Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

EkO_37

EkO_37

Üye

benim sizlere bir sorum olcak telefonu yazılım güncellemesi yaptım vede yeni olarak symbian bellenin browseri gelmiş ancak geçmişi silme özelliği ilginç ! toplu halde silemiyorsunuz tek tek elle silmek zorunda kaldım sizlerde nasıl bunun bir çözümü varmıdır

teşşekür ederim üstad sorun haloldu ;)

bir sorum daha olcak nette gezerken tel. hafızası dolu uyarsı alıyorum bazen can sıkıcı oluyor :S tel hafızma baktım 19. mb gösteriyor ben eklentileri kurarken hafıza kartını kullandım tel hafızamı şişiren nedir ve tel hafısnın nasıl boşaltabilirm şimdiden teşşekürler ;)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

teşşekür ederim üstad sorun haloldu ;)

bir sorum daha olcak nette gezerken tel. hafızası dolu uyarsı alıyorum bazen can sıkıcı oluyor :S tel hafızma baktım 19. mb gösteriyor ben eklentileri kurarken hafıza kartını kullandım tel hafızamı şişiren nedir ve tel hafısnın nasıl boşaltabilirm şimdiden teşşekürler ;)

Opera mini kullan kendi tarayıcısı ile opera mobile de öyle hafıza dolu uyarısı verir. Tel hafızası değil ram ile alakalı

cimbo606

Üye
C5 03 e yeni güncelleme gelmiş.Bu güncellemeye telefon hafızası değilde hafıza kartıa kurabilirmiyim. Teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

hentbolcu_59

Üye
c5-03'teki whatsapp sorununu nasıl çözebiliriz?

cimbo606

Üye
C5 ten internete grilmiyor bu internet ayarlarını nasıl yapabilirim sadece evdeki modemden bağlanarak girebiliyorum hattım::vodafone TEŞEKKÜRLER

onuryuksel45

Üye
sorum şu: flv video dosyası yüklüyorm. Ama sistem hatası verip açmıyo ? Neden acaba

Masterthone

Masterthone

Üye
C5-05 ün Nokia tarafından içine yerleştirilen şifresi ne zaman kırılacak bi haberi olan var mI aCABA ???? hErhangi bir gelişme yADA ???

cimbo606

Üye
C5- 03 ten internete girilmiyor bu internet ayarlarını nasıl yapabilirim sadece evdeki modemden bağlanarak girebiliyorum hattım::vodafone

TEŞEKKÜRLER

Frkn0640

Üye
Ben daha önce telefon yedeğini almıştım ve o yedeği tele tekrar yükledim fakat bu sefer uygulamalarda anahtar simgesi çıktı 5 6 tema var onlar açılmıyo sadece sorun bu çözümü varmı bunun şimdiden teşekkürler

PremiumWork

PremiumWork

Üye
C5-05 ün Nokia tarafından içine yerleştirilen şifresi ne zaman kırılacak bi haberi olan var mI aCABA ???? hErhangi bir gelişme yADA ???

Bu imkansız ben bu yüzden sattım,tasarımını cok sevmiştim güzeldi özeldi ama bu şifre olayini kırmak imkansız şu durumda.ROM deyişmesi lazimki buda entegreli.Entegreli olmasa bile nerden bulunacak ROM.C6 port işi c5 e gelir ama (oda belki) telefon hurdaya dönünce belki bir mucit portlar..

Fazla söze gerek yok 5800xm takas yapan varsa temizse takas et yada elden cıkar üstad bu telefon adam olmaz.Oyuna geldik oyuna hemde ne oyun...

Joker.

Joker.

Üye

OHOOO UYANIN
Kırıları çok oldu bir çok cfw var ortalklta türkçeleri bile var

ahmetc503

aynen bi iki aya c6 portta çıkar

cetta.x3

Üye
whatsapp yükledim numaramı girdim ismi girdim ekran geldi sol üstte bağlanıyor yazıyor ama bağlanmıyor daha önce bir kere yüklemiştim şimdi yeniden yükledim sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

EkO_37

EkO_37

Üye
acaba bizim telefonlara nezman belle gelcek bilen varmı browseri bele oldu son güncellemeyle tamamıda olcakmı acaba :)_?

Joker.

Joker.

Üye
acaba bizim telefonlara nezman belle gelcek bilen varmı browseri bele oldu son güncellemeyle tamamıda olcakmı acaba :)_?

Ne bellesi kardeş sen güncelleme geldiğine dua et belle sadece Symbian^3 sürümüne mahsustut eğer belee gelirse netten googlee girsimiğiz an Hafıza Dolu uyarusı alırız

frk uzn

frk uzn

Üye
yakın arkadaşım satıyor 300 liraya uygunmu sizce ?

Üst Alt