Nokia C7 şarj tam dolmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 şarj tam dolmuyor
Arkadaşlar şarja taktım ve telefon %100 şarj oldu dedi ama battery infoda şarjım % 80 olarak gözüküyo. Daha nasıl tam oalrak %100 yaparım orayı batarya kalibrasyonu yaptığım halde böyle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım öyle uygulamaların hiçbıri tam olarak gösteremez batarya doldumu elektrik alımıni keser zaten

FlaxLy

FlaxLy

Üye
:ah: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı %100 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım %25 gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı :D Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaani

serinaga

serinaga

Üye
:ah: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı 0 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım % gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı :D Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.

Aynen katılıyorum, en iyisi telin kendi göstergesi ...

atakan25

atakan25

Üye
:ah: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı 0 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım % gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı :D Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.

o programı 3-5 kere kullanınca düzeliyordu ama her zaman %100 dü bende ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt