Nokia: son belleli s^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia böyle bir telefon yapsın başımın üstünde bile taşırım:D yeterki nokia yapsın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
3.5 i geniş kullansın yeter

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bir daha ki telefonum Android olacak sanırım.

SilentOne

SilentOne

Üye

tamam o zaman öncelikle 2500mah batarya 5inc ekran 2ghz çift işlemci 500cpu+gpu html5 desteği 20mp kamera ayrıca fulhdi video çekimi bütün video ve ses formatlarını oynatabilme bunları kaydedebilmek için 64gb sabit ve 64gb çıkarıla bilinir hafıza nfc ve hdim son olarak mükemmel tasarım böğle bir telefon yapsınlar 3000tl veririm
oha naptın sen ya :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

telefon yapım :D ayrıca forumda şu oha kelimesinden vaz geçin artık

katılıyorum arkadaşım medeni bir gence yakışnayan kelimeleri lütfen kullanmayalım dilimizi dogru kullanalım lütfen

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Symbianin hastasiydim 6600 dan n95e n8 e hepsini aldim memnuniyetle kullandim. Ama nokia yanlis yapiyor bu symbiani birakmakla. Sirf bu yuzden n8 i verdm. İphone 4s aldim.

_ardaa

_ardaa

Üye
yeni telefondan önce City Scene uygulamasını N8'e çıkarsın bence.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Doanım seçimi en kolayı diye düşünüyorum. Önce donanıma gücü ve işlevselliği verecek RUH lazım arkadaşlar. Symbian gibi KADİM bir işletim sistemine Ar-Ge yatırımı yapsın, stabiliteyi, verimliliği, görselliği ve işlevselliği dahada arttırsın, uygulama geliştiricileri desteklesin ve teşvik etsin. Sonra da Yüksek kapasiteli Li-Po pil, Texas Instrumants işlemci, Sistem için 1 Gb Ram, 256 Mb Rama sahip Mali Grafik yongası, güncel bağlantı portları, bunların yanına diğer rakiplerinde olmayan akılcı bir kaç özellik de koyarsa, NOKIA kendini toparlar diyorum. Bugün bile mobil işletim sistemleri dünyasında web sörf yaparken en çok kullanılan OS Symbianmış, daha ne olsun.:yuru

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
çünkü flash destegi olmamasına ragmen en hızlı tarayıcı s^3 te ondan surfte en çok tercih edilen tel nokia

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...