Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahin emegine saglik kardesim. Kusura bkma bazi kisisel problemlerdn dolayi takip edemiyorum seni. Ama ben yokken gene patlatmissin bombayi. Kardesim bu aksam indirip kurcm hemen 1.7 olani. Ama rica etsem toplu menu yaparmisin? O daha iyi bence. Bi de bu surumde cekilen videolar da dcim icine mi gidio yoksa videolar klasorunde görunuyo mu? Bu wideolar klasörunde görebilmek icin bi yol war mi? Emegine saglik can kardesim, ustadim

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

hus.277

Üye
üstadım yazılar çok küçük ya neden öyle oldu ki

hus.277

Üye
ayrıca fotoğraf çekme tuşuna basınca restart atıyor

• Beğen

alperentpl

Üye
sadece n8 icin mi.yoksa tüm belleler icin mi

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hocam emeğine sağlık ben de şu an v1.4 kullanıyorum.bu sürüme geçmeyi düşünüyorum ama bi arkadaş kamera tuşuna basınca restart atıyo demiş.bu sorun daha önce bi iki defa başka cfw'lerde de başıma gelmişti pek hoş bir durum değil.
eğer bu sorun diğer arkadaşlarda da varsa düzeltildikten sonra indireyim

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ayrıca fotoğraf çekme tuşuna basınca restart atıyor

kardesim once hafiza kartini bicimle, sonra soft format at ve tekrar flash at.

----------Eklendi @ 12:48:48 ---------- Yazıldı @ 12:42:28 ----------

yemre aslan rahat ol kanka bi sorun yok. Yeterki flash dogru atilsin

----------Eklendi @ 12:50:02 ---------- Yazıldı @ 12:48:48 ----------

sadece n8 icin mi.yoksa tüm belleler icin mi

ewet sadece n8 icin kardesim. Ama forumda diger telefnlara uyarlanmis cfw'ler mevcut.

----------Eklendi @ 12:59:14 ---------- Yazıldı @ 12:50:02 ----------

arkdslar telefona yazilim yuklemeden once yedekleme yapmayin. Eger telefonu sorunsuz ve stabil kullanmak istiosaniz bu uyarimi dikkate alin

• Beğen

eksantrix

Üye
Güvenlik Kodu Sorunu var.. guvenlik kodunuz varsa telefonunuz acılmıor ölü modda yenıden flashlamanız lazım -- güvenlik kodunuz yoksa ve yenı guvenlık kodu eklemek istiyorsanız eklıyemıyorsunuz sureklı hatalı kod hatası verıyor...

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
son linki indirin..1.7.1 olacak dikkat edin biraz karisti gibi oldu linkler ama ben dun gece gerci degistirdim kontrol ettim ama genede bakin yaa..bir cok kisi denedi yorumlari gordum iyi uzerinde simdi.hata soyleyen olmadi..

----------Eklendi @ 13:21:24 ---------- Yazıldı @ 13:19:22 ----------

hocam emeğine sağlık ben de şu an v1.4 kullanıyorum.bu sürüme geçmeyi düşünüyorum ama bi arkadaş kamera tuşuna basınca restart atıyo demiş.bu sorun daha önce bi iki defa başka cfw'lerde de başıma gelmişti pek hoş bir durum değil.
eğer bu sorun diğer arkadaşlarda da varsa düzeltildikten sonra indireyim

evet o vardi..tam siteye ekledim v.17 olarak dikkatimde kacmis (daha dogrusu kamerayi pek kullanmam) bir arkadas deneyip yazmis dun gece duxelttim ve yenisini ekledim..v1.7.1 olarak duxletilip eklendi sorun yok artik..

----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:21:24 ----------

Güvenlik Kodu Sorunu var.. guvenlik kodunuz varsa telefonunuz acılmıor ölü modda yenıden flashlamanız lazım -- güvenlik kodunuz yoksa ve yenı guvenlık kodu eklemek istiyorsanız eklıyemıyorsunuz sureklı hatalı kod hatası verıyor...

guvenlik kodu soermasinin cfw ile bi alakasi yok..evet dediginiz gibi dead flash atip geri dondukten sonra bunu kurabilirsiniz..sorun olmaz..bi cok insan yukledi ve ben defalar kez yukledim bir guvenlik sorunu olmadi ve sormadi..

----------Eklendi @ 13:24:23 ---------- Yazıldı @ 13:23:09 ----------

üstadım yazılar çok küçük ya neden öyle oldu ki

hus277 kardesim be yazilari buyuttum tam tersi orjinalinde kucuktu benim gozler pek gormez diye bende buyuttum..

----------Eklendi @ 13:25:47 ---------- Yazıldı @ 13:24:23 ----------

sahin emegine saglik kardesim. Kusura bkma bazi kisisel problemlerdn dolayi takip edemiyorum seni. Ama ben yokken gene patlatmissin bombayi. Kardesim bu aksam indirip kurcm hemen 1.7 olani. Ama rica etsem toplu menu yaparmisin? O daha iyi bence. Bi de bu surumde cekilen videolar da dcim icine mi gidio yoksa videolar klasorunde görunuyo mu? Bu wideolar klasörunde görebilmek icin bi yol war mi? Emegine saglik can kardesim, ustadim
eyvallah kardes sagolasin..sen kur toplu menuyu kurduktan sonrada yapariz (denendi bir cok kez istedigin menuye flash atmadan gecis yapabilirsiniz)

the.reds

the.reds

Üye
flashı refurbish mi yoksa update software ye mi seçerek atıcaz

eksantrix

Üye
1.7.1 iyukleıdm her ıkı moddada yukledım kardeş istersen bır daha bak guvenlık kodu problemı var.. çokta hoşş olmuş ama bır çözüm olmazsa kaldırcam maalesef :(

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
1.7.1 iyukleıdm her ıkı moddada yukledım kardeş istersen bır daha bak guvenlık kodu problemı var.. çokta hoşş olmuş ama bır çözüm olmazsa kaldırcam maalesef :(

kardes tam 92 kisi indirmis..ilk defa duyuyorum bu sorunu..ama cozumunu kurtulusta gormustum dead flash ile geri donup tekrar belle yukleyin..zaten eger bu sorun varsa baska belle yuklesenizde olacak..(denemk lazim bilmiyorum kardes kusura bakma).

eksantrix

Üye
başka flash yukledıgımde sıkıntı yok gayet güzel calışıyor. hatta kendi güvenlik kodumla gayet güzel işlem yapabılıyorum.. valla kardeş keısn o 92 kısıde guvenlık kodu kullanmıyor... :) olabılır.. Teşekkurler..

• Beğen
the.reds

the.reds

Üye
bende şuan alman annası var 24.1 ne şekilde yüklemem gerekiyo

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ЯReiS;4436653' Alıntı:
son linki indirin..1.7.1 olacak dikkat edin biraz karisti gibi oldu linkler ama ben dun gece gerci degistirdim kontrol ettim ama genede bakin yaa..bir cok kisi denedi yorumlari gordum iyi uzerinde simdi.hata soyleyen olmadi..

----------Eklendi @ 13:21:24 ---------- Yazıldı @ 13:19:22 ----------

evet o vardi..tam siteye ekledim v.17 olarak dikkatimde kacmis (daha dogrusu kamerayi pek kullanmam) bir arkadas deneyip yazmis dun gece duxelttim ve yenisini ekledim..v1.7.1 olarak duxletilip eklendi sorun yok artik..

----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:21:24 ----------

guvenlik kodu soermasinin cfw ile bi alakasi yok..evet dediginiz gibi dead flash atip geri dondukten sonra bunu kurabilirsiniz..sorun olmaz..bi cok insan yukledi ve ben defalar kez yukledim bir guvenlik sorunu olmadi ve sormadi..

----------Eklendi @ 13:24:23 ---------- Yazıldı @ 13:23:09 ----------

hus277 kardesim be yazilari buyuttum tam tersi orjinalinde kucuktu benim gozler pek gormez diye bende buyuttum..

----------Eklendi @ 13:25:47 ---------- Yazıldı @ 13:24:23 ----------

eyvallah kardes sagolasin..sen kur toplu menuyu kurduktan sonrada yapariz (denendi bir cok kez istedigin menuye flash atmadan gecis yapabilirsiniz)

tamam kardsm ama anca yarin aksam yuklerm. Peki videolar dcim mi yoksa wideolarda mi gorunucek? Malum menude videolar klasoru war. Orda gorunur umarim

vcihan

vcihan

Üye
teşekkürler reis umarım sorunsuz vede uzun kullanımlı bir cfw olur

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
malesef videolar dcim klasorune atiliyor o benden diil kardesim yolunuda bilmiyorum nasil degistigini ama arastirdim bunu kimse konu etmemis..bende sinir oluyorum..madem dcim e gdiyo neden video ve videos klasoru var onuda anlamis degilim..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
peki ustadim sagol

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
O sorun senin cihazla alakalı olabilir.bu da dahil yüklediğim hiçbir cfw de öyle bir sorun yaşamadım

• Beğen

Üst Alt