task managerli dedim.
task manager açmak için geri tuşuna bastığında seni menüye yolluyo orda görev yöneticisinin simgesi var ona girdiğinde 3D kaydırılan hatalı fwdeki gibi acık uygulamalar görünüyo + bu sw'yle beraber belkide ilk defa karşınıza çıkcktır network manager geliyo network managerde opera activesync gibi internete çıkan programlarla, bunların hangi erişim noktasıyla bağlandığnı göşteren ek bi özellik. sanki aynı tasj manager benziyo 

buda birilerinin ürünü olabilir ama tam emin değilim işte 

task manager+network managerli vidget olarak bluetooth ve wifi vidgeti kendinden yüklü gelen msnli(dil fransızca) , sfr::vodafone bütünleşik uygulamalı, + kendinden gelen uygulamaların ana menüde vidgetleri var mevcut zaten 4 tanetask managerli dedim.
task manager açmak için geri tuşuna bastığında seni menüye yolluyo orda görev yöneticisinin simgesi var ona girdiğinde 3D kaydırılan hatalı fwdeki gibi acık uygulamalar görünüyo + bu sw'yle beraber belkide ilk defa karşınıza çıkcktır network manager geliyo network managerde opera activesync gibi internete çıkan programlarla, bunların hangi erişim noktasıyla bağlandığnı göşteren ek bi özellik. sanki aynı tasj manager benziyo
kamerada sorun yapan fw gibi hataları yok JTJL2deki Csc dosyası kadar karışık değil C yada C++ dili bilen arkadaşlar rahatlıkla csc ekini editler benim bulduğum fw bu bence super Q klavye yok ama iyi değil zaten yatınca ekran yan dönüyo fln JTJL2den daha çok seversiniz eminim
*#1234# yapınca böyle görünüyo.
Sw AEJF1
csc SFRJF1
bu fwyi yapanlar fransiz olduğu için dil ilk başta fransizca ayarları bulup duzeltmesi kolay.
mobilden link atmak çok zor olduğu için bu rapid multiupload sitelerine özel arama motorları fln oluyo oraya SFRJF1 yada AEJF1 yazarlarsa multiupload da bulabilirler s5620-SFRJF1.rar adı geçiyo kendi konumu açıp anlatmak isterdim ama telefondan bu kadar oluyo
----------Eklendi @ 23:18:28 ---------- Yazıldı @ 23:12:00 ----------
Ve de burdaki JTJL2 servisin yüklediği asıl fw değil farkederseniz ufak tefek değişiklikler varbuda birilerinin ürünü olabilir ama tam emin değilim işte
----------Eklendi @ 23:34:32 ---------- Yazıldı @ 23:18:28 ----------
AEJF1-SFRJF1 Burdan indirip kurulabiliyo mesela. 4 cihazda baktım 3 ünde oldu 1 inin sarjı yoktu denemedim
Link ölüyse boxcaya yüklicem![]()
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benm verdiğimde turkçe var csc dosyasını açtıkları programları tam bilmiyorum ama bi arkadaş yapıyodu samsungun develop arşivlerinde bulunuyormuş ama bulamadım doğrusu bende bilmiyorum araştırmaya devamsanırım bu videodan bahsediyorsun
[video=youtube;xzlPDd19_iU]http://www.youtube.com/watch?v=xzlPDd19_iU[/video]
Türkçe dil desteği yok demi? şu csc dosyasını hangi proğram ile açıp yapıyorlar bir bilsem biraz uğraşırım.

2.si Qwerty klavye yok ama *#1256# ile kullanamasakta klavyeyi görebiliyoruz
3.süuygulama olarak facebook var fakat twitter yok zaten kullanışsız ama kullanmasak bile JTJL2 de boşuna yer kaplıyordu telefon bu fw ile gayet seri. ve ben kullanmayı sevmem ama t9da takılma gibi b problemi yok yukleyen rahatlıkla yukleyebilir.
benim tek sıkıntım JTJL2 de alarmlar tel kapalı iken bazen çalmıyor bir de 

task manager yetyo zaten.
neyse ben eksiğini fazlasını yazdım internette bunun başka versiyonlarını yapmşlar zaten en düzgûn ve stabil olanı bu. mesela AEJF1- XXJA4 yapmşlar ondada kamera sesleri düzgün gelmiyormuş fln ben şu an bunu kullanyorm gayet stabil kendi tarayıcısı biraz daha güçlenmiş touch.facebook.com'a diğer versynlarla girerken genelde hafıza uyarısı alnyo. ama bunda 10 15 bağlantya kadar gdyo bunu ben telfonla görüşme yaparken yaptm açıkçası
telfonun rami bomboş çok rahat
bu arada ne demek kardeşm rica ederm konu bile açabilirim bununla alakalı Gayette tutulur![]()
sozluk.. evet aklıma gelmemiştidostum bunu kurdum bu zamana kadar gördüğüm en güzel fw sorunsuz ve stabil sana güzel bir haberim var grs olayını hallettim
şimdi sana verdiğim dosyayıTkfileexplorer'i ilePhone->Registry->LbsConfig.ini bu dosya ile değiştir sorun düzeliyor ben yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tkfileexplorer'inasıl kurup nasıl yapıldığını eğer bilmiyorsan burdan bak
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-de-gpsi-jet-gibi-hizlandirin-448845.html
tabi sen hiç bir şey yapma sadece sana verdiğim dosyayı tele at sonra teli kapa aç gps çıkıyor veri filan indiriyor
şimdi bir sorun daha var sözlük ingilizce fransızca türkçe çalışmıyor ama önemli değil biraz uğraşıyorum bulursam onu da yaparım
sen istersen yayınla konuyu yada ben senin adına yayınlayayım . bir kes daha teşekkür ettim.
ben sfr ile messenger uygulamasını kaldırmaya çalışıyorum factoryfs ile rc1 rc1 be shpapp bir çalışıyo ayıklayabirisem komut satırlarıyla hiç uğraşamam ama sonuca ulaşacağım.
multhiloader 5.62 yi ekleyip tekrar uplarım sen acele et 
bide uplamaya başladım :bitsin linki atıcam hemen sana 

hocam sen aç konuyu ben elimden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışırım , beni hiç bekleme.konu senin konun .ben oyun uygulama ne varsa kaldırdım zaten bi işe yaramıyorlar. opera mini next (7.0) çıkmış bunun
handlerini bile yapmışlar 6.5 i gömmeseydin iyiydibu seferki acayip hızlı olmuş
sendeki dosyaları bi
şekilde at bana yada benim boxcayı sana verim sen ekle

illaki caps falan almam gerektiği için bol bol resim gerekiyo elimde bundan başka fotoğraf çekecek
olmadığı için caps alamıyorum konuya bakanlar nasıl falan dicekler ki task managere innmaları için bide
video gerekecek yuklenmesini anlatırımda yuklendikten sonra nasıl görünceğinide bilmek isticekler o
zaman napcam ben![]()

lan ben yapamadım onu yasorun değil videoyu ben eklerim bu arda( sfr find & go) diye bir şey daha vardı ana ekranda onun yerinede grantinin şifrematik koydum hacı manyak oldu tel![]()
değiştirim derken tamamen gitti menüde sadece simgeleri var
4. bi sayfa açtım dışladım onları