayını hallettim

şimdi sana verdiğim dosyayı
Tkfileexplorer'i
ile
Phone->Registry->LbsConfig.ini
bu dosya ile değiştir sorun düzeliyor ben yaptım

Tkfileexplorer'i
nasıl kurup nasıl yapıldığını eğer bilmiyorsan burdan bak

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-de-gpsi-jet-gibi-hizlandirin-448845.html

tabi sen hiç bir şey yapma sadece sana verdiğim dosyayı tele at sonra teli kapa aç gps çıkıyor veri filan indiriyor

şimdi bir sorun daha var sözlük ingilizce fransızca türkçe çalışmıyor ama önemli değil biraz uğraşıyorum bulursam onu da yaparım

sen istersen yayınla konuyu yada ben senin adına yayınlayayım . bir kes daha teşekkür ettim.
sozluk.. evet aklıma gelmemişti :) ben sfr ile messenger uygulamasını kaldırmaya çalışıyorum factoryfs ile rc1 rc1 be shpapp bir çalışıyo ayıklayabirisem komut satırlarıyla hiç uğraşamam ama sonuca ulaşacağım.
sen yorumlar okunup bu yada başka bi forumda çalınmadan önce GPS anlatımıyla yayınla ben sana gerekli yardımda bulunurum benim dosya linkiyle atda bana boxcada paypalla biraz bereket gelsin :) multhiloader 5.62 yi ekleyip tekrar uplarım sen acele et :D

----------Eklendi @ 18:42:39 ---------- Yazıldı @ 18:31:11 ----------

olmaz zannediyodum GPs oldu :) bide uplamaya başladım :bitsin linki atıcam hemen sana :D

----------Eklendi @ 19:08:08 ---------- Yazıldı @ 18:42:39 ----------

yukledim sen cevap yazınca linkleri pm olarak atarım konuyu hazırla kolay gelsin :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Tamam dostum konuyu bu gece patlatırım şu an işteyim hazırlıklara başlıyorum senin linklerini paylaşacağım

istersen benim yaptığım dosyalarıda sana göndereyim onlarında linklerini uplad et senin linklerini paylaşayım

şimdi sözlük işini çözmek üzereyim jtjl versiyonunun sözlük dosyalarını alıp tk file ile bunun içine gömeceğim

şimdi bu fw jtjl kullanan birinin telini arıyorum onun içinden o sözlük dosyalarını bi arkadaştan alacagım

bana önceden bunu söyleseydin tedbirimi alır öyle yüklerdim neyse sağlık olsun o kadarda önemli değil.

Bir de o mes favois diye bir şey var çoğu uygulama çalışmıyor bende opera miniyi gömdüm içine süper oldu şimdi opera mini açılıyor.:)

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
ben oyun uygulama ne varsa kaldırdım zaten bi işe yaramıyorlar. opera mini next (7.0) çıkmış bunun

handlerini bile yapmışlar 6.5 i gömmeseydin iyiydi :D bu seferki acayip hızlı olmuş :) sendeki dosyaları bi

şekilde at bana yada benim boxcayı sana verim sen ekle :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ben oyun uygulama ne varsa kaldırdım zaten bi işe yaramıyorlar. opera mini next (7.0) çıkmış bunun

handlerini bile yapmışlar 6.5 i gömmeseydin iyiydi :D bu seferki acayip hızlı olmuş :) sendeki dosyaları bi

şekilde at bana yada benim boxcayı sana verim sen ekle :)
hocam sen aç konuyu ben elimden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışırım , beni hiç bekleme.konu senin konun .

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
illaki caps falan almam gerektiği için bol bol resim gerekiyo elimde bundan başka fotoğraf çekecek

olmadığı için caps alamıyorum konuya bakanlar nasıl falan dicekler ki task managere innmaları için bide

video gerekecek yuklenmesini anlatırımda yuklendikten sonra nasıl görünceğinide bilmek isticekler o

zaman napcam ben :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
illaki caps falan almam gerektiği için bol bol resim gerekiyo elimde bundan başka fotoğraf çekecek

olmadığı için caps alamıyorum konuya bakanlar nasıl falan dicekler ki task managere innmaları için bide

video gerekecek yuklenmesini anlatırımda yuklendikten sonra nasıl görünceğinide bilmek isticekler o

zaman napcam ben :)

sorun değil videoyu ben eklerim bu arda( sfr find & go) diye bir şey daha vardı ana ekranda onun yerinede grantinin şifrematik koydum hacı manyak oldu tel:)

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
sorun değil videoyu ben eklerim bu arda( sfr find & go) diye bir şey daha vardı ana ekranda onun yerinede grantinin şifrematik koydum hacı manyak oldu tel:)
lan ben yapamadım onu ya :D değiştirim derken tamamen gitti menüde sadece simgeleri var :D 4. bi sayfa açtım dışladım onları :)

----------Eklendi @ 22:08:06 ---------- Yazıldı @ 22:04:10 ----------

4 tane caps aldım fw yuklemesi nasıl yapılması gerektiği ile ilgili sırf bi resim için fw yi tekrar yukleyemicem 4. capsda dawnloda basmayla alakalı onu burdakinden çalcam :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
dostum 2 saat kaldı işten çıkmama sadece sözlük problemi kaldı sen açtın açtın konuyu açmazsan ben açacağım ama linkleri senin vereceği yazacağım anlaştık mı? linkler senden konunun ayrıntılı anlatımı benden olsun ok.

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
linkler hazır. yuklenmesi ile alakalı capslarda hazır sen çıkana kadar ben yazıları hazırlamaya çalışırım rarlarım paketlerim sana atarım güzel olursa kararlaşırsak açarız konuyu. kalan video ile yukledikten sonra olcak capsleri sonradan ekleriz tamam.

Üst Alt