crowxxxxx
Üye
pentium d 945 3.40( lga 775) uygun anakart
merhaba arkadaşlar elimde pentium d 945 3.40 (lga 775)işlemci var bu işlemciye uygun bi anakart almak istiyorum araştırma yaptım fiat açısından Asus P5G41T-M LX G41 / DDR3 1333 anakartı buldum birde 16 gb ram destekli olarak piyasada tek bulduğum anakartta Asus P5P43TD/USB3 DDR3 1600MHz bu anakartın kötü tarafı onboard ekran kartı yok fiatı çok pahalı ve ram uyumluluk sorunu olması. anakart için maksimum vericeğim para 200 tl .şunuda belirteyim pcyi oyun için toplycam para açısından bu elimdeki işlemciyi kullanmak zorundayım. oyun olarak örnek vermem gerekirse just cause 2 ,battlefield 3,tarzı oyunlar.ilk yazdığım anakartta ekran kartını yüksek tutup ramde 8 gb koydumu bu tarz oyunları kaldırabilirmi yoksa daha değişik anakart modelleri varmı şimdiden teşekkür ederim
o anakartın 2. eli malesef hiç bir yerde yok pentadan bakıyoruz buaralar sipariş üzerine geliyo onlar dahil sıfırını bile bulamadılar bazı sitelerde rastladım stokta var gözüküyo ama fiatları 250 tl falan okadar paraya deymez bence