carla guncellemesi 2.veya 3.ceyrekte yolda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
OverClock yapsalar olur da yapmıyorlar

SilentOne

SilentOne

Üye
yapsınlarda sonra yanımızda akü taşıyalım

_ardaa

_ardaa

Üye
2. çeyrek deyipte milleti gaza getirme başlıcaklar haziranda carla demeye 3. çeyrekten bahsediliyor gel onu 4. yapalım sağlam olsun ok

Bence bunu 2013 ilk çeyrek yapalım 2012 4. çeyrek iyimser bir tahmin olur:)

Ama bence önce belle'yi tam adam etsinler sonra Carla ile uğraşsınlar, ikinci güncelleme şart çünkü belle'ye.

cardanadam

cardanadam

Üye
artık ben güncelleme falan istemiyorum adam akıllı bir güncelleme çıkartmıyor bu nokia bu telefonlara zamanında 2000mah batarya koysa bizde yok şarjı bitti yok şu oldu demesek olmazmı belliki bu güncelleme bu bataryaya ağır geliyor o zaman haber gönderin nokia care servislerinde daha güçlü bir batarya ile değiştirin kimsede şarj sorunu olmasın

LimePie

LimePie

Üye
ya şu carla gelsinde hele bi bakalım merak ediyor insan inşallah köklü değişiklik yaparlar

AмσηR@

AмσηR@

Üye
değiştir değiştir ne işe yarar içi seni dışı bizi yakar :)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]ınsallah cok degisık bır gorunum yaparlar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 e gelirse iyi olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar mevcut tellere gelse bile kasımdan önce gelmez e çogumuzsa o zamana kadar teli degiştirmiş oluruz o yüzden çokta önemli degil bence

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eğer dedikleri gibi 2. çeyrekte gelirse satmadan önce yükleriz zira zaten 2. çeyreğe girmek üzereyiz..Ama anna ve bellede olduğu gibi erteleyeceklerdir o yüzden umudu kesin :yagmur:

hakan_710

hakan_710

Üye
belle geleli iki hafta oldu millet carla yı bekliyo. şaşmamak elde değil

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
benim 2 ay oldu sıkıldım:)

hakan_710

hakan_710

Üye
baran piyasada carlaya ait hiçbir görsel yok fazla umutlanıyosun. 2012 sonu veya 2013 başı belki çıkar tabi nokia yine bişeyler yapıyo gibi gösterip milleti kandırmazsa. unuttunuz mu bizi 2 ay bekletti sonra 26 kasım tarihli yazılımı verdi elimize

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
baran piyasada carlaya ait hiçbir görsel yok fazla umutlanıyosun. 2012 sonu veya 2013 başı belki çıkar tabi nokia yine bişeyler yapıyo gibi gösterip milleti kandırmazsa. unuttunuz mu bizi 2 ay bekletti sonra 26 kasım tarihli yazılımı verdi elimize
Benmi umutlanıyorum? :cigara:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar 2. 3. 4. Çeyrektir gidiyo benim bildigim çeyrekten anlamam gelse bile kasımdan önce gelmez diyorum önce son belleli teller çıkacak yani haziran ayı sonra sızıntı carla yani agustos ayı ondan sonra carlalı s^3teller çıkacak ahanda eylül ayıda bitti bir ay falan carlalı tellerde satıldıktan sonra geldi kasım ayı cihazınıza suitele carlayı yükleyebilirsiniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen öyle olur

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben daha öncede dediğim gibi Carla veya Donna güncellemesinin gelmiyeceğini düşünüyorum...
Sadece bizim telefonlar için değil 2. nesil symbian^3 telefonlar içinde gelmeyecek...
Bunuda Nokia'nın hala resmi bir açıklama yapmamasına, Symbian belle'nin Nokia belle olarak yeniden adlandırılmasına ve bahsedilmesine rağmen tek bir ekran görüntüsü yada özelliğinin günyüzüne çıkmamasına bağlıyorum...

Benim düşüncem ki yanılabilirimde bundan sonraki güncellemeler Nokia Belle 1.1, 1.2, 2.0 vb kodlarla gelecek...
Her güncelleme fazlasıyla yenilik getirecek...
Yakında çıkacak 1.2 ve 1.4 ghz işlemcili telefonlara 2 çekirdekli symbianlarda eklenecek bu sayede oyun ve uygulama sayısında bir artışta olacak...
Her ne kadar Nokia symbian'dan desteğini çekecegini daha önce açıklamış olsada belledeki başarıyıda göz ardı etmiyor...
Bu başarıyı gören Nokia işletim sisteminin yeni güncellemesine bile kendi adını vererek Nokia belle olarak tanıttı...
Bunun ardında başka projelerde olabilir...
Nokia geleceğe microsoft ve symbian ile ilerleyebilir...
Yani özetlersek önümüzdeki 2 yıl içerisinde cep telefonu dünyasının ilk ve en çok kullanılan işletim sistemi olan ve bana göre akıllı telefonların gelişmesinde en büyük katkısı olan symbian işletim sistemi ile ilgili yeni gelişmelere şahit olabiliriz...

Ben açıkcası az uygulamada olsa bazen canımıda sıksa SYMBİAN'I seviyorum...
Çünkü o beni akıllı telefonların adının bile geçmediği, pc işletim sistemlerinin bile yeni yeni gelişmeye başladığı dönemde küçüçük telefonlarda ayrıcalığı yaşamama neden olan işletim sistemidir... Kolay kolay vazgeçemem ve desteğimde hep olacaktır...

SilentOne

SilentOne

Üye
bn carlayı değil görsellerini merak ediyom:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt