Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
FP1 için sooner or later açıklaması yapılmış..yani kısa bir süre veya daha sonra..yani 603 700 ve 701e de tam ne zaman çıkacağı belli değil..o yüzden biz 1. nesiller olarak kendimizi şartlandırmayalım illa bize de çıkaca kdiye..çünkü ortada 1. nesillere kesin çıkacak diye bir ibare yok.bize anca ''belle service pack'' gelir..şu an mevcut hataların düzeltilmesi adına
bu sooner ya da later ları daha önce cok duyduk belle belle diye 2 ay bekledim boşa umutlanıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamayın 808 i RDA üzerinden 1 saat falan kullandım gördüğüm kadarıyla multitask menüsü değişmiş ve widgetler gelmiş widgetler zaten bizde var. yaptıysalar bi de ufak tefek flash sorunlarını gidermişlerdir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vayy bee bi devir kapanır diğeri acılır böylece.....S^3 1.nesil cihazların devri bitmiştir arkadaslar gecmiş olsun :bye:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bari bizide şöyle 1ghz flan yapsalar olmazmı ki acaba arkadasalar yav ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
resmi açıklama geldi..bize güncelleme yok..yanlızca 1ghzlik belle cihazlara geliyor FP1

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
resmi açıklama geldi..bize güncelleme yok..yanlızca 1ghzlik belle cihazlara geliyor FP1

Ah Nokia ah!

----------Eklendi @ 16:21:38 ---------- Yazıldı @ 16:21:09 ----------

Türe

Türe

Üye
Olabiliyormuş....

ben şahsen nokianın iflasını istemiyorum . Rekabet her zaman iyidir üreticiler arasında . Hem daha iyiye ve daha kaliteliye hem de daha ucuza ulaştırır tüketicileri :) umarım nokia bunun gibi akıllı yönelimler içinde yoluna devam eder de piyasa kızışır iyice

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi açıklama geldi. Anca 1. nesil S^3 cihazlar için henüz açıklama yok. Devamı için konunun ilk mesajına bakınız:

Uqur5445

Üye
dolby ne demek

hakan_710

hakan_710

Üye
Resmi açıklama geldi. Anca 1. nesil S^3 cihazlar için henüz açıklama yok. Devamı için konunun ilk mesajına bakınız:
bu paragrafta Also good news for Nokia 700 and 701, your handset will be faster and more responsive. It’s not so often that software update delivers an increase in processor speed, but with Nokia Belle Feature Pack 1 the processor speed of your handset will go from 1GHz to 1.3GHz.700 ve 701 in 1.3 ghz ye çıkarılacağı yazıyo fakat 603için böyle bir ibare göremedim ben.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@hakan_710
evet 603'ü orda dahil etmemişler. Ya unutulmuş ya da yükselmeyecek.​

MrExpert

MrExpert

Üye
böyle birşey yapılırsa batarya sorun olur gibime geliyor .... zaten batarya yüzünde kısıtlama var işlemcilerde...

Del Rey

Del Rey

Üye
603'ün işlemci hızı yükselmiyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
şuan için kim ne derse desin hepsi boş coming months diyo yani önümüzdeki aylar. ama hangi ay? artık bu güncelleme işini pek takmıyorum daha 4 ay önce aldık teli şimdi elimizde patladı.diyecek bi söz bulamıyorum ne diyim….

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bizdeki donanım zaten FP1 i kaldıracak düzeyde değil..baksanıza 1ghz olan 603e bile geleceği kesin değilmiş..bizim yolumuz buraya kadar bence

WebStyle

WebStyle

Üye
vay be nokia helal sana bizim cihazlar çok çabuk unutuldu. Şimdiye kadar desteklerinden dolayı tşkler. ne diyelim..

theposies

theposies

Üye
benim hala umudum var :(

abdullah155

abdullah155

Üye
Ben Nokia 603 alacaktım almasam mı acaba

Üst Alt