iOS 11.3.1 ile sahte ekran sorunu giderildi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.3.1 ile sahte ekran sorunu giderildi


Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasında yer almayı başaran Apple firması, birkaç saat öncesinde merakla beklenilen iOS 11.3.1 işletim sistemini yayınladı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte cihazlara herhangi bir yenilik sunulmazken, iPhone 8'lerde sahte ekranlarda meydana gelen tepkisizlik sorunun giderildiği belirtiliyor.

Bir ay öncesinde yayınlanan iOS 11.3 işletim sistemi sürümündeki hataları gidermek için geliştirilen ve yayınlanan bu güncelleme, iPhone 8'lerde görülen hataların üstesinden gelmesinin yanı sıra güvenlik anlamında da önemli güncellemeler sunuyor. 47,8 Megabayt boyutunda düzenlenen güncelleme an itibariyle tüm kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.


iOS 11.3.1 sürüm notları şöyle;

''iOS 11.3.1, iPhone'unuzun veya iPad'inizin güvenliğini artırır ve serviste orijinal olmayan ekranların takıldığı bazı iPhone 8 aygıtlarında, ekrana dokunduğunda aygıtın tepki vermediği bir sorunu çözer.

NOT: Orijinal olmayan ekranların takılması görsel kaliteyi bozar ve doğru çalışmamasına neden olabilir. Apple sertifikalı ekran onarımları, orijinal Apple parçalarını kullanan, güvenilir ve uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir.''


iOS 11.3.1 güncellemesini nasıl indirebilirim?
Bu güncellemeyi oldukça kolay bir şekilde cep telefonlarınıza indirebilirsiniz. İlk olarak Ayarlar sonra Genel ve ondan sonra ise Yazılım güncellemesi sıralamasını takip etmeniz yeterli olacaktır.
 
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Belkide apple orjinal ekran kullanmayan telefonları blokeleyerek fişledi sonrada kulkanılır hale getirdi. Çok mantıklı bir hareket
 


Üst Alt