C6-01 Anna ve Belle'de Devam Eden Dokunmatik Ekran ve Tuş Kilidi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
veri sıl ve geri yukle ile format attın mı hiç

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
veri sıl ve geri yukle ile format attın mı hiç

dostum arkadaş format da attı flaş da attı ama şimdilik ufak tefek sorunları varmış muhtemelen anakart üzerinde ekran kilit tuşuyla ilgili bir sorun var gibi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah olabilir belkide

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu servise göndermiştim 2 günde geldi. Ekranı değiştirmişler. Henüz eski problemi yaşamadım ama bu kezde telefonda arama yaptığımda ekran kararıyor. Tuş kilidini açmazsam o şekilde kalıyor. Yani yakınlık sensörü asıl işlevini yitirmiş gibi. Artık yetti canıma telefon patlasada yine bir çözüm aramam lanet olsun bütün nokialarada

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benzer sorun bende de olmakta..en son 2 ay önce olmuştu..ekran dokunmatiği algılamıyor ama tuşlar çalılıyor.kapatıp açmadan düzelmiyordu. ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum.tamamen belle'nin sorunu bunlar..anna da hiç yaşamadım çünki..

PYTHONs

Üye
kardeş iki yazılımdada sorun devam ediyor sa senin sorun donanımsal... Ya servise ver onarttr yada çöpe fıydır. Bendede var c601 çok memnunum güzel tel iphone a değşmem

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bugün servise verdim aynı sorundan daha bismillah parça bekliyor yazmışlar..herhalde ekran değişecek..bence bu tip sorunu olan cihazları derhal garantiye götürün.ekran değişimi yaparlar hatta tamir olamıyorsa yeni cihaz verilmesi bile söz konusu olabilir..

PYTHONs

Üye
senin sorun donanımsal. Garanti belgelern fln varsa nokia servsne götür nokiadakiler yapar ama sen kıytırık bi telcide tamir ettrirsen adam öle dr yani hic bsy yapmayıp sendn parayı almaya bakıyolar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mekanik parça değiştirilmiştir diyor..yarın teslim alacağım.neymiş o mekanik parça göreceğiz :D

canlımehmet

Üye
nokia c6-01 dokunmatik ekran tırnağımla algılıyor eskiden algılamıyordu

Üst Alt