Nokia: son belleli s^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia: son belleli s^3
arkadaslar aslında uzun bir zamandır düsündügüm bir şeydi bugüne nasipmiş
Bildiginiz gibi nokia symbianı 2016yılında bırakacak ve bu tarihe kadar destek verecek. Bu destek dahilinde acıklanan güncellemelerden belle yi halihazırda kullanıyoruz ve carla ile donna güncellemelerini tartışıyoruz. carla ve donnanın acıklanmasında carla tek cekirdekli 1ghz ve üstü cihazlara gelicek donna ise çift cekirdekli cihazlara gelicek dendi. tabi son zamanlarda verilen bilgilere göre 2.nesil s^3 cihazların 1ghz den fp1 güncellemesiyle 1.3ghzye yükseltilecegi de bir gercek. nokianın mwc2012de tanıttıgı 808purewiew modelinide gözönünde bulundurmalıyız.
Bu bilgiler ışıgında nokianın acıkladıgı donna güncellemesini alıcak olan telefonda olmasını istediginiz olursa alırım dediginiz olmazsa olmazdiye düsündügünüz sistem donanım yazılım ve tasarım olarak istek ve fikirlerinizi belirtmenizi rica ediyorum.

Bu konuya yazacagınız isteklerinizi istatistiki bir rapor oluşturarak nokia ya her kanaldan ulastırmak ve bir baskı oluşturmak için gerekirse bu raporu paylasıp daha fazla insanın göndermesini saglamak istiyorum
şimdiden herkese çok tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve umt07

SilentOne

SilentOne

Üye
sanada tüeşşükrler bilgilendirme için

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Nokia kendi telefonlarını bu kadar düşünmuyordur.
Klasik dönem satış politikalarına döndü bu iş, biz mi satıcı onlar mı alıcı anlamadım :)

cardanadam

cardanadam

Üye
ben symbiana destek kesilmesin geliştirilsin istiyorum biz gözümüzü symbianla açtık androidle kapatmak istemiyorum umarım bu yazı onlara iyi bir açıklama olur bu yazımı onlarla paylaş lütfen

oguz204

oguz204

Üye
zamanında 7610umla mutluyduk nokia ürüne destek vermiyor amacı pazar payını arttırmak .Şu an geçiş sürecinde nokia ve yılda 50 milyon dolar pazar payı var

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
zamanında 7610umla mutluyduk nokia ürüne destek vermiyor amacı pazar payını arttırmak .Şu an geçiş sürecinde nokia ve yılda 50 milyon dolar pazar payı var

50milyon dolarmı yazım hatası mı dostum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ben symbiana destek kesilmesin geliştirilsin istiyorum biz gözümüzü symbianla açtık androidle kapatmak istemiyorum umarım bu yazı onlara iyi bir açıklama olur bu yazımı onlarla paylaş lütfen

:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

dostum raporun sonunda temennilerinizide acıklamalı olarak ekliyecem tabi ki ama cpu gpu ekran boyutu ve çözünürlügü kamera batarya gibi konularda belirtirseniz kapsamlı ve etkili bir rapor oluşturabilirim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hünkarım bence çift çekirdek 1 GHz,512 Mbram,gene 41mp sensör,mali 400 gpu.Gayet ideal bir tel.

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel telefon ya :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Wp olsun . 4.3 İnç ekran ve çözünürlük HD olsun . İşlemci 1.5 Ghz Ram 1 Gb GPU 512 Mb olsun bu telefon patlama yapmazsa şerefsizim :D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
  • Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Böyle bir şey yapmazsa zor toparlar Nokia .

kardeşim aslında nokianın ultrahd ekranlar üzerinde su anda bir çalılması oldugunu biliyorum büyük ihtimalle lumia serisinde kullanılacak ve microsoft wp7 çok çekirdekli işlemcileri desteklemiyor fakat microsoftun wp8 apolloda snapdragon s4ün çalışması için hazırlık yaptıgı haberini de vermiştim forumda yani senin istedigin telefon yılsonuna dogru çıkabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Herşeyi güzel oş da nokia'nın symbian'ı diğer işletim sistemlerine göre daha eski ve daha iyi diye biliyorum ve bunu kullandığım telefonlarda da gördüm... Tek eksiği var bence bu da android uygulama ve oyunlar sürekli güncel bir şekilde artarken symbian yerli yerinde kalıyor... Daha kullanışlı programlar ve oyunlar ile 2016 yılını tamamlarsa biz kullanıcıları memnun edeceği kesin...

Belleye gelecek yeni güncelleme ise beni baya bir sevindiriyor 701 kullanıcısı olarak ama az önce de belirttiğim gibi 1. ghz işlemci 1.3 e çıktığında bunu kullanabileceğim uygulama ve oyun olmadıktan sonra adam akıllı o zaman neye yarar...

cardanadam

cardanadam

Üye

dostum raporun sonunda temennilerinizide acıklamalı olarak ekliyecem tabi ki ama cpu gpu ekran boyutu ve çözünürlügü kamera batarya gibi konularda belirtirseniz kapsamlı ve etkili bir rapor oluşturabilirim

tamam o zaman öncelikle 2500mah batarya 5inc ekran 2ghz çift işlemci 500cpu+gpu html5 desteği 20mp kamera ayrıca fulhdi video çekimi bütün video ve ses formatlarını oynatabilme bunları kaydedebilmek için 64gb sabit ve 64gb çıkarıla bilinir hafıza nfc ve hdim son olarak mükemmel tasarım böğle bir telefon yapsınlar 3000tl veririm

serinaga

serinaga

Üye

tamam o zaman öncelikle 2500mah batarya 5inc ekran 2ghz çift işlemci 500cpu+gpu html5 desteği 20mp kamera ayrıca fulhdi video çekimi bütün video ve ses formatlarını oynatabilme bunları kaydedebilmek için 64gb sabit ve 64gb çıkarıla bilinir hafıza nfc ve hdim son olarak mükemmel tasarım böğle bir telefon yapsınlar 3000tl veririm

Ağa sen naaptın yahu ??? Çoğu bilgisayarda ve nice fotoğraf makinelerinde yok bu saydıkların, eminim bir gün elbette çıkar buna eşdeğer bir tel ama ne zaman ???

cardanadam

cardanadam

Üye
Ağa sen naaptın yahu ??? Çoğu bilgisayarda ve nice fotoğraf makinelerinde yok bu saydıkların, eminim bir gün elbette çıkar buna eşdeğer bir tel ama ne zaman ???

olmadığı için istiyorum zaten :) hadi arttırayım 4000tl olsun bu özelliklere değer bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...