Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
v1.7 tamam oldu arkadaslar..mukemmel ve iyi demicem cunku bu kavramlara pek inanmam daha iyisi her zaman vardir ama yaptiklarimin icinde en iyisi oldu diyebilirim..-batarya 1.4 dekinden daha iyi -video sesi artirildi-widgetler duzenlendi-search widget ve kisayol duzeltildi ikiside stabil calisiyor-sozluk eklendi ve calisiyor-videolarda sorun yok-en onemlisi SAHIN yazsi YOK -calaculator widget eklendi-gereksiz gordugum sistemi kastigini disindigim bazi modlari kaldirdim-cache optimasyonu icin mod ekledim-temalari kaldirdim herkes istedigini kendisi secip yukleyesin orjinali kaldi-hizli bir sistem oldu-dokunma hassasiyetinide yukselttim.Aktif aktarmalar icin mod ekledim bu sefer rofs2 ye aldim..ama bilmiyorum etkili olurmu olmaz mi? bende yok..operatorle alakali oldugunu dusunuyorum..linkleri sonra vericem bu gun..Bu finaldir..insallah begenirsiniz ve gule gule kullanirsiniz..ve herkese verdigim (ozellikle son surumlerde bayagi uzdum herkesi) rahatsizliktan dolayida tekrar ozur dilerim.

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
çok güzele benziyor linkleri göremedim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
linkleri eklicem..Son mesajda bildiricem..

tarama

Üye
Reis kardeş final sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım ilk flaş denememi seninkiyle yapacağım. Görüşme kaydederken çıkan beep sesini kaldırmak ve kayıt süresini artırmak mümkün değilmi? Bir de ekrana kısayol atılsa tadından yenmez, web de bir ilk olur. Beep sesini kaldırdığı söylenen kayıt proları n8 de telefonun konuşma kalıtesini de bozuyor. Ayrıca flaşlamadan önce rehber ve mesajları nasıl yedekleyip, tekrar yükleriz? Şu an pr1.2 deyim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis kardeş final sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım ilk flaş denememi seninkiyle yapacağım. Görüşme kaydederken çıkan beep sesini kaldırmak mümkün değilmi? Ayrıca flaşlamadan önce rehber ve mesajları nasıl yedekleyip, tekrar yükleriz? Şu an pr1.2 deyim.

bip sesini kaldirmak mumkun roompacther yamasini etkinlestirin..hatta otomatik baslamayi devreye sokun bir daha karismayin bip sesi olmayacak..ekledigim zip icinde butun her sey bulacaksiniz tema effects wallapaper programlar vs..su an upload ediyorum..az kaldi yedek isini ovi suit ile almayin..pc ye yedekleyin resim video cities i de alin ki yukleme uzun suruyo..pc den hemen geri atin..rehberi ve mesajlari ovi suite yedekleyin ben oyle yapiyom..

wratH!

wratH!

Üye
linkleri ne zaman eklemeyi planlıyorsun?

tarama

Üye
Eyvallah, emeğine , ilgine teşekkürler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
linkler yenilenip eklenmistir karisiklik olmasin diye surum v1.7 yaptim..indirip kullanabilirsiniz yorumlari eksik etmeyelim..iyi gunlerde kullanin..ben her seyi denedim gorduklerimde hic bir hata ile karsilasmadim..gormedigim kullanmadigim kisimlerda eksik ve hata ile karsilasirsaniz yazin lutfen..herkese kolay gelsin..sunuda soyleyim farkliliklari ustte yazdim..ilave olaraka nokia melodilerin bir kismini sildim 808 den bir resim ekledim ana ekrana birde E klasorde GFV (gizli foto video) galeride gorunmesini istemediginiz video ve fotolari bu klasore atin galaeride gorunmez..simdilik bu kadar arkadaslar..

wratH!

wratH!

Üye
eyv sağolasın hemen deniyorum.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu sefer cekinmeyin denedim bir cok seyi kendim baktim ve ekledim..tekrar diyorum SAHIN yok.:oke:.

wratH!

wratH!

Üye
bu dağınık menü mü toplu menü mü acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
orjinal daginik menu..toplu yapmak isterseniz verebilirim dosyayi

wratH!

wratH!

Üye
çok iyi olur verirseniz. bir de indirmede sorun mu var acaba çok yavaş iniyor normalde 150 200 kb la inerken bu 20 30 arası?

the.reds

the.reds

Üye
ya tweaks olayı nedr hocm anlatabilecek varmı

the.reds

the.reds

Üye
bu arada gerçekten çok yavaş iniyo (19-30 kb)

yahyademirci

Üye
Ellerine sağlık şahin hocam yanlız benim telefonda şahin yazısı filan yoktu 1.6 da

----------Eklendi @ 21:12:10 ---------- Yazıldı @ 20:13:52 ----------

harbi ya bi saat oldu hala daha %41 de

• Beğen

yahyademirci

Üye
şahin şu garmindeki klavye çıkmama olayına bir el atarsan çok iyi olurdu baya dua ederiz sana

• Beğen

Enola19

Üye
Dostum hayırlı olsun hepimize malesef işim dolayısıyle hafta sonuna kadar yükleyemem şimdi indireyim hafta sonu yüklerim

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben dayanamadım indirip flash atacam,%75 i indi:)

• Beğen

Üst Alt