Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 şarj tam dolmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7
Üye
Konu Sahibi
Nokia C7 şarj tam dolmuyor
Arkadaşlar şarja taktım ve telefon %100 şarj oldu dedi ama battery infoda şarjım % 80 olarak gözüküyo. Daha nasıl tam oalrak %100 yaparım orayı batarya kalibrasyonu yaptığım halde böyle
[ENGİN]
Üye
arkadaşım öyle uygulamaların hiçbıri tam olarak gösteremez batarya doldumu elektrik alımıni keser zaten
FlaxLy
Üye
: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı %100 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım %25 gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.
: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı 0 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım % gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.
: Aynı dertten muzdaribiz. Yıl 2009. Nokia battrey monitör kurmuştum telefonuma. Birgün şarja taktım geceden.sabah kalktım. Açtım baktım. Telefonun şarjı 0 gösteriyordu. Nokia battery monitör açtım % gösteriyrdu. Ne demek bu dedim. Servise felan verdim. Telefonda sorun yok. Programda sorun var dediler. Hay dedim. Program yüzünden telefona yapmadığım eziyet kalmadı Fazla inanma bu programlara. Her ne kadar doğru söylesede yarı yolda bırakabiliyor.