soyluozcan
Üye
C6-01 Anna ve Belle'de Devam Eden Dokunmatik Ekran ve Tuş Kilidi Sorunu
Telefonumu 2 ay önce vatandan aldım. Ama telefonumu aldıktan sonra daha 1 ay olmadan telefon donmaya ve bazen dokunmatik ekran telefonun donuk vaziyette olmamasına rağmen tepki vermemeye başladı. Her şey sağlam gidiyor ama sonra örneğin bir mesaj geldiğinde tuş mandalını çektiğimde dokunmatik cevap vermiyor ancak alttaki menü tuşu ve çağra tuşları çok rahat çalışıyor telefonu çevirdiğimde ekranı dönüyor. Güncellemeler yaptım onlarda işe yaramadı. Nokia destek hattını aradığımda bana tuş kilidini açtıktan sonra ani bir hareketle ekrana dokunduğumda kilidin çözüleceğini söyledi gerçektende bu yöntem beni bir süre idare etti ama daha sonra buda etkisiz kaldı. Telefonumu servise gönderdim sorun her zaman olmadığı için bu sorun yok deyip formatlayıp geri gönderdiler ka ben donanım arızası olduğunu düşünmüş ve değişim umut etmiştim yönetmeliklerde 1aylık olmayan cihazlarda donanım arızasında değişeceği yazıyor. 1 hafta sonra telefon aynı sorunları tekrar vermeye başladı. Belle ile düzelir diye umuyordum ama bir değişme olmadı. Sizce sorunum nedir ne yapabilirim o kadar para verip bu tür şeylerle uğraşmak gerçekten can sıkıcı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaparak düzelttiler görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.