Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
1 den 1.3 e cıkcak cıhazım nasıl fark olur

sonerrap

sonerrap

Üye
aman tanrım cihazım sanırım ucacak :ehe hızından şikayetci değildim zaten yeterince hızlı bana yetiyo ama yeni tarayıcı şarttı bu güzel oldu

İncİnat

İncİnat

Üye
oyşş biri 1.3 ghz mi dedi? Carla da gelsin süper olacak...

Uqur5445

Üye
0.3 artınca nasıl olur

Dimi3

Dimi3

Üye
Iste mukemmel bir haber. Bize carla garanti zaten, boylece donna icin de bir umut gozuktu. Cok iyi oldu bu, cok..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Iste mukemmel bir haber. Bize carla garanti zaten, boylece donna icin de bir umut gozuktu. Cok iyi oldu bu, cok..

donna biraz zor dostum çift çekirdekli cihazlara gelicek diye açıklamıştı nokia resmi olarak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Uqur5445

Üye
300mhz oldugunu biliyorum zaten baYa fark olur yane ama nasıl artıcakkı o yada carla yetmıyo dıyemı arttırıyorlar

SilentOne

SilentOne

Üye
haberin kanaqı neresipeki

Uqur5445

Üye
:) nezaman gelır beyler mayısa kadar gelırmı askere gitmeden denemek ıstiyom

Dimi3

Dimi3

Üye
@papakudioflu: Haklisin ama carla icin de 1. nesil tellere cikmayacak denmisti ama daha sonra resmi agizdan cikacagi aciklandi. Ben az da olsa umut goruyorum. Sonucta Nokianin nabacagi belli olmuyor :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
@papakudioflu: Haklisin ama carla icin de 1. nesil tellere cikmayacak denmisti ama daha sonra resmi agizdan cikacagi aciklandi. Ben az da olsa umut goruyorum. Sonucta Nokianin nabacagi belli olmuyor :)

haklısın. telefonlarımız gitgide güzelleşiyor ama birde oyun uygulama konusundada destek verirlerse değmeyin keyfime :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haklısın. telefonlarımız gitgide güzelleşiyor ama birde oyun uygulama konusundada destek verirlerse değmeyin keyfime :ehe

oyun konusu biraz karışık uygulama konusunda nokianın çalışmaları var ama uzun sürer kullanıma açılmaları önce betalabsda yayınlayıp feedbacklere göre kullanıma açıyorlar veya geliştirmeye devam ediyorlar

Dimi3

Dimi3

Üye
Aynen, bu saatten sonra en buyuk temennimiz bu :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar resimlerde gördüğüm kadarıyla Belle FP1 ile Symbian bitip "Nokia Belle" gelmiş olacak
ayrıca işlemci hızları da değişeceğine göre aklıma şu ihtimal geliyor bizim cihazlar da kernel iyileştirmesi gibi birşey ile 1 ghz e yükseltilerek Nokia Carla güncellemesine hazırlık yapılıyor olabilir bu FP ile ;)
yalnız kötü bir haber vereyim bu sürümün çıkış tarihi 2012-02-20 olarak görünüyor demek ki böyle bir FP yi 3 ay deneyip 2. nesil cihazlara yayınlasalar ardından 2 ay daha deneyip bizim telefonlara yayınlarlar herhalde bu da yaz sonunu bulacağa benziyor Temmuz gibi FP1 paketi bize anca gelir gibi tabi sızdırılma ihtimallerine bakarsak belki 2. nesillere çıkarken 1. nesillere de deneme amaçlı sızdırılabilir sonuçta sızdırılmış yazılımların iyi bir test imkanı olduğunu Nokia da farketmiştir ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
FP1 için sooner or later açıklaması yapılmış..yani kısa bir süre veya daha sonra..yani 603 700 ve 701e de tam ne zaman çıkacağı belli değil..o yüzden biz 1. nesiller olarak kendimizi şartlandırmayalım illa bize de çıkaca kdiye..çünkü ortada 1. nesillere kesin çıkacak diye bir ibare yok.bize anca ''belle service pack'' gelir..şu an mevcut hataların düzeltilmesi adına

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla temmuzu bulursa abbas yolcu lumia900 e yelken acarım veye çıkarsa lumia910

• Beğen
Türe

Türe

Üye
demek yazılımla overclock yapacaklar :) şaşırttın beni nokia :ehe

• Beğen

Üst Alt