Joker.
Üye
telefonun sensörle resim değiştirme gibi bi özelliği var mi
Malesef hayır belkiprogram ile olur
telefonun sensörle resim değiştirme gibi bi özelliği var mi
benim sizlere bir sorum olcak telefonu yazılım güncellemesi yaptım vede yeni olarak symbian bellenin browseri gelmiş ancak geçmişi silme özelliği ilginç ! toplu halde silemiyorsunuz tek tek elle silmek zorunda kaldım sizlerde nasıl bunun bir çözümü varmıdır
teşşekür ederim üstad sorun haloldu
bir sorum daha olcak nette gezerken tel. hafızası dolu uyarsı alıyorum bazen can sıkıcı oluyor :S tel hafızma baktım 19. mb gösteriyor ben eklentileri kurarken hafıza kartını kullandım tel hafızamı şişiren nedir ve tel hafısnın nasıl boşaltabilirm şimdiden teşşekürler![]()
C5 03 e yeni güncelleme gelmiş.Bu güncellemeye telefon hafızası değilde hafıza kartıa kurabilirmiyim. Teşekkürler
C5-05 ün Nokia tarafından içine yerleştirilen şifresi ne zaman kırılacak bi haberi olan var mI aCABA ???? hErhangi bir gelişme yADA ???
C5-05 ün Nokia tarafından içine yerleştirilen şifresi ne zaman kırılacak bi haberi olan var mI aCABA ???? hErhangi bir gelişme yADA ???
aynen bi iki aya c6 portta çıkar
acaba bizim telefonlara nezman belle gelcek bilen varmı browseri bele oldu son güncellemeyle tamamıda olcakmı acaba_?