nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Sen daha adları duyurulmamış telleri almayı nasıl planlıyorsun?Eğer lumia alacaksanda bekle biraz.Uygulama desteğini görelim...

Febris

Febris

Üye
aynen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar acelem yok zaten bekliyorum birkere al en iyisini al mantıgıyla hareket edicem

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Galaxy s3'ün üzerine tanımam. HTC One X'de olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy s3'ün üzerine tanımam. HTC One X'de olabilir.

tercih meselesi tabiki donanım olarak iyi telefonlar ama işçilik ve kalite zayıf saglamlık konusunda nokiadan gerideler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o yüzden diger telegonları almaya cesaret edemiyorum nokia olunca gözüm kapalı güvenebiliyorum hem nokia çok fazla ram ve işlemciye ihtiyac duymuyo

SilentOne

SilentOne

Üye
symbianda duymuyor wp de duyuyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Dünya sadece nokiadan ibaret değil papa.Sağlamlık deyip duruyorsun düşürmezsin olur biter.Özellikleri yetiyor deyip durma yeni oyunlar çift çekirdek istiyor artık.

klongs

klongs

Üye
htc samsung huawei 4 çekirdeğe geçecek nokia lumia 800 ve 900 ile yetişeceğini sanıyorsa çok yanılıyor

mesut1979

Üye
nokia symbiani devam ettirmedigi ve uygulama patlamasi olmadigi müddetce nokia birdaha kapimdam iceri giremez,lumialar güzel ama suan daha uygulama yönünden vasatin altinda ne olup ne olmiyacagi bu sene belli olur lumialarin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
nokia symbiani devam ettirmedigi ve uygulama patlamasi olmadigi müddetce nokia birdaha kapimdam iceri giremez,lumialar güzel ama suan daha uygulama yönünden vasatin altinda ne olup ne olmiyacagi bu sene belli olur lumialarin.

Kesinlikle wp patlar.Emin olun.

mesut1979

Üye
Kesinlikle wp patlar.Emin olun.

insallah öyle olur ,zaten cogu istatistikciler de öyle diyor ozaman muhakkak iphonedeki gibi bir jailbreak cikmasi lazim cünkü marketpacedeki uygulamalarin fiyatlari baya ucuk.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar wp patlıycak mzrketplace de patlkycak microsoft sadece şu andaki lumia serisi için 250 milyon dolar yatırım yaptı bu işin pesini bırakmaz zaten nokia iki seneye microsoftun olur

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hiçde patlamaz bence.40.000 uygulama sayısı ovinin yarısı bile değil.Çoğu yine olduğu gibi gereksiz...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiçde patlamaz bence.40.000 uygulama sayısı ovinin yarısı bile değil.Çoğu yine olduğu gibi gereksiz...

lumia satışlarından nokiada microsoftta memnun kaldıki 900 ödül avcısı oldu artık 910 ne yapar bilmiyorum uygulama konusundada android nasıl firmalara uygulama için parayı yıktıysa microsoftta yıkacaktır bu kadar büyük yatırımın altını boş bırakmaz bence

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Önüme bir N8 koysalar bir Lumia 900 gider N8i alırım.Sırf Symbian olduğu için.WP7 en berbat işletim sistemlerinden bence.Doğrudüzgün ne ana ekran ne menü var.Telefon seni çok kısıtlıyor.Sen git koy o telefona tek çekirdek 512 mb ram ne işe yaradı şimdi.Symbian değil Nokia battı bunu anlayın bence.Sırf ilk telefonunuz Nokia diye hep Nokia mı kullanacaksınız? Devir değişir,fikirler değişir.Şuanki cihazlara karşı tek savunabileceği özellik sağlamlık.Huawei denen çakma çin markası bile Nokiaya 10 kat fark attı.Yazık... Ne diyeyim.Cebinize yazık edersiniz.

mesut1979

Üye

burada dogru söylüyorsun uygulamma yine az olan uygulamalarda dünyanin parasi,lumia cikali neredeyse 4 ay olacak öyle ahim sahim bir uygulama cogalmasi yok ayni bizim symbian gibi tek tük anca cikiyor.

Üst Alt