Nokia 603 vs Samsung Wave2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence sistem olarak bada daha iyi haksızmıyım??

daha hızlı çalışıyor, takılma derdi olmaması gibi avantajları var fakat neredeyse hiç uygulama yok. Kullandığım süre içinde sadece internete girip fotoğraf çekebildim. Oyun ve uygulama konusunda çok sıkıntılı.

Türe

Türe

Üye
kesinlikle . sıkınıtısı oyun ve uygulama

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla Bada şu saatten sonra ölü yatırımdır. Symbian Belle FP1 güncellemesi alacak 603 bu yüzden de daha fazla güçlenecek. Yeni widgetlar, geliştirilmiş tarayıcı, Dolby Digital Plus+Dolby Digital Headphones, işlemcinin de büyük ihtimalle 1ghz'den 1.3 ghz'e çıkacağı söyleniyor ama işlemci konusunda henüz resmi açıklama yok.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Kafam karıştı şimdi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
yeni oluşturulan bir işletim sistemi elbette oyun,uygulama sıkıntısı olacak fakat ilerleyen zamanlarda böyle bir sıkıntı çekileceğini sanmıyorum..

daha hızlı çalışıyor, takılma derdi olmaması gibi avantajları var fakat neredeyse hiç uygulama yok. Kullandığım süre içinde sadece internete girip fotoğraf çekebildim. Oyun ve uygulama konusunda çok sıkıntılı.

----------Eklendi @ 16:47:17 ---------- Yazıldı @ 16:46:25 ----------

karışmasın hocam oyun,uygulama fazla kullanmam diyorsan wave 2 en iyisi..oyun uygulama var fakat yeterli değil tek sorun bu..
Kafam karıştı şimdi :hmmm

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
şundan bahsediyor nokia fanları vardır nokia alman için en güzel özelliklerini sıralarken eksi yönlerinden bahsetmezler ve sana o cihazı aldırmak için uğraşırlar ..yada samsung,sony fanları bunu yapıyor.en doğru bilgiyi en tarafsız kişiden almalısın..ben sana iki cihaz hakkında bilgi vereyim eğer tasarım ,internet hızı,batarya ömrü bunlar senin için ön planda ise wave 2 al onun dışında 603 yabana atılacak cihaz değil...ben samsung fanı gibi görünüyorum arkadaşlara fakat bende sony erıcsson arc var ben hiçbir şirketin fanı değilim oyüzden sana wave 2 almanı öneririm...

Peki bu fan olayı nasıl oluyor? Yani bir meslek mi iş mi? Karşılığında para mı alıyorlar? işin iç yüzünü anlatırsan çok memnun olurum. Merak ettim de ondan soruyorum. Özelden mesaj olarak atabilirsin :oke:

----------Eklendi @ 17:02:55 ---------- Yazıldı @ 16:49:59 ----------

Konuyu toparlıyorum arkadaşlar:
benim için bir telden beklentim sırayla şunlardır:
1. şebeke çekim gücü iyi olacak (çünkü samsung jet kullanıyorum şebekesi aynı ortamda nokia'ya göre daha az çekiyor bunu farkettim)
2. çok sık internete girerim bu yüzden interneti rahat, hızlı ve pratik olmalı (şu anki telim birçok java oyun ve uygulamayı indirmiyor, hata veriyor)
3. çok müzik dinlerim bu yüzden sesi kaliteli ve yüksek olmalı
4. pil gücü de iyi olmalı çünkü şarjdan yana çok çektim :)
5. telde çok mesaj çekerim bu yüzden yazı yazması rahat olmalı benim için son olarak ise kamera arka planda kalıyor çünkü ayda çektiğim foto sayısı 3-5 taneyi geçmez, oyuna gelince ayda bir iki defa ancak oynarım o da canım çok sıkılınca internetim yoksa.
şimdi arkadaşlar bunları göz önüne alarak söyleyin bana ama tarafsız bir şekilde:
nokia 603 mü samsung wave2 mi?

Türe

Türe

Üye

Peki bu fan olayı nasıl oluyor? Yani bir meslek mi iş mi? Karşılığında para mı alıyorlar? işin iç yüzünü anlatırsan çok memnun olurum. Merak ettim de ondan soruyorum. Özelden mesaj olarak atabilirsin :oke:

----------Eklendi @ 17:02:55 ---------- Yazıldı @ 16:49:59 ----------

Konuyu toparlıyorum arkadaşlar:
benim için bir telden beklentim sırayla şunlardır:
1. şebeke çekim gücü iyi olacak (çünkü samsung jet kullanıyorum şebekesi aynı ortamda nokia'ya göre daha az çekiyor bunu farkettim)
2. çok sık internete girerim bu yüzden interneti rahat, hızlı ve pratik olmalı (şu anki telim birçok java oyun ve uygulamayı indirmiyor, hata veriyor)
3. çok müzik dinlerim bu yüzden sesi kaliteli ve yüksek olmalı
4. pil gücü de iyi olmalı çünkü şarjdan yana çok çektim :)
5. telde çok mesaj çekerim bu yüzden yazı yazması rahat olmalı benim için son olarak ise kamera arka planda kalıyor çünkü ayda çektiğim foto sayısı 3-5 taneyi geçmez, oyuna gelince ayda bir iki defa ancak oynarım o da canım çok sıkılınca internetim yoksa.
şimdi arkadaşlar bunları göz önüne alarak söyleyin bana ama tarafsız bir şekilde:
nokia 603 mü samsung wave2 mi?

beklentilerine göre wave 2 kardeşim :oke: çünkü hız konusunda 603 ü geçer rahatlıkla ve internet performansı,müzik performansı daha iyidir :oke:

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

beklentilerine göre wave 2 kardeşim :oke: çünkü hız konusunda 603 ü geçer rahatlıkla ve internet performansı,müzik performansı daha iyidir :oke:

Eyvallah kardeşim. Burada spotu 530 lira civari. sence alınır mı?

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'ların şebekesi nokia'ya göre daha az çekiyor diyorlar doğru mu? yani samsung şebeke çekim kuvveti gerçekten zayıf mı?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda bilgisi olan yok mu?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

Spot alma istersen

Aralarında bi fark yok diye biliyorum sadece fatura kesilmediği için vergiden muaf oluyor onun dışında tüm özellikleri aynı. ben şu an spot samsung jet kullanıyorum mesela :)
ama işte şebekesi diğer nokia modellerine göre %30-40 daha az çekiyor, bi de şarjı hiç iyi gitmiyor. yani ful internet konuşma müzik mesaj max. 4-5 saat. normal kullanımda 10-12 saat. hicbirsey yapmasam sadece gelen çağrılara cevap verirsem 2 gün yani ort 30 saat gidiyor. sizce bu normal mi?

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam spot s8000 jetlerin üzerinde orjinal olduğunu söyledikleri batarya orjinal değil ben orjinal batarya almıştım 2-3 gün ortalama kullanımla gitmişti..

Aralarında bi fark yok diye biliyorum sadece fatura kesilmediği için vergiden muaf oluyor onun dışında tüm özellikleri aynı. ben şu an spot samsung jet kullanıyorum mesela :)
ama işte şebekesi diğer nokia modellerine göre 0-40 daha az çekiyor, bi de şarjı hiç iyi gitmiyor. yani ful internet konuşma müzik mesaj max. 4-5 saat. normal kullanımda 10-12 saat. hicbirsey yapmasam sadece gelen çağrılara cevap verirsem 2 gün yani ort 30 saat gidiyor. sizce bu normal mi?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
hocam spot s8000 jetlerin üzerinde orjinal olduğunu söyledikleri batarya orjinal değil ben orjinal batarya almıştım 2-3 gün ortalama kullanımla gitmişti..

Peki bu sorun sadece jetlerde mi oluyor yoksa tüm spot Samsung tellerde mi var?

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
şu ana kadar sadece jetlerde gördüm diğer samsung modelleri stabil sadece gps sorunu olduğunu biliyorum oda şansıma bana geldiğini düşünüyorum..

Peki bu sorun sadece jetlerde mi oluyor yoksa tüm spot Samsung tellerde mi var?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar sadece jetlerde gördüm diğer samsung modelleri stabil sadece gps sorunu olduğunu biliyorum oda şansıma bana geldiğini düşünüyorum..

emin ol ki bu konuda ben de en az senin kadar şansızım :)

----------Eklendi @ 00:05:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------

Gps benim için aklıma gelmeyen bir özellik diyebilirim.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ozaman cihaz'ı alırken satıcıyı ters köe eden sorular sor vereceği cevaplara göre al örn;

1-)3g ve internet'i rahatlıkla kullanabilecekmiyim?
2-)gps sorunsuz çalışacakmı?
3-)bataryası orjinalmi?(orjinal deyip çakma veriyorlar sonuçta para veriyoruz orjinal olmalı)
4-)ömür boyu imeı garantisi veriyormusunuz?
5-)
cihaz'ı alırken belli bir süre garanti verecektir..sen sembolik olarak firmanın kartının arkasına aldığına dair yazdır..eşeği sağlam kazığa balamak gerek :)

tüm bu sorulara karşılık tatmin edici cevaplar alıyorsan spot kaçınılmaz olur :)

emin ol ki bu konuda ben de en az senin kadar şansızım :)

----------Eklendi @ 00:05:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------

Gps benim için aklıma gelmeyen bir özellik diyebilirim.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
ozaman cihaz'ı alırken satıcıyı ters köe eden sorular sor vereceği cevaplara göre al örn;

1-)3g ve internet'i rahatlıkla kullanabilecekmiyim?
2-)gps sorunsuz çalışacakmı?
3-)bataryası orjinalmi?(orjinal deyip çakma veriyorlar sonuçta para veriyoruz orjinal olmalı)
4-)ömür boyu imeı garantisi veriyormusunuz?
5-)
cihaz'ı alırken belli bir süre garanti verecektir..sen sembolik olarak firmanın kartının arkasına aldığına dair yazdır..eşeği sağlam kazığa balamak gerek :)

tüm bu sorulara karşılık tatmin edici cevaplar alıyorsan spot kaçınılmaz olur :)

ben de jeti hemen hemen o şekilde. çünkü adam bana 2 yıl imei garantisi verdi bunu kendi kartının arkasına yazıp imzaladı ve kaşe bastı. ilk başta verdiği batarya yarım gün gitmiyordu gittim onu değiştirdim şu anki normal kullanımla 1 gün gidiyor. telin internet ayarları hiç sorun olmadı çünkü hem Vodafone hem Avea'da ilen manuel yapıp sorunsuz bir şekilde girdim sonra defalarca 3G,li görüşme yaptım. yani kısacası arkadaşım benim aldığım yerin sahibi ile aram iyi adam hala bile yardımcı oluyor aradan 11 ay geçmesine rağmen. benim tek sorunum aldığım spot orijinal mi ikinci kalite mi onu tam ayırt etme kıvamına gelmek :)

----------Eklendi @ 00:52:26 ---------- Yazıldı @ 00:50:20 ----------

Zaten teli aldığım zaman adam bizi bi köşeye oturtdu bir de çay söyledi tele bakın heryerine bakın sorun varsa şimdi deyin dedi ben de yaklaşık 45 dakka teli kurcaladim sonra aldım. :D

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
spot wave 2'ler ikinci kalite değil bildiğim kadarıyla hocam..

ben de jeti hemen hemen o şekilde. çünkü adam bana 2 yıl imei garantisi verdi bunu kendi kartının arkasına yazıp imzaladı ve kaşe bastı. ilk başta verdiği batarya yarım gün gitmiyordu gittim onu değiştirdim şu anki normal kullanımla 1 gün gidiyor. telin internet ayarları hiç sorun olmadı çünkü hem Vodafone hem Avea'da ilen manuel yapıp sorunsuz bir şekilde girdim sonra defalarca 3G,li görüşme yaptım. yani kısacası arkadaşım benim aldığım yerin sahibi ile aram iyi adam hala bile yardımcı oluyor aradan 11 ay geçmesine rağmen. benim tek sorunum aldığım spot orijinal mi ikinci kalite mi onu tam ayırt etme kıvamına gelmek :)

----------Eklendi @ 00:52:26 ---------- Yazıldı @ 00:50:20 ----------

Zaten teli aldığım zaman adam bizi bi köşeye oturtdu bir de çay söyledi tele bakın heryerine bakın sorun varsa şimdi deyin dedi ben de yaklaşık 45 dakka teli kurcaladim sonra aldım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt