Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Furbey40

Furbey40

Üye
Bende de restart atma olayı mevcut. Hafıza kartını biçimlendirdim, hard format attım, tekrar hafıza kartını biçimlendirdim, yazılımı flasladım. Kamera tuşuna basınca restart atıyor maalesef.. Ayrıca takvim widgetini ekrana koyamıyorum, yükleniyor diyor, öylece kalıyor... Şimdi 1.7.1 olanı indirip tekrar yükleyeceğim. (1.7.0 yüklü)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

rambili

rambili

Üye
Merhaba Beyler,

şu an N8-00 a @reis in 1.7 update yaptım . Tüm ayarlar yerinde c: yüklenen uygulamalar gitti. E: ye yüklenen bazı uygulamalar da kayboldu. Yeniden yükleyince tekrar geldi. (Sanırım kısayolları gitti)...

Şu an test ediyorum...
Makinaya yüklendikçe yükleniyorum.... Herhangi bir problem yok....

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Bende de restart atma olayı mevcut. Hafıza kartını biçimlendirdim, hard format attım, tekrar hafıza kartını biçimlendirdim, yazılımı flasladım. Kamera tuşuna basınca restart atıyor maalesef.. Ayrıca takvim widgetini ekrana koyamıyorum, yükleniyor diyor, öylece kalıyor... Şimdi 1.7.1 olanı indirip tekrar yükleyeceğim. (1.7.0 yüklü)

kardes o sebepten dolayi 1.7.1 ekledim duzeltildi hepsi..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Furbey40

Furbey40

Üye
Şimdi flaslıyorum reis. Emeğine sağlık. Menü toplu mu?

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hayir toplu menu degil ama istersen yukledikten sonra yapabilirsin yardimci olurum.kolay gelsin

Furbey40

Furbey40

Üye
ЯReiS;4438712' Alıntı:
hayir toplu menu degil ama istersen yukledikten sonra yapabilirsin yardimci olurum.kolay gelsin
Yaptım reis sağolasın, xtreme ile toplu menü yaptım.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4438660' Alıntı:

kardes o sebepten dolayi 1.7.1 ekledim duzeltildi hepsi..
Bende bu olay olmadı,burdaki yorumları okuyunca peşpeşe birkaç kez denedm ama olmadı,ben şanslıyım galiba:)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve Furbey40
Furbey40

Furbey40

Üye
Reis takvim widgeti ekrana bir türlü yüklenemiyor. İlk sayfadaki ekran görüntülerindeki takvim widgeti çok hoş, fakat yüklenemiyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kirmizi olani mi diyosunuz? eger oysa x-plore ile Z diske bakin orda gerekliler diye bir klasor var..onu acin icinde mevcut kurun tekrar..

• Beğen
Tepkiler: Furbey40

yahyademirci

Üye
Şahin hocam haritalarda çalışmıyo bi kontrol edebilecenmi

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yahya calismiyo derken..haritalari yuklediniz acilmiyor mu? bu konuda bende bi sorun yok acildi normal hatta bu sabah kulandim..

hus.277

Üye
şahin kardeşim son cfw tamamen iyileştimi şimdi indirmiştim kamera sorunu yüzünden bir öceki sürümüne geri dönmüştüm bu sürüm ondan iyimi şimdi kurayımmı.

----------Eklendi @ 11:34:53 ---------- Yazıldı @ 11:33:13 ----------

ama ondada aktif aramalar sorunu devam ediyor. Kurtuluş kardeşin cfw de bu yok ondan bilgi alman doğru olurmu .sevinirim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kurtulusunkinde yok mu?? tabiki sorariz ondan yardim talep ederiz..bunda lamera sorunu yok..o giderildi ama aktif aktarmalar sanirim duruyo..

the.reds

the.reds

Üye
hocam hiçbir sorun yok ama weather widget yüklenmiyo tek sorunum bu varmı düzeltmenin bi çağresi

• Beğen

hus.277

Üye
ЯReiS;4440703' Alıntı:
kurtulusunkinde yok mu?? tabiki sorariz ondan yardim talep ederiz..bunda lamera sorunu yok..o giderildi ama aktif aktarmalar sanirim duruyo..
evet kardeş kurtuluşunkinde aktif araamalar çıkmıyordu. halledersen öyle kurayım 171 versiyonunu.su anda 1.6 versiyonunla dare ediyorum. halledersen sevinirm

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam hiçbir sorun yok ama weather widget yüklenmiyo tek sorunum bu varmı düzeltmenin bi çağresi

haritalari tekrar yukleyin sis dosyasini oviden alin duzelecektir..zaten bi ust surumu var..

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Üstadım kullandığın modları da paylaşır mısın? E7 de kendim için kullanmayı istiyorum. Bu arada emeğine sağlık.

hus.277

Üye
evet kardeş kurtuluşunkinde aktif araamalar çıkmıyordu. halledersen öyle kurayım 171 versiyonunu.su anda 1.6 versiyonunla dare ediyorum. halledersen sevinirm

ustam düzeltme imkanın varmı senide gurbet ellerde yoruyoruz hakkını helal et olurmu

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hus.277 helali hos olsun yeterki memnuniyet olsun..elimden geleni yapacam kurtulusa mesaj attim cevap yazarsa ki yazar elimden geleni yapcam..

----------Eklendi @ 18:21:58 ---------- Yazıldı @ 18:20:05 ----------

Üstadım kullandığın modları da paylaşır mısın? E7 de kendim için kullanmayı istiyorum. Bu arada emeğine sağlık.

Kardesim ben tabiki paylasirim ama hic isine yaramaz hepsi rusca tercumeler zor zaman alir ama kurtulusun super bir konusu var cok ugrasmis ve konu acmis modlama bolumunde ust konu..oraya bir bak..zaten her sey var sonra soru olursa elimden geleni yaparim]\

hus.277

Üye
ALLAH RAZI OLSUN Kardeşim.O zaman beklemede kalıyorum.Bilgin olsun

• Beğen

Üst Alt